Джимин oт BTS издаде втория си самостоятелен сингъл

"Set Me Free Pt. 2" е водещата песен от дебютния солов албум на музикантът

Обратно в новината

Коментари - Джимин oт BTS издаде втория си самостоятелен сингъл | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е и нека да погледнат как благодарят на публиката си която ги поддържа.на колене им паднаха за да им благодарят а,колко песни посветени на армия имат.те наистина са много истински и трудолюбиви деца.и оценяват всичко което имат и са благодарни за всяка подкрепа.просто са страхотни.

Като не сте запознати не коментирайте или си направете труда да прочетете как тренират и по колко.гласовете им са чисти и ясни песните им имат хубаво съдържание.може да са красиви но не са изнежени.те сами са си изкарали милиардите и си ги заслужават.не напразно толкова хора ги обичат.просто четете повече за тях и четете превода на песните им

Така е.Коментират хора, които не знаят колко труд са положили тези деца.Казвам деца, защото съм на 58 години и слушам само БТС.На концерти излизат дори болни,оперирани,пеят и общуват с публиката по невероятен начин.Думата,която употребяват във всяко интервю е борба, защото животът им е борба.всичко, което имат са си го заслужили.

Имала съм честа да бъда близо до него доста пъти, така че мога да кажа само АДМИРАЦИИ за този невероятен handsome 귀여운 친구. Аз съм 50% корейка и живея в Корея. Музиката, звученето, танците, хореографията, гласа, текста и изпълнението, които великолепните BTS сътворяват не е за изпускане... Който не се е докоснал до тях, той не е изживял чувството наречено Емоция!

много компютърна обработка много нещо, аз глас не чух

Много добре е сложен за танцьор, призвание за което е учил. Гласът му е нестандартен и разпознаваем, ще се изненадате колко фенове има сред световни шоу звезди. Що се отнася до това колко е изнежен, спортовете които владее са таекуондо и кендо. Прочетете повечко преди да коментирате. Танците и каскадите му на сцената са добре известни сред феновете. Ако никога не сте гледали БТС на живо, едва ли ще можете да ги оцените без предразсъдаци.

от бтс танцуват абсурдно добре, набор 84 съм и хореографията им и аз съм в състояние да оценя. И като стил и като хореография са супер футуристични и на светлини години от западните бой бандс. Обаче частта с пеенето не ми допада :-)

Какво е това изнежено нещо???

Световноизвестен милиардер, що?