17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го гледа като веган означава да не го кърми като за начало. След това означава да го обрече на глад и мизерия. Кралицата е права. Веганизма е ритуал без религия.

Трябва да разберат, че децата им сами трябва да направят този избор дали да консумират месо или не. Не трябва на малко дете или бебе да се налага някаква нова мода, децата се нуждаят от пълноценна и разнообразна храна, не само трева! Все пак хората не сме чифтокопитни

Е баща й нали го предупреди, че прави най-голямата грешка в живота си, ама кой да слуша !

Нали наскоро едни шведи бяха закарали двумесечното си бебе в болница и накрая се установи, че те го гледали като веган. Детето умря от глад, не можаха да го спасят.

За всичко друго бива, ама новородено-веган не бива. Кралицата няма друг шанс освен да и го отнеме, още повече, че Меган едва ли ще иска да го кърми. Определя и час за виждане и гушкане и толкова. Като порасте тогава да го прави каквото иска.

Чакаме катастрофата в някой френски тунел

Тея кои са?

Тя тази принцеса започва да ми се вижда леко изтрещяла.Бас правя , че ако се роди момче ще започне да го облича в роклички и да го учи да е безполов веган.Тоест то няма да бъде нормално човекшко същество , а нещо , което и душа много няма както и избор.

Меган ще трябва да внимава много. Членовете на кралското семейство нямат попечителство над собствените си деца. Кралицата има тези права. И Уилям и Кейт нямат попечителство над децата си. Така че, ако утре Кралицата реши, че Меган не е годна за майка, просто ще вземе детето й и Меган няма какво да направи.

Мегън трябва да е по сдържана и смирена ,за да не свърши като Даяна

Утре вдругиден бабичката може да се помине, а бебето и то е още неродено. Какъв автогол си вкара амбициозната и комплексирана Меган не е истина, от що мерак за луксозен живот, та накрая - 1984 ...

Това за бавачките е простотия, извинете ме. Значи може чужди жени да гледат бебето, а не може собствената му баба да го прави (ако самата тя иска и майката е съгласна, разбира се). Бабата ще обича бебето, ще е емоционално обвързана с него, а няма да го гледа само заради заплащането. Колкото и да е съвестна една бавачка, грижата й не може да се мери в емоционално отношение с грижите, полагани от близките на бебето. А бебето не се вълнува кой точно ще му сменя напиканите памперси. За сметка на това със сигурност усеща емоционалната обвързаност на тоя, дето му ги сменя.

Всички изсъхнали и спаружени вегани сега да тичат да протестират пред двореца на кралицата!

Този слух е отдавна, че не е бременна и ще детето ще се роди от сурогатна майка - бяло и русо.

Това е много опасно, без майчино мляко, има случаи на починали деца от изтощение, затова е и съмнението, че не е бременна, няма и как да има майчино мляко.

Новата снаха направо ще съсипе кралицата. Човешките нерви и търпение си имат граница.

Тя е американка, няма как да се случи.

А какво искат?

Големи сте познавачи всички любители на шкембето и кебапа. Живеете като скотове, но като излезе тема с думата веган всеки става експерт по здравето. Натали Портман отглежда децата си като вегани. И те са напълно здрави. И е пълна лъжа, че веган децата не приемат мляко. Те пият, но само човешка кърма. А не като другите деца пълно с отрови краве мляко.

Каквото и да си говорим, херцогинята е простосмъртна, умира от страх, обаче няма кой друг да й доизноси и роди детето. Все пак в прродата има равенство и справедливост. Аман от превземки без край. Сега се задава нова мода... която като епидемия ще плъзне навсякъде, където се прехласват пред новоизгрялата аристократка. Щяла да ражда в присъствието на т.н. дула, жена, обучена да оказва подкрепа на майката преди, по време на раждане и непосредствено след това. За да поясня цитирам произволно намерено в интернет: "Най-общо казано – дулата е сърце и ръце, изцяло отворени за раждащата жена. Друго често използвано описание за дейността на дулата е ‘mothering the mother’ или всеотдайна, майчина грижа за майката." Тоя месец няма мирясване, тепърва ще има с какво да се пълнят светските хроники. Нямало да се прави традиционната снимка след изписването... Много важно. Апропо, дали не е и противник на ваксинациите? Няма да се учудя.

да ти кажа нещо: бебетата сучат, а не пият кърма. а на бас, че херцогинята няма да кърми. в крайна сметка да прави каквото ще, бебето си е нейно.

Като дойде тъщата положението на зетя ще се оправи още повече.

След веганските мераци следват и антиваксърските такива. Тоя сценарий е познат.

