17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Допреди 7 гдини е била супер. Сега е просто жена...

Колко жени изглеждат така на 47 ? Повечето са с форма на хладилник.

Ок, ясно, че не на 20-30, но........... колко девойки около нас са като хипопотами. Като не си хубав и на 20 не си и толкоз!

Браво.

Много е състарена, аз си мислих че е над 65 години. На снимката пред басиена има шкембе като току що родила хипопотамка, сенки под очите от дрогата, Кожата и е похабена от цигарите, а под устата се диплят издайнически бръчките пачи крак. Кожата на врата и нагърчена като пергаментова хартия, очите и са изцъклени от базедовата болест. Има нездрав тен, крива уста а носа й е като клюн на побеснял кълвач. Зъбите и са пожалтели от тютюна , а двете кривогледи зъркели на всички снимки са със различен цвят - едното е жълто другото ляйняно кафяво. И защо се е разчекнала по бански с тези криви кръка, на всичкото одгоре късокрака като някаква изпаднала помакиня. ДОбре си епилирала космите по шкембети, ама е забравила да обръсне мъха над горната си устна, с тези наболи руси мустачки прилича на пъпчасал пощръклял пубер чикижия. И какъв модел е тая? Ожени се за пари ЗА онзи безарен дрогиран бисексоален барабанист които свиреше с палката вместо на барабана върху нейното туловище. на втората години тоз пияндурник я изфърли като мокър парцал. Тя се въртя въртя и най накрая се ожени за онзи импотентен дъртак, върза го с три момчета и му убра парите. кой знай каде ги е закачила тез копилета, ама онзи будала ги призна и трите. Много грозни деца обаче, също като майка си чешката шаврантия. Набута се в париж ама вместо по подиомите се въргаляше предимно в креватите на дизаинерите. Божке и те пък едни дизаинери, едната полвина пасивни хомосексоалисти, другите явни трансвестити и транссекоални жендари. нямат никаква чест, поне Лагерфелд не парадираше с това, криеше се зад очила и други аксесоари а не като долче и габана , които се търкалят а хванати за ръчички зад моделките си след ревютата ревютата, и то кви моделки, завършени анорексички и булимички, не можеш да разбереш вървят ли по подиума или фърчат като безтегловни духове, изобщо не ми говорете за моди и модели, това са збирщини от незадовлени алчни момиченца, мазни педали, дръти лезбийки като оная англичанката с червената коса, вивиян уестууд, която се изживяваше за по голяма аристократка и от онова бабе англииската кралица, ама си бешед една долнопробна злобарка на много низко интелектиално ниво. сабират де що има кривокраки крокозъбелки от кол и важе и ги предлахат след 'ревютата" на мафиоти за без пари, в сравнение с тях нашия пернишки крукодил е като мадоната с младенеца на леонардо да каприо.

Красива и естествена!

Правилно си е изстреляла патроните. На 23 изгоден брак. Деца от правилния човек в правилния момент. После и дреме. А, снимала се е и гола. Жени, снимайте се голи.

Изглежда не зле но на 47 ги има доста по-свежи.

Хахахахх, нали? Добра сте.

дали на 47 вече й е спрял мензиса?

Лелееееее. Ако не е ирония (доста странна за мен), то как живееш със себе си?