Джейми Елиас показа договора си с "Черешката", реши да дари хонорара си на русенска болница

Парите ще отидат за набавянето на средства от първа необходимост за здравното заведение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казах му на Манчев да я махна тая но не ме чува.

Това моме е родено с мъжкото арабско име Жамиле (тя сама си го каза). Как и при какви обстоятелства е станало Джейми ... не знам. Интересно лейди-бой ли е или трансджендър.

ХахА утре кука я вземат в холивуд ливанският бизнес мен...че кажи ти булгарка...хахай

Това същество къде се бута в "Черешката" като никога не е готвило?

Само като погледнеш и очите ти не могат се отплепят от тия джуки. Гледаш и примигваш на парцали. Що за акъл да си причиниш това???

С тези дюзи отпушва всякакви задръстени канали!

Тоалетно пате Блок

много е mъna

Duck face

Тези пари ги изкарва за една вечер тя !

Смех. "Звездите" получавали по 700 лв. за участие в тая боза. Е нали са ДЗвезди, бре. 700 лв. трЕбЕ да са подигравка за тях. Да ги таковам и У ДЗвездите. Тия пари ги изкарвам точно за 3 дни работа, без да съм ДЗвезда и да се правя на идиот по ТВ. ДЗвезди... Тотални отпадъци, останали без работа и търсещи внимание, за да могат да се продадат по-лесно. Но, иначе - самочуствие, ехееееееее, с "простосмъртни" не се контактува. Всички ще ги купя, без да ми се отрази на бюджета. Тия ДЗвезди. Смех!!!

Вулва Симплес Хипнотика

Вие па щот, сте много убави..

.

Тотал щета е тази девойка, а е на 21г. Сега плюем по дистанционното обучение, но нещата по-отдавна са изпуснати. Джейми не е жертва на онлайн обучението, а на родителите си..

Голямата истина!

Според мене момичето е с естествени черти без корекции. Вие да не сте говорили с личния й асистент че да знаете дали си е коригирала устата? Как не приемате че може пък момичето това да са й естествените устни? Мечтая да й се изакам тлъсто в устата и да я иба с коравото си лайно в гърлото!

Добър ПР, но все пак по-добре е да остави добро впечатление на края, отколкото първоначалното излагане в шоуто на Манчев. Освен това се надявам да е искрена с този хубав жест точно преди Коледа, ще помогне малко на болните. Продължавай така, момиче!

Избрала си е перфектен псевдоним за порнозвезда.

Потресаващо гротескна уста. Как пък не знаят мярка тия жени! Кой им казва, че количеството значи качество? А иначе личи, че никак не е грозна. Ама акъл няма щом така се е обезобразила.

все едно си е качила сливата на устата!

отврат!

ПРедлагам в "черешката" да участват само чужденци. След като дори до "инфлуенсърка" с ливански произход пробягнаха продуцентите :) Не знам кой го гледа това предаване, но на мен лично ми е адски антипатично

Отдавна не го гледам точно заради лошия подбор на участици.

Тая е прекалила с помпането на джуките си......това е лудост. В днешно време масово момичетата откачат...прекаляват с корекциите

Ох майчице какво курве с надуваема лодка в лицето. Не знам кой е по лайнян - азис или тая жертва хуйосмучка...

Единица за тъпота - 1 Джейм

По гаден от българите не сам видях...злобни Тфууу

Я ми кажи ти откъде си, да ти дам нагледни примери. Хайде, хайде, чакам.

Бате, тая не може да се изкъпе като хората.... С толкова много изкуствени кичури... А за лицето даа не говориме - тая се е мумифицирала приживе, с толкова много ПОМАДА.

Манчев, от къде ги намираш такива помии?Намери обикновенни млади хора,а не такива смотльовци и пуяци.

Без майтап,на човек буквално му се повръща от от такива гнусни и нечистоплътни вампири.Не знам защо се обръща такова медийно внимание на такива батали.

