17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изваяна фигура ли му се казва,че не знаех

Аз си мислех, че Бен Афлек не може да падне по-надолу от ролята си на Батман, но ей на...

Перфектната жена е Джей Ло. Като се сетите какви свлечове са българките на 52 и като видите Джей Ло и става ясно, че коментарите тук масово се пишат от пеньоарни панелкаджийки с пияни мъже, работещи на поточна линия.

Сори човек, поддържана и стегната е, има чар в лицето, но тоя голям задник и дебели бутове развалят всичко. Ген, какво да го правиш...

Ванко

Ай ся...задника й бил голям,бутовете разплути...ма циците и не били кат на Тита... Абе кой знай къф крокодил имаш в леглото си всяка вечер, дет задника й такъф, че влиза в автобуса само настрани !

Ванко

Освен това на голям тезгях се работи много по-лесно и удобно ! Аз като млад клецах само скелети в кожа. Баси ръбенето, имал съм и синини от кокалите им . На дърти години преоткрих тея мацки с фигура като на Д Ло и се родих !

Харесвам я, но тя не е носител на Грами, била е номинирана, но не е печелила. Проверявайте ги тези неща преди да публикувате

ДиаманД? Дир, четете ги тия статии, преди да публикувате. Срамота. Не е да е от бързане, от неграмотност ще е.

Сега ще има само анално, че другото много хлопа

Дразнещо, безспирно, простакелско покизничество на една цветнокожа=второ качество, дърта минетчийка. Ама кой ще се занимава с тебе на тия години ма, я оди пеш !

Пуерориканка е, с баба си правят магии с кръв от петли и кокошки - за да върви изкуствено кариерата и, въпреки че не може нито да пее, нито нищо... един голям дирник, много комплекси и болни амбиции... Родителите на Дженито са емигранти в САЩ...

Че то освен индианци, какви други "кореняк" американци има?

Аз съм изключителен фен на Дженифър. Дано е щастлива и това да продължи вечно. Защото тя е изключителна жена, артист и певец. Достойна за подражание.

Како Джонке, ти ли си ма, да знайш и ти си мноу убава!

Купон за Джей Ло,и за Бен предполагам. Тя има състояние от $400 милиона, Афлек - $150 милиона. Явно е добре да продължаваш кариерата си дори когато вече не си свежа и млада. Но това не те спира ...:)

Разгори ли се старо бунище лумва силен пожар и става опасно за околните.