Европейките раждат първото си дете все по-късно

Българките раждат най-млади първото си дете - на средна възраст от 26,3 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами всички вече са инфуленсарки. Забравили предназначението на путкста. После що имало аутисти и Дауни. Щот решили да раждат на 40 и дотогава са им го вкарали поне 40 хуйя. Нали да инфуленсарки по важно е.

Е то пък големия келепир да не си натрупал някакъв що годе опит в тоя живот,да не си си поживял и да се вземеш и родиш едва ли не от първия,който го мислиш за голямата любов,видях ги доста такива,дето го играха на семейни на по 20+ и като решиха на по 30+ че нещо са изпуснали от живота и започнаха да наваксват неизживяната младост,излизаници,изневери и т.н.,половината се разведоха.Аз направих точно наобратно,наживях се докъм 30 и когато ми писна истински от това се намерих с точния мъж и родих на 32, и сме си ок вече 10 г. Златната среда да уловиш е най-добре

Но бил гейтс, каза, че сме много на тая земя. Няма угодия.

За сметка европейките, европейците раждат все по-рано първото си дете, защото Европа цени правото на самоопределяне и идентичност на гражданите си

Нормално, никой вече не иска да роди на 20, да чете за изпити с бебе и да живее със свекито. Скъпо удоволствие е едно дете - прилично жилище, разходи, частна градина по хилядуна на месец, ако не извадиш див късмет в общинските, капиталистическо работно време, което включва осми март и девети септември и не свършва в 17 ч (а петъка и по- рано); осигуровки за бездънната яма НОИ. Тука големите цензури са или около 50 + години, чиито деца са отгледани от баба, пенсионирала се на 50 лето Господне 1978 г., Или нещо там друго е проблемът. Това е нормална тенденция навсякъде. Истината е, че ай фона, прахумукачката робот, сушилнята, миялната,интернета и другите съвременни благини не правят нещата кардинално по- лесни.

skromna35

Така е. Аз родих на 45 и половина. Изяжте се от мъка!

И защо мислиш, че ни е яд? При който както се случи Аз пък тая работа я свърших преди 11 години, забременях на 28 и сега ако реша мога пак да забременея, но не съм сигурна, че искам на тези години тепърва да се занимавам с бебета Е, можех последните 11 години да градя много по-сериозна кариера и да имам повече време за себе си и за забавления и сега тепърва да планирам деца, но винаги едно е за сметка на друго

Никой мъж, който е постигнал с яко бачкане ниво на живот и е а с акъла си, няма да клекне на претенциозна и зла жена да му ражда деца и да ги съсипе и тях и него. Ако имате такъв проблем бъдете хитри като българките, заложете на комфорта. Масово българката това търси. Комфорта. За едни е пари. За други е власт върху мъжа. За трети е пари. власт върху мъжа и свободата да си мърсуват на воля. Морално падение без ограничения. Решението на проблема: Азиатки. Но не от "цивилизованите". Ние сме забравили какво е органичното усещане за жена. И как мотивира мъжа да постига резултати и да се грижи, като това дава смисъл на живота му. Всичките промени са следствие на култура наложена от филмите и комерса. Нормализиране на "леката жена", нормализиране на "злата жена", нормализиране на "безотговорната жена", нормализиране на "жената кариеристка". И всичко с идеята: Мъжете са свине, значи и ние ще бъдем прасета като тях. На тези, които имат обструкции по въпроса, мога да им говоря със заглавия на филми. А по интелигентните ще знаят кой е Едуард Бернез и какви свинщини е сътворил в името на корпорациите и аджендата на елитите.

Супер точно обяснение. А това: Всичките промени са следствие на култура наложена от филмите и комерса. Нормализиране на "леката жена", нормализиране на "злата жена", нормализиране на "безотговорната жена", нормализиране на "жената кариеристка". И всичко с идеята: Мъжете са свине, значи и ние ще бъдем прасета като тях. Това е сценария на Секса и Града в две изречения. Евала. Тоя не го знаех Едуард Бернез - страшна креатура.

