17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя урод бавноразвиващ ве.

аман от к..ви,защо се пише за тях??те са се ъпгрейдвали до такава степен ,че да бъдат максимално желани/но са максимално отблъскващи в същото време!!това платени статии ли са,защо намират място тук,дир сериозна медия ли е,ние балъци ли сме?бахти

Мдаа...тази е с "горещината" на циганка от морето за 10лв.

Защо джуките им стават все по-надути и обезобразени. Дали е психично заболяване?

Боже слез на земята и си прибери вересиите,че става непоносимо за обикновените хора.

Много ти благодарим за тази стойностна и смислена новина ! Ти сигурно се гордееш със професията си и твоят личен принос към обществото. С тези новини ти допринасяш за един по-добър добър и красив свят за всички нас, благодаря ти !

Никой ли не е забелязал че тя говори със страшно затруднение като обмисля всяка своя дума . Прилича на бавно развиваща се но родена под щастлива звезда.

Виждам една голяма купчина комплекси.

Отврат!

Гореща ли?Направо пушек се вдига от нея!Зурлата подпира ,,естетическия" нос, силиконовите плондери пукат и пращят- пред гръмване са.Грозна и жалка пародия на жена...

ГОРКОТО МОМИЧЕ!Жал ми е за такива като нея! ПОГЛЕЖДАЛА ЛИ СЕ Е ИЗОБЩО КОЛКО Е АБСУРДНА И ЖАЛКА! ПАРОДИЙНА! В живота не всичко е силикон, скъпи парцалки и пози и стойки по разни дестинации, който са нашумели. ...Трябва и поне малко ценностна система! Морал!Коя ли е последната книга, която е чела? Едва ли има време за това, като си замисля! За жалост ей за такива като нея се пише повече, отколкото за някой българин с постижения, някой, който да бъде Добър пример за подрастващите! !!!Жалко, че се отразяват такива, като нея изобщо!

Мария, в дир-а винаги е имало материали с по-високо качество - за изкуство, за култура... Точно вдясно от Лайф секцията има една наречена Импресио. Сто пъти по-интересни новини има, но никой не ходи там. Там няма снимки на сиски и разкрачени леки жени. Съответно никой и не коментира. Едно време винаги пусках по 1-2 коментара а дано някой да ме последва, но не би. Но новини като тази гъмжат от възмутени граждани. Ако и вие посещавахте по-често Импресио от Лайф, и тази кака нямаше да има толкова популярност та "да ви я навират в очите".

Кой Ви каза, че никой не ходи там? По броя на коментарите под статиите ли съдите? Там не са позволени коментари. Коментари са позволени единствено под статиите на националните шутове, с цел канализиране на негативизма на масата, такъв е един от клапаните. И докато идиоти като нас коментират и се присмиват на поредните изцепки на хора с ментални отклонения, животът си минава, а важните решения ги взимат други. Замисляли ли сте се за това, че времето е единствения ресурс с който реално разполагаме?! Е, вижте ни в какво го инвестираме!

Към мне. Предният ми коментар не е публикуван. Може да се коментира в Импресио, но не анонимно! Трябва да се логнете с ФБ, Туитър и т.н. Призовавам всички възмутени граждани (и селяни) да хвърлят едно око там. Днес има много хубава новина за абитуриент, който е направил снимки на балетисти в най-старото читалище в България, което е в руини. Разгледайте нещо наистина хубаво, та дано има по-малко негативизъм в дена ви!

И чернокожа да стане все тая.. много моля, пишете за нея отново, ако мозъкът и стане сив!

Смешното и жалкото е, че такива като нея смятат, че подигравките по техен адрес са завист. Смятат, че им завиждате на сексапила, парите и известността. Наричат ви хейтъри. Не че не сте хейтъри, но и ония не са по-стока от вас. Разбирам този тип жени. Те искат да изглеждат анимационно, почти нереално, с изкривени черти, които изразяват единствено сигнал за първичен, див и неангажиращ секс. Няма да развивам лекция по психология, ще кажа само това - не съдете никого.

хахахахахах хахахах ахххахахаа хаххааха

И кое ий е горещото на тая Гана-повлекана? Черна като коминочистач и пълна със силикон.... Скоро ще изглежда като Анита Шмайзер....

Абе отдавна се чудя- защо всички плеймейтки, моделки, знайни и незнайни силиконови празноглавки винаги са или с платинено руси, или със синкаво черни коси? Как пък една няма с някакъв кестеняв цвят? Или тия нюанси са за простолюдието? А конкретно тази единственото, което е постигнала е, че е станала клонинг на Николета- също толкова черна, коригирана и напомпана, че прилича на 50-годишна мумия.

Що всичките кифли се снимат макраме и на палми? Как ще ги разпознаем сякаш са извадени от калъп

Егати двойката - горкото момиче го грози голямо страдание като изтече гаранционния срок на силикона в него ( да звънне на Мейзерката да я попита какво е чувството да усещаш рака как се движи в нея) и горкото момче - след толкова много стероиди ако не му се пръсне сърцето и черния дроб и ако не откаже, пишока ще го използва само за източване на системата. Той все още има шанс да се спаси но Ганито не за съжаление.

То от Тея горещи мацки , мъжете станаха джендъри

Факт...болезнен, но факт...

Ами ако това ми каже БАУ в тъмното . . . А ? И как е станала по-гореща ? Някой явно и е измерил температурата ? Някъде , ама не казва къде , само че е още по-гореща , жега , пари .

Това същество от секретните снимки на НАСА за извънземни ли е?

Хора, тази жена "на живо"е страшна! Не страшна като комплимент,а плашеща. Автора на тази реклама се нуждае спешно от очен лекар.

Дир-а, Заливате ни с такава помия, че направо е страшно!!!!!!!!!

Поредната зловеща проститутка, която се мисли за "гореща".

Това, че се мисли за гореща - как да е! Неин проблем си е. Но това, че ни я натрапват като "гореща", че и "красива" даже, вече се нарича промиване на мозъци!

Изглежда абсурдно. И е възмутително как такава визия може да се пропагандира като “гореща”? Това ли трябва да е пример за младите момичета?

Извинете, не разчитам последния ред от рецептата за грис- халва, изписана на крака й. Може ли по- детайлна снимка, моля?

Става все по-страшна...

Както и преди писах, ДжуГани може да стане по-гореща само по средата на горски пожар.

тая и с клечка нема да я барна...

Ужас!

Туй моме да не е цингле?