Джейми Елиас показа договора си с "Черешката", реши да дари хонорара си на русенска болница

Парите ще отидат за набавянето на средства от първа необходимост за здравното заведение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е изключително талантлива в това....да доказва, че е дори по-тъпа от това което изглежда!

Джейми-то е най-новата флуенсър-ka, дори не може да каже думата, но вече се е ориентирала правилно и има всички дадености пластмасови и каквито още трябва.

И сега, платихме една статийка, с която да се опитаме да изчистим името на девойчето, чийто интелект е колкото на пчеличката оченцето...

тия джукираните са толкова тъпи създания, чудя се какви обстоятелства ги народха тия създания. За някви 700 мизерни лева тръгнала да плямпа простотии. Само за устрни, грим, прическа тая кукла дава в пъти повече. Като искаш да си дарител дай 10 20 хиляди. със 700 лева тази болница не може само препаратите за миене на пода да си купи ма офцо..

Не и се сърдете,повечето "ифлу..кифли" стават само за пълнене.

Глупавият човек не може да бъде добър. За да бъде добър, трябва да може да знае кое е добро, а това без елементарна интелигентност и култура не се получава. Може да има имитация на добро и опити за имидж и то, както виждаме непреценени, т.е., глупави. Това дава отговор на въпроса с какво ще запомним това създание, а именно, като пълнителите за устни, които се правеха на човек.

тежко ни и горко, ако такъв индивид успява да "инфлуенсне" някой повече от тазвечершния си тъпкач... п.п. извиянвам се за просташкия изказ, но не успях да намеря думи, които да предадат същото значение и да са по-меки...

Изключително просто момиче,срам,срам,срам.То се видя,останалите се държаха с нея като с дете с увреждания,ужас.

веднага след раждането един човек бъде затворен в планината с някое животно за осоло 30-40 години,то той ще бъде пак по в час от тази госпожичка!

това говори повече за останалите участници. Тя е ясна...

Ама ѝ дават пари и по-важното - ново поле за изява. Сега доколко това е гледано предаване аз лично не мога да кажа, все ще има някоя леличка по пеньоар, която готви по цял ден да си начеше егото на техен гръб - да се похвали на мъжа си как тя готви като змей, а "оная кухата с джуките" едно пиле не може да свари.

Молба към ДИР.БГ Защо не напишете истинското име на тази кифла !!! Казва се Жамиле !!! Де Жалиле, де Джейми. И не знам докога ще занимавате цяла България с разни кифли със съмнителна репутация ????

И за модел не става. Няма нито красиви черти на лицето нито излъчване, само тялото е добре.

Значи аз го виждам така! Ей такива хора, дето идея си нямат от над 99.99% от нещата в живота (дори не споменавам наука изкуство апорт хранене и много други) та те дават акъл на другите как да живеят и какво да правят! Значи искам да ви попитам ако в училище учителя идея си няма от биология а преподава биология, то какво се очаква да научат учениците му!? В момента, особено тука в БГ, е точно така! Деца и възрастни гледат и действат така както някой им казва от нетя! Мисля си, че в най-скоро време ще берем мноооого ядове!!!

Много глупаво момиче. Да инвестира малко от свободното си време да прочете някоя книга. А за предаването - баси 700 лв. пари ли са ве? Евтина работа. Мислех че взимат поне 5 палки.

По време на алергичен шок ли са я правили или горкото има някаква деформация?

Седемстотин лева за пет предавания, дано поне дават пари за продуктите за готвене. Явно Нова ТВ доста евтино им излиза за предаване, което е в праймтайма.

Ужас, това Джейми не знам кой го е излъгал, че е хубава, но така пърха с мигли и чупи муцки, че да му се доповръща на човек. Има жени, на които им се получава, тази само се излага. Снимките публикувани тук нямат нищо общо с жената с дебелите ръце, бедра, задник, която видяхме в предаването. Или снимките са много стари, или са обработвани.

700 лв е за тази "мадама" , другите не се знае колко взимат :)

Гроздето е кисело май, а?

Ще има да сънуваш такова момиче. Я си покажи дипломите от Кейбрич да видим колко си умен.

Ти сериозно ли, бе човек? Трябва да си доста изпаднал, за да харесваш това!

Типичен коментар на грозна крава не помирисвала уй.

Гроздето кисело май, а?

Коя е таз издутата маймуна, че пак съм пропуснал?

Майка ти.

Ти ли си, маймуно?

Не, майка ти е :).

тя толкова лъга в серията , когато уж готви, че е трудно вече да й се вярва за каквото и да е било ...

Тя не може нищо и е не достатъчно грамотна, а успява да дава акъл на другите - системата е очевидно дефектна и позволява да се влияеш от хора които не познаваш. Съмнявам се че тези които я познават ще вземат акъл от нея.

Гущеров, Вие ли сте? Из варненско имаме Кестрич, ама и там дипломи не връзват. Какво е Кейбрич?

ТОва подуване на устните да не би да се дължи на някаква алергия към храна? Гледам все по масово става?

добре де, шегувам се. Баща ти е!

Няма алергичен шок,спокойно,просто е целувала котлона.

Явно и акъла ти толкова...

На тая лицето й е срам за всяка природна сила, занимаваща се със сътворение. Да не говориме, че горката има подобие на коса, което си пролича много добре по време на това предавдане - в горната част на главата й имаше сноп слама, клечки некакви, а отдолу се подаваха кичури изкуствена коса, странни и измислени. Проста, куха и ограничена. Не знае елементарни думи - на диета ли е, на детокс ли е, на надяждане ли е... Трябваше да я питат какво е инфлуенсър, и резила при обяснението щеше да е убийствен.

Кейбрич е квартал на Кестрич!

PARROT

Снимала се в един клип и вече известна!Божееее...Кой въобще гледа тия пластмасови кукли в клиповете?Недоразумение на съдбата с надути джуки!

Не, мен, това е резултата от цела нощ свирки. Епидермиса се възпалява и се надува. Същото се случва всяка събота призори и с вагината на проститутка по амстердамските улици, след обслужване на около 20-30 клиента.

Ужасна уста! Прилича на полов орган! Защо се е осакатила така? Иначе май преди това е била сладка.

Типичен пример за това е коронавирусът - хората не вярват на лекари и учени, а вярват на написано от незнамсикой във фейсбук. Резултата - скоро номер 1 по смъртност от ковид в света.

гледат ги младите явно, ти си драскай тук и не пропускай "Трета възраст"!

Не мога да разбера защо всички си слагат тия кокоши д-та на устата. И това май е мода само в България. От световно известните никой не се прави на такава карикатура.

Мъкааааа мъка ! Това е БГ елита. Голяма мъка.

Какъв е този урунгел?

Що за джуки са това? Устата и прилича на задник, само дето е напреко.

Леле майко,каква е тази джукестата?? Не съм я чувала,явно съм назад със “светските”персони...

Правят си такива джуки, за да се вижда отдалече и да се знае, че собственичката е тъпа, но за сметка на това много умела в оралната любов.

Манчев , къде ги намира такива тъпунгери за участие в интересното предаване. Тая особа на почти никумо неизвестна не може да готви, нищо умно не казва. Добре хвали ливанските хора , ама тая за нищо не я бива. Загуба на време и за телевизионно и нашето

Кифла - капризен индивид с фрапиращи лицеви аномалии.