те българите и българките се мразят, кви деца бе глупаци

А индобългарките влизат ки в тази класация? Май не, като виждам 26 г възраст.

И за всички БГ жени/майки - като говорите какви са БГ мъжете - нека се замислим, кой ги отглежда и възпитава тези мъже? Не идва негативното само от БГ мъжете :Д

В нашия модел на съжителстване: майката, бащата, баби и дядовци от двете страни. Какъв е въпроса ти?

skromna35

Ами личният пример на възрастния от СЪЩИЯ ПОЛ е най-възпитателен (научно доказано!)...

Тук пишат лелки и чичаци на 40+, останали без мъж или жена и съответно и без деца, и сега се вайкат колко несправедлив бил живота. Ами такъв е. Къде сте бляли? Няма мъж свестен и красив мъж над 30, който да не е женен, както и жена. Тези, които са останали дърти ергени и моми просто не струват, нито външно, нито вътрешно.

Ей добро е тва бело бе. В никакъв случай не сменяй дилъра. Матряла си го бива.

Много си просто брато ама много!Не можеш да си представиш колко тъпо копеле си а надали и някога ще го осъзнаеш.На такъв като тебе струващ много и от вън и от вътре не бих си хвълил и плюнката защото ще я обидя.

Пенке, много си неграмотна. Предполагам се розпозна в чичака или лелката на 40+?

Ми напротив. Има свестни и красиви мъже над 30 които да са сами. Ето ме. Тук съм. Над 30, красив, умен, интелигентен, висок, висшист, без първа приятелка в живота все още. Спомни си американския филм "40 годишния девственик", човека просто е притеснителен, срамежлив и си имаше работа. Аз в момента нямам работа и съм безработен защото в България това е масово явление особено в нашия среден град е адски трудно да се уредиш на работа ако нямаш "приятелски връзки". И аз понеже съм честен и изкрен, си търся по нормален начин работа, без "шуробаджанащина" защото я и нямам, но освен интервюта до безкрай друг резултат няма. Търсят опитни ли и аз не знам какво, но как да натрупаш опит и стаж като не те взимат на работа и не ти дават шанса. Но това е друга тема. Не говорим за работата в България а за свестни и красиви мъже над 30 в България с които е ПЪЛНО!

Виждаме, че си и скромен ;)

Детските домове са пълни с оставени деца, да не говорим за броя на разводите или условията в които дете се развива: алкохолици, изнервенш от безработица и трудности родителш изкарващи си проблемите и яда над подрастващите. Някога, при средна продължителност на живота от 50-60г, прост живот и никаква база за реализация поради липса на модерно общество,предпазни средства и акъл жените са раждали на 16-18 първото дете. Сега, жена на 30 и мъж на 40 спокойно могат да имат дете и да го отгледат спокойно. И в двата случая над 30 би трябвало да имат някакъв поглед над живота и да подхождат целесъобразно. Не виждам как пишлеме или пшшлегарка на 18-19 може да бъде идеален баща/майка като тъкмо едва е завършил/а средно образование,няма стабилна работа и доход, в главата са само дискотеки и живот..Нека си поживеят до 25 че и до 30 и тогава да се правят на семейство.. А не до 30г да има 3 деца от различни майки/бащи и и да се сети тепърва че е време за купони

Абсолютно правилно, точно така е.

Младен, я дай една снимка и едно СV да те видим ти пък колко струваш, глупако!

skromna35

Хахахаха, омъжих се на 45 и родих на 45 и половина. Изяж се!

С всичкият ли си?

Нормално, след като трябва все повече и повече време за да се плаща на разни социални неграмотни кръвопийци

Имам две деца и трето на път, жена, две любовници, нямам кредити, нито заеми, имам 3 апартамента и стабилна работа. Написах това за да се похваля и да преброя нещастните убитаци дето по 20 години търсят жена и все още са девствени. Тези същите, които не могат да си намерят работа и да натрупат спестявания, живеят при пазителят си и повече от 6 мисията не са се задържали на едно работно място.

