17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Емилия Ратайкова тоест

В акта за раждане пише Момче или Момиче, прочетете го.

Ще се чуди как да пишка, право или седнало.

А, и ако не познавате бащата - на снимка 32 е...

Супер! Най-накрая ще се види с гърди :-)

Винаги си е имала, и цици и дупе.

Да, вече има силиконови гърди

Добре дошли в най-добрия сайт за запознанства -- XXhook.Com

Не разбирам какво има да решава. Момче е, има си всичко нужно, ми той си е решен. А ако пита родителите си, те какво- незнам мама, какъвто ти хареса, до 18 год ще го измислиш, пък дотогава ще те броим за нещо- нищо.

Интересно това дете като порасне и разбере, че майка му е била свиркаджийка как ли ще се чувства. Или пък ще бъде подобаващо възпитано в същият дух.

какво го интересува целокупният български народ тази. По същата логика и със същия интерес би рпочел народа и за някоя госпожа от Факултето. Каква е разликата?

Интерно, какво ще и стане ако се снима и облечена? ...

да и е живо и здраво но чак статия за курвантиата смучихуиник е жив майтап

Е нямам думи. После що мъжете се държим гадно с жените. Жени реагирайте докато е време. Поставете на мястото им плявата във вашите редици. Ние ще последваме примера ви. Как да гледаме на вас като бъдещи майки? Да се снимаш бременна гола с подаден задник към камерата. Това в коя вселена се счита за нормално? Какво следва? Майката и бебето голи и огъзени ли? Дир вие тотално ли изплискахте легена?

Ти и като отидеш на плаж ли така говориш? Загражда се по малки момиченца ли? Май си педофилче и ще пусна тук имената ти, ЕГНто и телефонния номер.

давай, пускай, дай да те видим що за юнак си, манаф такъв!

Ей, мно филми гледаш. И много си смел в изказа. Това на селянджърите ви е дифолтната атака. Преди години, когато по Софийските улици ходеха все още нормални хора, снимах улична фотография на лента. Излетя някъв селски бек недорасъл и директно почна с логиката: Като снимаш хората значи си педофил. След като видях, че не разбира юридически език, му обясних че Лентовата ми Лайка в комбинация с обектива е ръбест метален обект малко под килограм, които с голямо удоволствие ще вкарам в кухата му черепна кутия. Та такива като тебе и на плажа и където ги хвана ще ги бия до посиняване.

са живи и здрави и да се радват на детенцето, че то на днешно време си трябва много смелост и инат да останеш хетеро и да раждаш деца. Поне за това - браво!

Ама нека някой обясни ,тя каква е, актриса ,певица, научна сътрудничка в институт от БАН,Лекарка ,професорка /не млада е /

Милионерка е.

Айде, отидоха хубавите естествени гърди...

Прошляци чакащи помощ от държавата коментират и плюят и наричат грозна - красива жена милионерка, курва - омъжена за милионер, износила бебето си - не е плащала на сурогати, богата, известна. Вие кои сте бе ганьовци? 5 лева като видите в джоба и почвате да си пускате капамата в инстаграма. Както иска така ще се снима.

Абе спорно е за красива, особено в пачата . Да си се радва на кеша , пък нас ганьовците най- мого ще ни зарадва с клипове в ПОРНХЪБ. Демек с кур в гъзягата . :)

Че да се снима и да ги показва след 20г. на сина си , каква гювендия е била. Ама ние коментираме това, което виждаме. Ако не ни я навират хич и няма да се занимаваме с нея. Ама такива като нея в крайна сметка от това живеят. Да ги постват и да се занимават с тях. А за Инстраграм не мисли. Ебем го инстраграмът ти.

Каква е тази сексуализация на бременни жени? И на бабички също

Ай стига с тая пача де! Гнусна работа, също като Лозановата, тва гащи и сутиени за тях не съществуват!

Че то това им е работното облекло.

