Ема Томпсън се разсъблече на фестивала "Сънданс"

62-годишната актриса говори за "невъзможните изисквания" към жените да се борят с остаряването на телата си, табу на екраните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А не говори добре и за Ема Томпсън, че за пари е готова на всичко. Има актриси, които отказват роли.

По-важен е въпросът: "Защо трябва да се създава такъв филм? Какви послания носи? Явно не става дума за любовни чувства, а за платена услуга на разгонена възрастна жена. Което откъдето и да го погледнеш изглежда доста гнусно.

Геронтофилите пък харесват бабишкери с лопащи опикани путки, увиснали цици до колените и сбръчкани кожляци

Еми киното така се изврати, че всички на 60 искат да изглеждат като на 20. То не са фотошопове, тонове грим, дубльори... Ще осъзнаете, че и вие сте бързо продаваема стока и сега с Netflix еволюцията, малко ще се кротнете. На практика киното е заменило театрите от 16-17 век, а те първо са били само за богатите, но бизнеса се разрастнал до масовите плащачи - простолюдието. Илюзиите от киното и те търпят метаморфози и застаряващи бабки все по-малко ще участват.

И ко да напрайм ся?!? Ми такава й е работата. Тя си е избрала да кара по лесното и да е актриса. Нормалните жени на нейната възраст си гледат внучетата и се радват на старините си. И въобще не им дреме че на тая вече й "било трудно да се съблича". Точно жени като нея прокламират грешни и неестествени ценности та разни продавачи на пенкилери и "пастични разкрасители" да си пълнят джобовете...

От тези дето си гледа внучетата ли си? Само дето не умрях от смях. Или от тези дето киснат в дир. бг

Немам думи

Продават силиконови патки за импотентни мъже и мераклии жени, както и силиконови путки с косми и без косми за бедни мъже. В Америка можеш да си поръчаш и купиш силиконова путка на различни женски величия по избор, дори и с тяхната пича миризма.. много по евтино, хигиенично и практично, ебеш и хвърляш, нито смърди, нито говори, нито не ти изпразва джеба

Богатите бабички плащат на млади жигола да им чистят отходните канали, средната класа са на вибратори, а бедните се самообслужват…

До къде води безпаричието .Срам и гнус

За разлика от мъжете жените могат да правят секс и на 100 години, стига да намерят и платят кой да им го сложи.. при мъжете кура не става и секса с него отпада, остават пръстите, устата и вибраторите, но не е същото. Природата е безмилостна към мъжете и щедра към жените.

повръщам

Изненадани няма. Боклука си е боклук.

Велика е Ема Томпсън А това което казва е човешко и разбираемо...Всичко остаряваме и и толкова погрешно отношението към възрастта, защото любовта е вечна...

Нема лошо .И аз съм на 62.Ама кога ти падат бозките у чорбата, кво дириш по форумите

И какво като се е разсъблякла тази дърта кранта.Ето затова младите се отвращават и бягат от секс.

ти не си лекар, а си за психиатър

Бабишкерите да не се разхвърлят много-много, че има хора със слаби сърца. Пък другите имат слаби стомаси, та пак тая. Стойте си облечени, бабки.

САЩ започнаха да правят САМО тъпи филми с маймуняци.. Един пуялник в гъзза на маймуната - Маккормак и да бяга обратно към Африка...

Вчера гледах френска комедия от 2021г Накрая се изкодошиха с педалите. По френски: педерастията не е сексуално увлечение а форма за получаване на пари без труд.

То така взе да става по целия сват вече. С напредъка на информацията хората по света взеха да се учат един от друг и търсят лесното. Политици, държавници, обикновени сиромаси . Никой не иска да се труди.

Емили Блънт, па то..... А стига, че ще ни упрекнат в геронтофилство, пък и деца гледат и четат нета.

Леле - и аз си падам по Емилито ! В "Edge of tomorrow" e много добра ! Както и в почти всичките й филми !

застаряваша даскалица или самата "звезда", аре да не ровиме!

Ми има си цял раздел в порхъб: гранни. Какви баби има там. Узряла даскалица е една от водещите "фантазии". Отивам да видя, дали интервюто на баба Ема не е вече качено в....раздела.

"Това вероятно е най-трудното нещо, което съм правила!" .... Труден живот ще да е бил :)

Ема се съблича а на хранилката са адвокати подписващи "сценарият" на "интервюто", продуценти, фондации зяпнали за дарения. А Ема е само с "една".

Ема, сваляй гащи, да те е...

Уморихте си мъжете па сега плащайте за секс услуги.

Колкото повече ме триеш, толкова повече ще хейтя... И то от сърце и душа! Няма да ми запушиш устата, помияр!

На простотията устата не може да се затвори.

Направо невероятно, че най-трудното нещо в живота на някой, е било да се съблече пред огледалото. А някои хора работят, преодоляват трудности, лишения....а други се събличат и това им е трудно.

Много повърхносте коментар

*повърхностен

Напротив, коментара е адекватен, повърхностна е идеята, че в ситуация на злоупотреба с власт световно явно под дирижирането на корпроациите и юдо-масоните от Давос, всичките женски мрънканици и претенции са жива подигравка с матряла. Има сериозни проблеми за реване и никой не си мърда пръста да спре идващата трета световна война. На фона на това, хората нямат доходи, макият и средният бизнес загива, енергийната криза се разширява ръководена от брюкселските спекуланти. Повърхностна е идеята в тази ситуация медиите да занимават хората с женски просотии. Милионерки станали "звезди", живели "свободно", решават на дърти години да принудят света да се съобразява с тях. Ми няма да стане. Не трии. Айпита има бол.

браво за ема

ама тя просто е велика! другото е история.