Още навремето, когато се е правил суперскъпия ремонт в жабешката къща, госпожата се е спряла на дизайн и боядисване на детската стая в бозави, неутрални цветове. Така че има подобни повеи. Относно разходите - интересно ми е освен това защо кралицата не реагира на многократните изцепки, доказващи, че херцогинята има страшно редки пръсти? В Ню Йорк за партито с Клуни и Уилямс е пръснат половин милион долара за броени дни? Явно това се смята в реда на нещата. А поданиците продължават да се ловят на въдицата, купуват същите тоалети като демонстрираните от бъдещата родилка и прочее. Засипват семейството на бъдещите родители с подаръци - за които принцът и принцесата били казали, че няма да ги приемат и молят подаряващите да ги даряват за благотворителност.

Абе от НЕГЪРКА какво очаквате ??? Да разсъждава ли ? Ще гледаме Тунела -втора серия !

Какво сучат? Сучат майчино мялко, а не краве мляко, с каквото вие храните бебетата си и ги разболявате от малки.

Няма как Рептил да не закърми наследствения си хибрид с месо ....

просто се прочети какво пишеш: " И е пълна лъжа, че веган децата не приемат мляко. Те пият, но само човешка кърма." Освен това се казва майчина кърма. А не човешка. Защо - досети се сам, вместо да реагираш като невротик.

Ами да питат бебето, то пък може да иска да нагъва кебапчета. Стига с тия изгъзеци, да не съм слон та да ям листа.

това с дулите не е точно мода. За някои жени наистина раждането преминава "по-леко". В сравнение с веганството, антиваксърството и разни други хрумки това е не само безопасно, но и полезно.

да, така е - но в случая става дума за жена, която мисли преди всичко за собствения си комфорт. и световна слава.

Твоя милост, чували ли сте приказката "много баби, хилаво дете"? Мамата на мамата винаги * мамата на възпитанието на подрастващото лапе. Това съм го виждал достатъчно много пъти, че да го приемам аксиоматично.

Gal1974

Тази статия е пълна измислица.....

честно казано не мога да ги виня жените щото раждането за 99% от тях си е травматично преживяване, за останалите 1% е смъртоносно.

Каква е разликата между премат и сучат?

като е американка какво? въобще няма да ѝ цепят басмата. Щом на лейди Ди посегнаха (ако слуховете са верни) дето беше ЗНАЧИТЕЛНО по-популярна.

бяло и русо? при тези баща и майка? Хмммм.

като между кърменето и храненето с изцедена (може и чужда кърма) от шише. повечето жени напоследък не кърмят или спешно спират да кърмят, защото било разваляло бюста.

Законите на Дарвин в действие.

това че ти не обичаш животните е твой проблем и нямаш воля да не ядеш месо .

Принципно не харесвам Маркъл,изглежда ми лукава ,но за веганството заради животните одобрявам,значи има душа в нея ..те са йоги с майка и за това предполагам не иска да яде животни..

Аз не виждам драма. Веганството и разни други форми на екстремизъм са в крайна сметка вид естествен подбор! И без друго ресурсите на планетата се изчерпват, населението гони 8 милиарда, какво лошо има в това част от идиотите да изчезнат по естествени причини? Буди недоумение обаче, как кралското семейство са допуснали толкова зле образована жена в редиците си!

Веганите не боледуват от сърдечно съдови заболявания, при тях риска от рак е нисък, риска от диабет минимален . Наскоро имаше статистика, че веганите живеят средно със 7 год по-дълго от вегетарианците и над 12 год по-дълго от "всеядните". Та права си веселке. Естествен подбор е.

Добре че човечеството е оцеляло защото е яло всичко иначе сега нямаше да четем толкова весели коментари и статистики.......

tonk11

Глупости. Единствения подобен дето познавам / не го знам от коя безмесна секта е щото станаха много а не ги следя/ преди 2 месеца му лупнаха 2 стента. А има диабет от 5-6 години. Не яде месо от 15 години.

tonk11

Аз си мисля, че това трябва да е въпрос на личен избор а не ефект на болните амбиции на мама и тати.

Диабета се предизвиква и от яденето на млечни продукти. Трябва да спазва здравословна растителна диета за да не боледува от диабет, сърдечносъдови болести и дори рак. Пържените картофи също са веган храна, но ако я ядеш постоянно ще се разболееш. Здравословната диета е до 10 процента мазнини, много зеленчуци и по-малко плодове. Нищо пържено, нищо излязло от животно, нищо опаковано и с химия в него.

tonk11

Ти с тази диета, сигурен ли си, че живееш а не просто съществуваш?

Е тая Меган ще дойде голяма пръдла.

Защо бъркаш яденето на месо с любовта към животни ? Утре ако ти намалеят зеленчуците и плодовете , но пък има месо какво ще направиш ? Ще си оставиш детето да умре без храна ли ? Докога ще се лигавите ? Има закони на природата.Да не мислиш , че лъва ненавижда антилопата ? Организмът му иска да яде и той това прави.Ако трябваше да сме тревопасни стомасите ни нямаше да позволят преработка на месото и толкова.Я дай на заек да яде пържола да видим ще я започне ли въобще.