17-11-2017 20-11-2018

Коментари

въпросната селска пръчка и куха лейка е отвратително тъпа и елементарна става з а реклама на клозет селски.

екиупчето сие организирало оргия кинти много и всекидневна микс ибня

Според мене и според нагласите на Елвира ка да постъпи със своята девственост, най добре би било да го снима, да го филмира и да го продаде или там по какъвто начин ще спечели най-много пари. Така ще бъдем най-добре и пълно "осведомени" как е загубила девствеността си.

Лошо е когато единственото ти достойнство и актив ти е между краката, а не между ушите.

нее достойнство а инструмент я за тутурутка я за нови цици..

А може ли ергенът да каже дали е присаждал коса?Нещо на кавьорче ми прилича косата в предната част покрай челото.Да не се прави на много честен с тая перука.Тея лисици ,които също се преструвят ,че го харесват да му свлечат перуката и ще му лъсне цялата работа и на него.

Неее кога, а как е по-добре да опише!

аз смятам ,че всички са честни в този формат

дъното на дъната!

Аз имам подозрения, че малкото Вики е девствено, ама си мълчи. На срещата с Ергена се държа като никога не виждала мъж в живота си.

на село коча и бил най голям и нежен приятел а с майка си играли на чичо доктор

явно иска да става известна поетеса и за това се е навряла в шоуто да се рекламира, както всички там!

Тая дотегна с нейната девственост. На кой му дреме дали е девствена или не. Занимава всички с нейните психо проблеми. И пише ли, пише, а горката няма никакъв талант и реална оценка за себе си... Кой ще й чете тъпотиите ? Беше ни писнало всяка вечер от некадърните й стихчета, писани от първолак. Добре, че от един момент нататък ни ги спестиха, че бяха бая дълги и отегчителни тъпотии... Абсолютно бездарна, но нахална. Все навряна да ни занимава с "творбите" си и некадърността си. На 24 и още да не си разбрал, че поезията не е само на навържеш като на връв някакви думи. Да нямаш никакво чуство за ритъм и образ, за стихотворна стъпка едва ли е чувала. Но иначе неуморно "твори" своите бездария. Ми прочети нашите класици: Ботев, Вазов, Яворов, Дебелянов, Вапцаров, Смирненски, Лилиев, Евтимов, Матев, Дамянов, та белким усетиш къде са те, къде си ти... Или съвременните Надежда Захариева, Маргарита Петкова и Добромир Банев....то поезията там се лее, извира от душите им, поетичният талан ги е белязал толкова осезаемо, че четеш и искаш още красота, още истини, още поезия. А при "поетесата" Елвира е едно досадно и отегчително, струва ти се безкрайно поредното "стихче", искаш да свършва тая агония, става ти дори срамно, заради нечие чуждо бездарие...Елвира ги произвеждаше на конвейер, всяка вечер поредната порция бездарие...това не е поезия, със сигурност. .

Нещо в панталона ми се НАБИРА , О-о-о , Елвира !

Колко пъти тя е губила девствеността си? 100?

Тази май се е помислила най-малкото за Вазов. То бива да нямаш преценка за себе си, ама това надхвърля всичко.

може пък турскте поети така смотано да пишат, кой да знае (не мисля, 4е е българка)

Тва не-красиво, инфантилно, мисловно забавено създание какво взе да се перчи медийно. Парадира с девственост? Бахти има ли нормален да се връзва на такива глупости?

Само секс им у главите, ама иначе не били такива жени

От емоционален стрес да не и викат "Елвира дето си го навира", девойката не смее да дръпне спусъка

И кой ще й чете глупостите?! А и бедрата й като на 60 г бабка.

Еееее, той пък този, ергена де, как му беше името, що ли пък не я опраскал . Дето се казва нищо лично. Просто като една социална услуга, да го направи , като едно добро дело. Пък и не е чак толкова лоша. Сигурно го е страх от ципи, кръвотечения, и тем подобни гадости. Ми то си е за страх

Стига с тез ергени, елвири и тем подобни. К'во ни занимавате с глупости...

Не гледам предаването и смятам, че е обида за всички жени, а и за нормалните мъже, но това момиче изглежда много красиво. За това, че е девствена заслужава уважение. Но все пак...това си е лична работа, а не обществена.

Миналата тя покрай девствените.

Аз па си загубих девствеността на 15г, щото без да исках си пъхнах една краставица по-надълбоко отколкото трябваше. Потече кръв и помислих, че съм се убила. То пък не…

"Скромната" и "срамежлива" Елвира развя девствеността си пред цяла България. И май очакваше ергенът да я дефлорира. Сега пък ще осребри същата тая девственост, щото много ни интересува нейната предполагаема девственост. Толкова некадърна и елементарна, без никакъв поетичен талант, но " твори" ли, "твори" в несвяст....

Такива като тази девствената знаеш ли колко съм изнасилвал в Call of Duty и Fortnite 41-3 k/d ratio, звяр съм!

Трябва ти психиатър спешно, не жени.

В Змеица има и от мохамеданската вяра - първо отзад се губи девсвеността. Другата помия няма да я коментирам

тя в задния двор отдаааавна е загубила девствеността

Девственост, омайна, сладка, що стърчи навред край мен? Хуй голям, гигантска патка, мълвят в Змеица всеки ден Кур звънти, когато пея, в радостни игри ехти; вечер приказки за Змея баба тихо ми реди. Члена му е змейски, пресен Паламарката шепти... Милва като нежна песен, като утрен звън трепти!