Това джуклесто същество успешно предизвиква ,само от поглед стомашно-чревни разтройства.... спокойто могат да я използват за терапия при хроничен запек!

Отврат.

Видя ли жена, която си е направила такива джуки, за мен си е хвърлила достойнството. И за нея живота има единствена цел - да е смукалка.

Правилно си е показа договора, за да не си мислят кой знае колко пари е взела. Пък и не виждам защо трябва да се дават за благотворителност. Ако се налага да. Ама ей така да сме модерни е глупост. Но няма как да не се чудя на днешните млади жени. Все искат да са известни, опитват се да подражават на звезди и за малко известност са готови на маймуни да станат. Ето например това момиче имаше моменти, когато без да осъзнава спираше да се превзема. Бих казал че е тогава е симпатична. Но като започне с превземките направо отблъсква. Всяка млада жена трябва да е земна а не да лети в облаците и да си мисли, че с орлите лесно се лети и е много яко...

Малее, тая с тия джуки да те срещне некъде по тъмно, инфаркта не ти мърда

Защо си е направила такива отвратителни джуки тая гъска?

Иначе хубаво момиче , с хубаво тяло , ама тия бърни кът на бивулица развалят цялото впечатление !

Гледал си некое друго тяло, батко... Тая е далече от хубавото...

Какъв е този урод?

докога бе драги зрители ще ни заливат с помия от екрана. Това недоразумение, натрапено от незнаен и вероятно немощен спомоществувател се появи от екрана на ТВ за да допълни уникално изродения вкус на БГ телевизионера. Зада замаже оси.ането си във формата кифлата решила да прави дарение. Няма лошо, но както е казано "когато дясната ръка дава лявата не трябва да знае". Това което чучелото направи драги ми смехурко е най-обикновен и ПРОСТ PR

Само бих коригирал ПРОСТ PR на ПРОЗД ПР! :)

Жемиле, Жемиле, ако мислиш, че си хубава, моля смени огледалото ! В устата си истинска вещицааааа!

От цялата компания това момиче е най-симпатично! Кой да ми харесва от там - комплексаря Ваклинов, който се чудеше как да изпъкне като я злепостави. Или пък Ваня Щерева - и нея с какво да запомним? Третата персона изобщо не знам коя е и каква е... Е, Бахар де опита да се държи на ниво, но в компанията е все тая...

и да се научи да готви :)

Аз не мога да готвя ,но да си кривя устните мога !То това е много по-важно от вашите тенджери! Мъжете обичат тези устни и не им трябва готвачка а е......

700 лева пари ли са. Бахти евтиното предаване. Разиграват ги като маймуни.

Жемилето е ниска и трътлеста, като табуретка е.

Много е млада,много е наивна,много е хубава.Откровението и че никога не е готвила беше и си остава очарователно.Има добра визия.Устните я загрозяват малко.Няма злоба и лицемерие в нея! Да е Жива и Здрава и да ни радва с други изяви!

Ти си гледал некоя друга, ма не и нея...

Аз пък този Рахал дори и в този клип не съм го гледал. Ами сега, ужас и потрес, всички са шокирани!!! Как може така!? Айде стига сте ни натрапвали разни набедени звезди, не е чак па толкова лошо ако не знаеш Башар кой е.

Кой/кояяя???

Колкото по-прост и некадърен е някой толкова по се бута у медийното пространство.Тази не е изключение.Игнорирам такива същества,не искам да си унищожавам мозъчните клетки.

Защо на Джемиле казвате Джейми? Има си хубаво мюсюлманско име.

Това ливанско К. от де се пръкна бе?

Простовато е момичето но си дава хонорара колкото и да е. Друг да сте видели да прави това...... Да сте видели и договор от черешката?????

Не сме видели, защото останалите участници имат мозъка и не публикуват конфиденциални договори. А това простичко момиче опорочи жеста с парадирането му в социалната мрежа.

Че е взела 700 лева - видяхме. Ама не видяхме договор за дарение, което май е по-важно.