Джиджи Хадид се снима топлес за "Vogue"

Супермоделът позира за изданието на модната библия в Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

проблемът е, че оставя зрителя безразличен

Това отдавна не е интересно. Мисля, че не остана не обнародвана цица сред известните. Сега очакваме навлизане на модата на ботъмлес снимките, а по-късно интериорни вагинални и анални снимки.

… заинтригуван съм, да очакваме ли да се появи специалност в някой ВУЗ - интериорен гинекологичен дизайн и обзавеждане ???

тя цялата в бемки, то тва те отвръщава да я галиш, какво толкова красиво намерихте в нея.....ужас

Бащата е ливански милионер (има огромна колекция от вина, но не пие !) , вярно със сини очи е, а майката е бивша манекенка - холандка (наскоро бе болна и от лаймска болест). Разведени са , а майката е женена за друг милионер сега. От нея идва красивият ген, тя е руса , бяла жена със сини очи. Има още 2 деца, Белла Хадид и синът й малко на накои снимки прилича на Елвис Пресли като млад. И синът е модел. Лично на мен ми се струва, че Белла Хадид е по-нежна.

В грешка си! Разгледай снимки на Бела Хадид преди пластичните операции и пак си помисли.

Точно. Имат безброй пластики

с баща арабин милиардер и майка милионерка се става звезда и "модел" в днешно време. Истинските модели бяха през 90-те години.

чак пък супер модел... Наоми Кемъл е супермодел, а тази, тя е обикновена ку рБа !

Амчии, не е лоша. Дайте я насам да и боцна кремвирша в дупиту. Ще поиграем на боооц - боооц....

араби, пакистанци, иранци, авганистанци вонят на мокри кучета. Миризмата е отвратителна, нетърпима да такава степен, че на човек му се гади, нещо изпитано в реални условия на работа с тях.

А ти ако си мислиш, че миришеш на теменуги ... Мюслитата ядат много месо, такава им е културата. И секретите и изхожданията им са като на хищни животни. Но това се отнася и за всички на подобен хранителен режим.

Тя и пантлес се е снимала даже

Aбе на първата снимка нe е топлес ами си е направо дебидюс