17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затруднила се е да покаже гърдите, защото не е била сигурна ли ще успее да ги намери на момента. Все пак размерът е със съвсем друг порядък от този на задното представяне. Такива ми ти работи, драги ми Смехурко.

Интересно ми е, режисьорите ако си отворят устата, какво ли можем да чуем.?Щото не вярвам само те да са виновни, много начинаещи актриси, за да успеят,са били готови на всичко, даже сами са им се бутали в ръцете.

Питам, десетки жени като ми навират циците си и буренясалите си градинки на плажа в очите, това какво е

Тежко го е преживяла защото човекът не я е поискал цялата. Това на нас ни се отразява зле.

Ако режисьора иска да гледа цигански цици да дойда в БГ. А тая дъртата с големия газ се сетила да се оплаква?!

Тоест да си покаже циците пред милиони зрители е допустимо, а пред един - не? Нещо куца в морала тук. Допустимо е да експлоатираш сексуалността си на екран, но в живота - ах, не съм от тях како Сийке? Ако е нещо лошо, зашо го пробутваш на целия свят? Ако ли не е, един зрител в повече или по-малко е без значение. Ама после щял да те тормози. Близо е до ума, че е решил да те тормози, защото със съгласието си да се разголиш на екрана ти вече си му дала повод да те смята за … Е, била си само наполовина., така излиза.

Това се казва световна новина. Че да беше си ги показала -ама уви -липсва интерес към дъртата чанта и трябва да се създава изкуствено. Промиването на мозъци с глупави и безсмислени новини съсипва психиката на младежта. Големи ценности възпитава пресата в младото поколение. А да ти навират паразитни новини непрекъснато пред погледа отвращава.Няма да го чета тоз сайт поне два три дни докато изчезне новината.ХА$ХА

Какви гърди?! На Джени задният двор е силата!

По добре мляко в хладилника отколкото КРАВА в кухнята

И защо не се споменава името на режисьора???? Да не е измислена историята..

"Тогава режисьорът на филма, за който тя се е явила на прослушване, е поискал да види гърдите ѝ." "Не, не трябва да ти показвам нищо. Ще ги видиш на снимачната площадка". нещо не става много ясно какво точно се е случило. според цитатите на джей ло (която харесвам) все пак ѝ е било платено да си покаже гърдите пред широката публика, щом е било позволено и режисьора да ги види на сцената... разбира се и аз като купувам дини искам да знам дали са зрели от вътре. нали за това плащам, а и това са железните правила на пазарната икономика... :-)))

Аз ако бях и други работи щях да поискам да и видя

Да в Холивуд, както и на много други места има мъже с власт, които смятат че е нормално да се натрапват в личното пространство на други хора или да използват властта си с цел да задоволят ниските си страсти и щения. Въпрос на време е да се обърне палачинката и всички тези "мъже" да бъдат натикани там където им е мястото.

Също поравно пълно е с мацки които мислят че поради липса на други качества могат да напреднат с външен вид - и търсят някой с власт с когото да си легнат...

Да, и двамата сте прави ... просто всеки нормален човек с чест, достойство и принципи трябва да се пази и отказва на хора със съмнителен морал и помисли за използвачество!

Джей Ло е готина пичорана, но в никакъв случай не е п..ка човек. А че ние мъжете гледаме да се докопаме до ..... е част от естественото във взаймо отношенията мъж- жена. Друг е въпросът когато обществената позиция е ключ към желания секс. Това е въпрос на възпитание и морал, но по някога излишъка на тестостерон е способен да замъгли тези две категории. Освен това има значение дали жената се държи като жертва или пък е готова "на всичко" за постигане на целите. Не отричам, че сред мъжете има тотални идиоти, които са "неудържими" под въздействието на хормона. Ситуации много, хора разни ... случки разни. Повечето нормални хора и мъже и жени са участвали в такива сцени, но с различен край. Вси пак предпочитам мъжете да желаем жени / по някога и по-грубо/ отколкото да се интересуват от други мъже.

Много си прост, ама много.

Че то е рекет това от страна на Дейлото, бе! Ще ти ги покажа, ма на снимачната площадка, т.е. ако ме ангажирате! Хитро!

Тази случка е била когато тя вече беше известна. Иначе преди това едва ли би отказала...повечетоот тези жени нямат никви таланти освен външния вид и биват третирани точно така - стока . Кое е уникалното на скарлет йохансен или на джей ло? Всяка 3-а девойка може да ги замести.

Егати! Скоро всички жени в САЩ ще се окажат изнасилени или най-малкото сексуално тормозени! И после кажете, че ние мъжете сме "силен" пол!

А ми мъжки расизъм!

правописна грешка в заглавието

Истината е още по-жестока. ВСИЧКИ, АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ от известните актриси е трябвало да покажат нещо (цици, или каквото там да им поискали), И СА ПОКАЗАЛИ. Няма начин, иначе, да се появиш във продукцията. Печеленето на ролята не се дава за талант, ане свързано с много други обстоятелства, някои от които просто ще си умрат с актрисите. Конкуренцията за всяка позиция е огромна.

И децата ли, станали известни с роли на 5-6 годишна възраст са показвали нещо? Аре да не се прекалява със скритото зад завесата, че всички артисти непременно са ги унижавали или тормозили, или..., че да ги включат в роля. Има си и просто открития от случайността.

Децата, приятелю, просто няма какво да им поискат. Трябват им за определена роля и толкова. Много от тях, обаче, са деца на вече утвърдени актриси/актьори. Жените, обаче, има какво да показват. И им се иска - навсякъде, не само в киното. По най-различни начини. Това е, за съжаление. Сексът е мощен двигател на филмовата индустрия и нищо не може да промени това.

За съжаление и децата. Има безкрупулни родители, които са готови на всичко. Брад Пит преди време разказваше за грозната страна на кино-индустрията и инвеститорите - педофили.

Тя ги показва на всеки само на него не. Аман от пишман моралистки заеаъ, които стеадат малкото,но истински!!

Ужасно дискриминиращо е да си показват гърдите на кастинг. А не е дискриминиращо да натрапват гърдите си на нежелаещи да ги гледат хора, когато се пъчат по монокини. Прави са, това не е дискриминация, а садизъм.

Какво има да казва - вижте колко голи сцени има и ще се сетите кои са трите варианта.

Ми кък!?! Нъл требе да си плати, че да гледа! Га плати ще гледа, га не плати, нема!

А защо не казва името на този недосукалия. Пък и той е режисьор и трябва да знае подхождат ли нейните цици на творческата му концепция.

то поне да имаше какво да се гледа, ако си ги намаже с ракия, за една нощ ще й минат...

Готова да ги покаже на цял свят, но не и на режисьора.