Брат що се дъниш толкова лошо са. Пак си прекалил с белото. Мълчи си за либовниците поне. :) Кой тарикат се дъни така. А си голем нема спор.

Както казах, дойдох да преброя нещастниците.

Ето ме. Нямам жена. Нямам кредити - защото имам достатъчно налични пари. Нямам апартаменти - не са икономически ликвидни и изискват циклични реинвестиции. От двадесет години нямам работа - имам бизнес и други хора работят за мен. Почивам по няколко пъти в годината и не на места на които "елитните меринджей" търсят коя да им вземе парите и да си ги измерят. Имам смислени хобита и компания от хора, които имат сходни интелектуални интереси. Нямам любовници. Полиаморията за мен е болестно състояние. Един пълноценен мъж се задоволява със смислена връзка с осъзната и щастлива жена. Надявам се да съм попълнил нуждата ти "да блеснеш с постижения". Лека вечер.

Освен че си тъпо копеле създало още по-тъпи копелета си и комплексар.Нито някой те е питал какво имаш и какво нямаш,нито пък на някой му пука за тебе и неволите ти!Гузен негонен бяга е казал народа.

Броя нещастниците като теб, Пенке. Копеле ще викаш на баща си алкохолик, а откакто направихме ddos атака на дир, като отговориш на май пост веднага ти излиза ИП-то си, адреса, а от там е на един клик разстояние ЕГНто ти, телефона ти и трите ти имена. Сега вече ги имам и почвам да ги разпространяват навсякъде.

Аха дира изтриха коментара дето обясни тоя Младен как не може да види айпи и ако може вероятно е дир админ. Еха мизерници.

Младене, не се хвали с двете любовници и три деца, защото е факт, че кръшкачите са и най-големите рогоносци :))) Докато се занимават с чуждите жени, някой друг такова жена им. Честити чужди копелета, които дундуркаш, несретнико

Поредния комплексар убитак, хахаха, верно жените трябва да са сами,а не с такива като тебе да не дава Господ.

Отговори на "Нещастник" де! А?

Пълна. България е държавата с най-голяма смъртност. Корупция на всички нива. Липса на силно производство и земеделие. Липса на армия. В България има икономика основана на търговия и услуги. Нито търговията, нито услугите са сектори даващи дългосрочна сигурност за работещите. Да се говори за раждаемост и кой виновен мъжете или жените е проява на плиткоумие. За развитие на живот трябват условия. Глобализма е това, за да има растеж на едно място - на друго има спад. Толкова е просто. Да, глобалната икономика носи плюсове но реално печалбите не се разпределят между държавите а между международните корпорации, които за никви пари могат да създават културни и политически промени, които работят за тях. Всичко е планирано и решението на проблема с ниската раждаемост в Европа е вече в действие - миграцията от Сирия и региона за това е на лице. И за това са тези закони, които стимулират този процес на претапяне на етносите. Следващата стъпка е повсеместна автоматизация и дигитален контрол. Не за друго - великите социални инжинери са на ясно, че гладни мъже оставени без работа ще намерят начин да възстанат. А жените не са вече фактор в тоя модел. Те си изиграха ролята, като под знака на репресирани им се даде повсеместна трибуна - да нахранят егото си. Меркел е явен пример за кукла на конци дърпани от Милиардерите в Давос. Логично България ще бъде залята с емигранти в един момент, който идва скоро. До десет години типичният гражданин по тази територия ще е или от ромски произход или емигрант мохамеданин. А вие си се плюйте на воля в интернет. Това нищо не променя.

Вместо да пишеш дълги постове, първо получи образование, което се цени, после си намери стабилна работа. Никой те ти е виновен, че си изкарал някакво висше, което го имат още милиони в България и не можеш са си намериш работа.

