Джордж Клуни огорчен заради скандални разкрития за марката, която рекламира

Плантациите за кафе, с които работи рекламираната от него компания, използвала детски труд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Плантациите за кафе, с които работи рекламираната от него компания, използвала детски труд" "Редакторе" Стелияне, ти прочете ли изобщо какво си сътворил? Плантациите мн. число, използвала ед.число.... Ама така поне сте си лика-прилика с другите езиковеди в Дира:-)))

АХ, недей! Ама нима това е вярно! Нима, когато подписва договора за милиони ти не се позаинтересува откъде ще идват тези пари?

Гийом, супер лицемерни сте. И супер нагли да гледате с насмешка на останалия свят и да му давате акъл.

КАмпания или кОмпания? Който, която, което в едно изречение? Несъгласуваност по род и число с подлога в подзаглавието, разместен словоред, излишно дълги изречения... Аз на такъв "списувач" диплома не бих дала!

Хитър ход с който "нищо неподозиращия" клуни си измива ръцете! Гади ми се от такива лицемери

неподозирал и бля бля....да върне милионите хонорар на тези деца!!!! Задоволен лигляо!!!!

Дрън-дрън! Той изобщо не трябва да обяснява нищо! Всички стоки, идващи от т. нар. трети свят, са окъпани в детски сълзи и кръв, така че лицемери сте вие, които се опитвате да го критикувате, а ползвате тези стоки. Всичката битова електроника, автомобили, дрехи, обувки ползват суровини от Африка, Индия, Пакистан, Китай - деца, деца, деца...

Точно това мислех. Благодаря ви...

искам да ползвам стоки от БГ направени от възрастни хора,ма нъцки... а отделно неспрессо не пия,за техника неам пари и те така

Може да споменете, че Джордж рекламира тази компания от 2004.

От години се тръби за експлоатация на всички замесени в производството на кафе. САмо Клуни не бил разбрал. Горкия

В Азия, Африка, Централна и Южна Америка поголовно децата работят! Това не е нещо ново. Що з а лицемерие?! Да не би в сащ, Канада и Европа да не работят? Експлоатацията на детски труд е висшо капиталистическо благо. Нали за тия блага скачахте по площадите като маймуни... Кой не скача е пембен... На ви сега демократичен капитализъм! Хак да ви е!

абслоютно

Гадни лицемерни холивудски милионери-откачалки-педофили

Еххх лицемери такива ...

затова сутри пия домашна ракийка, спокийно ми е, че не е ползван робски труд при произвидството. Помага и срещу Корона Вируса!!!

евала баце

Всички тия сегашни загрижени защитници на онеправданите дечица са изградили целитетехни държави и сегашния си просперитет благодарение на труда на робите и на ограбването на колонииалните народи, а сега театралничат и ни нас учат на морал. Двуличници

Викаш, по времето на СоциализЪма нямаше летни и есенни бригади за учениците, а? И то беше нещо различно от експлоатация на детски труд!

Приобщаваше неоформените пубери, дето ги наричате "тинейджъри" към общност. Учеше ги как да се държат в колектив, дето сега го наричате "тиймбилдинг". Възпитаваше ги да бъдат издражливи, упорити и корави. Това, което правеха тия бригади беше най-доброто на онази система. Вие сега, недое.ани галфони не знаете от коя страна да хванете мотиката и само я настъпвате. Относно труда,неговите плодове и личността вземете да прочетете нещо от Алиса Зиновиевна Розенбаум!

Щерев, не може един и същи човек да се прехласва по Айн Ранд /е, и ние сме попрочели нещичко!/ и по социалистическите бригади. Това е нонсенс. Бригадите ни учеха на оцеляване - това да, но с всички възможни средства, без да се изключва връзкарството, подмазвачеството, прее.и другарчето си, скатаването, лъжата, отвращението. Аз съм си ходила на бригадите, за разлика от видни комсомолски дейци, които си оставаха през лятото в София, за да пиша никому не нужни реферати. Останалата паплач без комсомолска кариера неистово ги мразеше. Това е приносът на бригадите в социализма - научиха ни да виждаме подлостта и лицемерието и да не ни пука особено от партините другари.

Господата милионери /като Клуни/ да не се правят на ощипани моми, все едно не знаят, че капитала масово ползва детски труд...Жена му, адвокатката на онеправданите какво каза по темата ?!

аз пък не виждам лошо в това децата от малки да бъдат приучавани да работят, стига разбира се това да не им пречи на ходенето на училище. Далеч по-добре е от това да киснат постоянно по улиците, да си ровят телефоните или да ходят на заведения.

Това какво общо има ?!? Или просто не си наясно за какво иде реч ?

Каквлъсе чуди? В Гватемала няма "инфлуенсъри" и разни други измислени професии. В много страни децата бачкат, защото нямат избор. Като е в такъв шок, да пита и колко цента на ден изкарват тия деца, спрямо милионите дето е взел за рекламата.

браво!