17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кралицата е изключително достоен монарх.

Тая ще има полза, ако свърши някоя работа, ама тя няма такава.

И вкъщи да си седи полза няма. Като е с ангажиментите си и сред хора е по-добре и за нея и за делата. В крайна сметка това са много възрастни хора, с очакване всеки ден да е последен.

Да покаже още веднъж,че семейството е на втора линия. Затова и децата и да такива... Дълг към монархията Ок, ама семейството...

Завалията. Немат ли пенсионна възраст у това Обединено К.

Връщайте се в четвърти клас да ви научат каква е разликата межу й и ѝ.

Какви са тези задължения?

Желязна е! Жалко, че следващите поколения в семейството не са на нейното ниво.

Като гледам как си е възпитала децата направо...

Респект! Силна воля и чувство за дълг, възпитавано поколения наред!

Света потъва във фекалии, тия се занимават с циркове. Докато има лапачи и шарани ще има и такива кърлежи като тези особи.

Няма да се даваш другарю. Ние пролетариата ще възстанем и ще изринем тия гнусни капиталисти и узурпатори като Путин Пеевски Гергов Гела Нинова Гущерови Баневи и така на така и ще върнем Тодор Славков начело да ни води по нашия светъл път!!!!!!! Може и с свалени гащи като него :)

"Показателно за чувството й за дълг"?! Да се поцепиш от смях! Показателно е за архаизъм, простотия, лакомия, егоизъм и всякакви низки качества и страсти! Отдавна би трябвало да се оттегли и да си почива от "тежката" кралска тегоба! Колко време й трябва, за да се приготви да изпълнява ежедневните си задължения, колко време, за да осмисли документи, да подготви речи... Възрастта не прощава, оттегли се с достойнство, жалка мумия!

До тъпаците с минусите: Познавате ли поне един човек, който да е активен на 95 години?! Защо за такива рептили като монарси и папи няма пенсионна възраст?!

Това тук е кралската секта. Ти да не очакваш, че някой тук може да мисли? По-добре забрави

Много полезни коментари - типична българска злоба и избиване на огромни комплекси...

Тъпчо, по цял свят има хора дето се чудят защо се поддържат монархиите. Аман от тъпаци ревящи "само в България сме най-злобни и лоши!"

Не е злоба-българска, а реалност. Просто си казваме нещата "право куме в очи". Нормален човек работи ли на 95 год. възраст, при това при толкова вече наследници след нея? За мен това си е алчност, да остане в историята с "най-дълго управлявалия монарх". Няма около нея хора, които не и се кланят, а да и кажат, че става смешна.

Па смешна е

Вампирът - принц винаги е бил втори, сега реши да използва шанса си да е първи :)

Ше си търси ли мъж? Или ще я кара на "веселата вдовичка" по дискотеките

То па едни задължения!??

Като се вози сама в каляската, да слагат по един чувал с картофи в ляво от нея за баланс, за да не се обърне колата.

Че какви задължения може да има, цял живот ги обслужват, трошат милиарди лири годишно, да не орат и сеят или жънат, по цял ден чайни церемонии със сладки и тортички, сюрия кучета, залагания на конни надбягвания в Аскот и другаде, подписи върху подготвени от канцеларските плъхове писма и друга кореспонденция, посещение на фризьорката и шивачката....Абе много натоварен график, махни-махни, ще вземе да се озори тая женица и да се сецне.

По принцип хора с манталитета на овчари, фризьори и продавачи нямат капацитета да разберат ролята и приноса на кралското семейство, понятия като дълг, благородство и т.н. Така че не се пънете

Ти се пъниш, бекс