Затова ли излезе със сценария за девствеността, от страх, да не спрат те поздравяват теб и семейстото ти съселяните ти ли ? :)) Майко мила ,колко продуцентска мъка има по тоя свят. Между другото психологичесият профил на един интроверт не означава, че човекът е срамежлив и затворен и че избягва изява и срещи с хора, интровертите нямат проблем с хората, интровертите просто се чувстват щастливи и самодостатъчни и без да са заобиколени от хора или да участват в колективни дейности и занимания . В този смисъл, ако си наистина интроверт, не може да се трансформираш, можеш само да маскираш заучено поведение .

За да е материал за цяла книга, сигурно е отнело много време. И е било доста трудно. Най- вероятно са почнали от устата. После аналния отвор ( или както се казва по метафорично- машината за “ Нутела”. И после няколко глави за самата вагина. Защо толкова много? Ами защото на тези години химената е станала толкова твърда, че чак се е вкорковила. На човека му е трябвало сигурно Хилти или Канго за да я разбие. Та затова цяла книга.

На кого му пука кога са ти разпукали смръдливата слива, после издай книга за аналното порене, първата свирка, първото празнене в устата, баааахтиии малоумната история не е истина.

Цял живот мечтая да разбера как за сефте са оттъпанили някаква трътла.

Ако сключа договор с Елвира да и отнема девствеността на доброволни начала ще и дам 1000(хиляда лева), осем това ваучери за храна на стойност осемдесет лева, нека момичето да бъде щастливо от това отношение към нея. С получената сума ще може да реализира част от своите мечти.

А колко ще й струва зашиването после?

Големо падение за българските жени - с това да си правят реклама! Видео има ли от този ритуал? След това бе се чудете когато българките ги слагат в същата морална категория като украинки и полски и.

Заповядайте в книжарниците за новата ми книга - Посещението в една тоалетна

Има ли идиот, който е прочел статията до края?

Не разбира се. Гледат се снимките набързо и се четат коментарите. В тях е истината. На розовия Дир какво да му четеш?

Отидох директно на коментарите хахахаха

Едва ли

Горкото момиче. Девствеността е най-големият и успех и ценност. Значи като вече не е девствена и край. Няма за какво да живее ли? Докато пиша това сигурно има още поне 100 момичета като нея, девствени, но те не си я развяват по медиите. А колко е девствена..... тя си знае:-). А може просто да има и медицински проблем.....Абе да е жива и здрава, щом така се чувства важна и щастлива:-)

100 може и да има :)))))

Само не разбрах тази книга за губенето на вествеността колко тома ще бъде?

Хиляди момичета в България и милиони в света всеки ден губят девствеността си. Тази е решила, да забогатее, разказвайки това в книга. Цяла книга за нещо което продължава няколко минути ? Ама хайде моля ви се. И защо е решила че тази порно книга ще бъде интересна за масовия читател ? Или може би си мисли че вече е станала звезда ? Или че нейния пилов орган е изключително специален ? Само питам

Няколко минути? Девствена означава - непорочна, недокосната. Това не е интервю с жена, която няма търпение не да създаде семейство, дом и деца, а с жена, която копнее да заживее с мъж, за когото да разказва как добре я "уважава".

Тая като я гледам е имала доста девствености.

Ахахаха, падам! :))))

"Естествеността" като обяснение за постен ум и съответстващата му външност. Все пак, добрата новина е, че само веднъж ще загуби "непорочността" си. Само се надявам да не пусне събитието на лайф в Инстаграм.

Незнам кой реши, че “българките” били най-красиви. Пълна излъгация, липса на сиво вещество и тунинг в промишлени количества. Разходете се малко зад граница, в “цивилизацията” да видите, че там е на почит естествена красота, или се пипа със скалпел така, че да не се разбере. А тези от риалитито са отврад до една!!!

Явно не сте излизали скоро в териториите описани от Вас

Ох, такава естествена красота е на почит на запад, че всяка втора е make-up artist. Във всеки фитнес има поне една силиконова и не е от тези дето да не им личи.

И къде е това ? Може би в САЩ ? В Западна Европа съвсем не е така...

Точно. Живея в Германия от дълго време. Тук жените са естествени. Срещал съм много красива лекарка, хирург, както и едно много красиво момиче, медицинска сестра. За тях гарантирам, че става дума за истинска, естествена красота. Милион пъти по-красиви и от световните модели, поне в лице. Шведките са красиви, мулатките са красиви, полякините са красиви, канадките също. Това е мое лично мнение от обиколките ми по света и живота в мулти култи общества. Българките са средна хубост. Не са грозни, но чак много красиви, не са със сигурност. Нашенски митове и легенди...

а фотоматеряли към книгата ще има ли? за по нагледен и достоверен прочит на самото губене на девствеността? пошлостта превзема все по високи върхове! напред, народе!!

Книга за губене на девственост... Да напише и няколко тома ако иска? Умираме да си ги купим и прочетем!

Нямам търпение да си купя книгата, да прочета подробно как са я напълнили на 14...

На 13

Я сакам да бодна ергеня

Митьо Питоня: пълня ги кат пуйки с манатарки, къпя ги у жакузита, мажа ги с млекооо

Толкова е грозна и отвънка и отвътре.

Тези подробности със сигурност ще включват ушите и ноздрите. Голямо губене е паднало.

сигурно я е "загубила" когато е била в яслите!?! Тъпа кифла!

Откъде ги намирате толкова малоумни ?!? Егати и кретенската държава!

Търпение да закупя книгата. Това определено ще бъде един истински апотеоз на литературната в България .