Турбо яката женска. Износи си го.

... к*рва.

Преименуван от Станислав Аполо на Силвестър Аполо !

Суча само от ваксинирани

"В интервюто за списанието тя изтъкна, че с мъжа ѝ ще оставят детето само да реши пола си, когато стане на 18 години." Неразбрах само това дете няма ли си пол при раждането, че ще го решава, когато стане на 18 години?

skromna35

А аз НЕРАЗБРАХ грамотен ли си или не...

няма да облича рокличка на сина си или панталон и вратовръзка на дъщеря си - както прави Анжелина Жоли и ще го нарича с мъжкото име Силвестър и няма да го зове То

Особено ако има антитела.

Кой развали хубавото гадже? Да си признае веднага!

Много ми се гледа и филмчето "На Емили Ратайковски и правят бебе"! Кога ще го пуснете!?!

Хубава е Емилия Ратайкоскова.

Страхотно име е избрала тая пача за невинното дете! Друго си е да кажеш Силвестре, Силвестре-е-е-ееее да ти ЕПМ! вместо Авене, майка ти ше е.а! А да хвърлят семето и на второто, та да се очовечи тоя джендър-.вук емили... Ако не друго, поне ще има възможността да се превърне в женствена фимейлка при все, че много ме съмнява да е с такова светоусещане на жена...

Това дете вече не е българче... Няма нужда до го вмъквате в дира нашия бг портал

Не, че нещо, ама това дете никога не е било българче. Тази е псевдозвезда известна основно с това, че се е снимала гола в клипа към песента Blurred lines и после направи няколко голи сесии тук и там. Въобще е ГОУЕМА ЗВЕЗДА.

Ти гол на 30см краставица сядал ли си? Не. Е зотова няма да бъдеш звезда като нея!

Aman be I ovaa li e bugarka

лепа македонка е

Не знам, хубаво момиче, но в изражението и лицето има някакво излъчване, което говори за безумна тъпота и дебилизъм.

Още едно Гюбре!

Сега вече спокойно ще може да се снима гола и без корема си. От толкова много снимки кога е намерила време да зачене и роди? Поредната фалшива феминистка и безделница.

а защо не стане баща, това щеше да е по-интересно.

Моля публикувайте снимки и детайли от зачеването Благодарим предварително .

Вчера я публикуваха, че пак се снимала гола бременна в деветия месец и днес вече се снимала гола как кърми детето. Утре как ли ще се снима пак гола, че тя и без това друго не може?

Как как, първият учебен ден на детето. Как лети времето.

Съпрузи имат ли тия пачи или баща става този с най-бързото семе?

Оф пак ли тязи. Да питам снимка на разджембената и от раждането слива ще има ли?

Направо клип от самото раждане в близък план. Всичко друго сме ѝ виждали вече.

силвестър - "горски" беър - мечка аполо - бог от древногръцката и римската митология, брат близнак на богинята на лова диана ...... горско мече, което родата ще ловува... страшно ме кефят имената на съвременните малоумни силиконови кифли, женени за богати батковци/чичковци/дядовци :)))

И аз колко пъти ставах баща на децата й...... Поне 50.....

Така ги пишете тези статии все едно знаем кои са тези женици. Снимките са ужасни, в първият момент помислих, че е нашенска повлекана. Но дори и те не са чак толкова “прогресив”.

Мда, нашите поне прашки слагат. Ами тази е известна с това, че не се задържа дълго време с дрехи върху себе си. С друго не е. :D

Дреме ми на шлифера.

Супер - пораснали са й цици

Неверватно... - импланти пускат мляко... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Точно тази няма импланти, има и слаби жени с хубави големи гърди.. не знам защо си мислите, че задължително трябва да са изкуствени

Винаги си е имала големи и хубави цици, както и дупе.

Баси великата новина. Никому неизвестната Някоя си била станала майка. Поне баща да беше станала.