Ех врачки тука сякви. Кви тамплиери бе охлюв. Образование, което се цени няма. Има умения които могат да конвертират знание в нещо, което да продадеш. Питай чичо си Мъск какво мисли по въпроса с образованието. А относно това, което е написано по горе се осведоми порядъчно от източника: https://www.weforum.org/great-reset

При нас най-млади....,защото при средната възраст се включват ромките, които до тая възраст имат поне 4-5 бройки.Тай-голямата тъпотия е да се създават статистики под общ знаменател за държава , а не по етнически категории вътре. Нали знаете ,че и при някои католическите държави има и забрана за абортите. ....

са страшна болест. Те ликвидират нациите. Вижте нац.отбор на голяма нация като френската, само двама бели играчи. Така е вече в Германия за Англия да не говорим. За 30 г. скапаната демокрация ликвидира Бъария. Турците за 500 г. не можаха да го направят. Родител 1 и родтел 2. Путин вкапа в конституцията закон: Руското семейство се състои единствено и само от баща, майка и деца.

А сега статистиката моля. От 1950 до 1989 българската жена ражда средно по 1.2 деца.

По времето на соца семейства с 3 деца бяха рядкост.

Или по-скоро екзотичност. Всеки имаше между 1 и 2 деца. Има официална статистика.

Жените раждат късно, защото искат да си поживеят достатъчно, да се наклецат хубавичко да се начешат, без да избират сиганин ли е, турчин, арибин, квот им падне. Всеки, който има джоп пара да ги храни, купува подъръчета и джитка тук там по кръчми, хотелчета, почивки и изкурзийки. Жените никога не търсят в мъжа човека и човещината, а само и единствено интереса и парата.

Девствениците на 50 години като теб може да продължават да си бият чекии.

И какво е лошото на това бе пендел?

Бе и аз имам едни наблюдения, ама не са в полза на България, ако продължи тази тенденция. Късното раждане на първо и следващи деца води до израждане на нацията, не само физически, но и като отклонения във психическото развитие на децата, и с голяма вероятност за усложнения. Отделно късното забременяване е по-трудно, има по-голям риск за бременната, а и рискове при раждането. Най-здрави, умни и красиви деца се правят когато и на двамата хормоните им кипят, а за жените прозореца за такива е отворен за кратко време -от 22-24 до към 30-32 за последно дете. Погледнете някои нации живеещи при т.нар. демокрации и роби от отдавна на вярването кариерата първо, после децата по план.Израждането е факт, отделно е пълно с психопати.И като цяло такива нации са главно от егоистични личности свикнали основно да потребяват играчки, да си задоволяват прищевките, а за деца нямат време. В САЩ американките разхождат кучета, масово нямат деца.Деца дето имат и то повече от 1-2, са латиносите.Всъщност затова е големията напън от демократите да разрешат повече и повече имигранти да влизат, за да подновяват нацията.

