Елизабет Втора или историята на един забележителен кралски живот

"Кралицата" от известния биограф Матю Денисън проследява живота и управлението на британския монарх

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

К'во сте се лепнали за тая Илайзъбът - ръг-бъзък - Илайзъбът...

Да върви на майната си заедно с цялата си челяд. Бактън. Британците ни мразат и в червата. Изпадат в дива ненавист когато им посочиш исторически факти колко е измислено величието им и почват са крещят, че било пропаганса. Ади холан. Сармат и да са приключва.

Дирници, живеем в РЕПУБЛИКА. Постоянните ви монархически онанизми са обида за гражданите на България. А фетиша ви към Островните Монарси е тотално необясним. Се едно имате задължение да бутате тия простотии в главите на хората и да нормализирате тази продънена форма на обществен строй. Всички форми на политическа система насочени към Личност са Култ. Не само комунистическите.

Говорите все едно живота и е минал. Тепърва идват златните и години.

Не харесвам тази династия.Германци,Сакс-Кобург-Гота,преименунали се на Уиндзор. Дядо й,не дава убежище на братовчед си,Николай Втори Романов.С когото,Джордж Пети,си прилича като близнак. Чичовзите й,Едуард и Джордж,са тотални фенове на нацизма и Хитлер.Смъртта на Даяна е крайно неясна и прикрита.Прабаба й,Кралица Виктория,е направила всичко по силите си,чрез Дизраели,истински свободна и обединена България да няма. Политиките в Сев.Ирландия през 20 в.,са човеконенавистни. Това е вкратце,Елизабет.

Ужас!

Няма няма и публикувате нещо за този вампир. Много уважавани дираджии, фенове ли сте на рептилите? Ако да, обяснете с какво е полезна въпросната баба.