Коментари - Ето ги петте тенденции, които се откроиха на Парижката седмица на модата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви са тия концлагерни труженички, мега съсухрени и намръщени... :D

Женствеността много мрачно изглежда според изявените дизайнери. То вярно бъдещето не изглежда да е светло, навярно това ги е вдъхновило.

Мария Грация Кюр:. "В тежки исторически моменти модата остава единственото място, където можем да играем", каза тя. Тая знае ли изобщо какво е тежки исторически моменти?! Сигурно за нея и подобните и от техния свят тежък исторически момент е да не могат да се къпят три пъти на ден и зимата да живеят на 25, вместо на 28 оС. Затова не им минава апетитът за игра. Мръсни гадове. Малко е работила гилотината.

За всеки влак си има пътници. Мацките са топ класа без грам мазнина, което мнохо ме кефи и оценявам усилията им за да постигнст и подържат тази форма. Аман от мазни гъзове и хобита спане при повечето жени.

Бела Хадит тук ама въобще не еБелла..на дневна светрина

глупак истинската жена не е безграм мязнини а ежевственя

4, 5 са дето стават ....

Цици ,цици и пак цици .Това е тенденцията както винаги.

Стигнах до "феминистката" и цялата история ми е ясна. Няма вече късче от обществения живот, да не е повлияно от пропаганда и идеология.

Къде ги видя тези цици?! Аз видях ремъци и част от бански само. За цици трябваше да наемат нещо 10-20XXXXXL, а те пак са заложили на анорексички, нали нормалното е забранено вече.

Гразни дрехи, които ми приличат на парцали, носени от модели с анорексичен вид и това се определя като женствено?! Не разбирам аз от мода!