Не е вярно това, че късното раждане водело до израждане на нацията. Не е вярно и това че здрави, умни и красиви деца се раждали в тоя интервал 22-24 до към 30-32. Категорично не е правилно да слагате интервали и да определяте за всички възрастта, кой млад, кой стар и т.н. Важното в случая е че годините като число нямат голямо значение, тъй като всеки организъм може и е на различна възраст от реалната. Т.е. човек може да е на 40 години но организъмът му да е на 25-26 години. Това на каква възраст ти е организъма зависи от начин на живот, начин на хранене и т.н. Друг може да е на 25 но организъма му вече да е на 35 и нагоре. Така че категорично в никакъв случай не може да се определи че даден организъм е на такава възраст на каквато е човека и не може да знаете за всеки един човек поотделно, чче да слагате за всички под общ знаменател интервали кога да ражда. Кога му било късно, рано и т.н. Категорично не са верни заключенията ви. Колкото до "израждане" то това зависи от съвсем различни неща, вероятно от боклучива храна, вероятно от облъчване на 5джи, рутери, антени, смартфони и прочие техника. Но не и от възрастта на хората. Докато жената си има цикъл може да ражда. Мъжа може винаги да прави. Природата си знае най-добре. А и както вече обясних, реалната възраст на организъма на човек зависи от начина на живот, хранене и т.н. и няма нищо общо с възрастта на човека, че да определяте от възрастта на човека. Тази възраст е само число и няма общо с реалната такава на тялото, органите и т.н. Като тук не говоря за йоги и прочие хора живеещи до 120 в медитации и планини, а за обикновени хора. На някой идеалното му време за раждане може да е на 25, но на друг може да е на 35. На трети на 42. Така че това зависи от начина на живот, начина на хранене,здравословно или не и т.н. т.е. за реалната възраст на организъма на човек, за която писах до сега. И която в много голяма степен не съвпада с възрастта на човека. Въпреки че при някои хора съвпада или е близко. Но и като цяло живота на човек се увеличава, нормално е и по късно да се ражда. Преди са живеели до 40 и са раждали на 20. Сега живеят до 85-90 и раждат на 35-40. Образно казано.

По-горе написах наблюденията ми.Работата ми е такава, сигурно е проф деформация.В работата ми ако сбъркам с преценка или решение, някой(или аз самият) или се инвалидизира тежко или направо умирга. И за 40г дето я работя не съм сбъркал с това което съм забелязал, а на базата на него си правя изводите как да реша даден проблем. Прав си, че организмът на всеки може да е на различна от паспортната възраст, но малко си преувеличил разликите.А и аз наблегнах на ролята на хормоните.Човек се влюбва по един начин на 15-25, а подхожда по съвсем друг начин към другия пол по-късно в живота си.Щото природата се е погрижила. Та да сме живи и здрави, след 10-15г(в частност за България) да си побъбрим пак!И дано не се окажа прав, че ще ми е много криво :-((

30 % от безкзармениците с бради и окапали коси са педали...Ако им шибнеш един и се напикават. Така бяха и на протестите, страх ги гони от полицията и момичета имаше по смели от тези духачи. В Киргизстан за 3 дни свалиха цялото правителство но са бойци а не български лизачи

Тва се опитвам да обясня на закостенелите либерални мозги, че за тая работа ТРЕБЕ МАЖ!!! Ама не като тия, дето споменавате - тва е тотал брак и щета! Мъж здрав, работлив, отговорен, способен, търпелив, издържлив... и куп други качества, за които днешните льольовци даже и не могат да си помислят.

Не е приятно да се признае, но е факт, че ние жените избираме дали да имаме деца и кога. Всъшност от моя кръг познати двойки мъжете са тези, които натискат нещата да се случат. Това е голяма промяна за една жена и ако тя не го иска искрено не се получава.

+100 Много точен коментар! Браво!

То не е много трудно да забремениш една жена, но истината е дали тя те иска и оценява като надежден партньор. Не може да си наркоман, алкохолик или женкар и да чакаш да ти се мятат на врата. Или да се правиш на недостъпен и интересен и после жените да са ти виновни, че не искат да са с теб. И не, не е въпрос на пари. Жените в България работим и изкарваме пари. Помисли какво е твоето отношение като мъж към жена и тогава си прави генералните изводи....Ако и двамата работите, едно дете ли няма да отгледате........Оправданието на мъжа винаги е в парите, жените искат пари, жените са лоши, няма жени, после нямало деца......Замислете се какви жени харесвате тогава.....Колко приятелки имам, които имат възможност и желание за дете, а срещат мъже с по ниски доходи от тях и въпреки всичко, мъжете се дърпат, защото не може тя да изкарва повече пари. Сега ще е тя, после ще си ти, да му се не види...Нали затова сте заедно...Много станахме материални и почнахме да се избираме по каталог. Няма го: това е човекът и точка, заедно сме и ще се справим...

За всичко са виновни мъжете! И така е още от времето на Адам. Няма стабилни мъже, които да бъдат здрав темел за едно семейство, което, с помощта на жената да стане цветна градина от красиви деца! Нема мъже!

И това е част от плана на сатанистите,кариерите и парите да са важни,не децата!

Ей, като се почне с тези статистики!.. За да има висока раждаемост трябва да има и някаква политика, която да я стимулира. При условие, че помощта от страна на държавата е сведена до минимум (70 лв на месец за две деца..) какво изобщо ги споменават всяка година тези тенденции? Кой нормален човек ще си сложи таралеж в гащите?! Много ясно, че ако си на квартира/живееш още с родителите си и/или започваш кариерата си няма да планираш деца. Всичко останало е просто последица от това.

Ей го и тоя умник! Баба ти и дядо ти преди 100 години са чакали да видят пърово каква ще е "държавната политика" пък после са решили да наравят 10-12 деца?! Децата се правят ПО ЛЮБОВ между мъжа и жената. Щом живееш още при майка си и баща си - ясен си отвсякъде - значи си тотално неспособен да се грижиш сам за себе си и майка ти ти пере още долните гащи. Нищо че си на 45 г., пък ако ще и от БАН да си.

Ами, изкопай баба си и деда си те да раждат тогава, щото така било преди 100 години. И после пак ги зарови. Иначе ще си останеш изчезваща нация, щото СЕГА не е ПРЕДИ 100 г.

Преди 100 г. ток не е имало (освен в София и Русе, предполагам), Водата е била без пари, за отопление - дърва от гората ... А сега почти всичко е свързано с ПАРИ!

Скоро съвсем ще спрат!

Чакат мъжете да приключат с пуберитета, който прелива директно в кризата на 40те....

За жалост е така.. Някои и въобще не ги пуска пустия му пуберитет. Той вече на пенЦия ше излиза - още мисли за ученички.

истината е че българките го правят най късно, при нас статса е изкривен от циганите, там се ражда и на 8 и половина, на 35 вече е прабаба. За съжаление, българката предпочита д а поживее, до къмто 45 и чак тогава, евентуално, ако е намерила някол льольо който взима поне 5к заплата, МОЖЕ и да се реши.....ама е късно, чадо, часовника и изтиктакал...и почват да гледат котки, кучета, качват във фейса снимки на сиамки с бебешки дрешки...мъчно ми е за такива жени...за нас, бъгларите ми в мъчно, как се докарахме до това

Българката се пази и не ражда, щото НЯМА МЪЖЕ! То да си фърлиш семето само не те прави мъж. Безотговорният и порочен български мъж е мухльо и не може да носи отговорност за жена, дом, деца и семейство. Ето, затова не раждат българките. Защото няма кой да им направи деца И ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТЕЗИ ДЕЦА!!! То не може да искаш само да се запиваш по компании и да гуляеш с приятели докато станеш на 50 години. После не си потребен на никого вече.

Истината е, че не всяко животно в плен се размножава. Да родиш е едно, да отгледаш човек - друго. Да отглеждаш бебе или малко дете и да ходиш на работа едновременно, за да се издържате е невъзможно. А много малко мъже са в състояние да издържат сами жена и деца. Налага се и жената да допринася към семейния бюджет. Майките на по-младите жени също са работещи, затова отглеждането в краен случай се предоставя на различни институции, а те стават все по-компрометирани и по-компрометирани. Образованието вече е практически отсъстващо. И по-зле ще става!

европейки става дума? За забулените ли? Сериозно грешите, те качествено си изпълняват плана за асимилация...

Всъщност става за дума за екстерминиране на европейците. И започна преди 3 десетилетия. До 1990 населението не Европа растеше поради естествения прираст. След това политиката на работната ръка спря ръста и обърна тенденцията. Намаляне на населението има не само в България. И да, дори и забулените в Европа раждат по-късно. Някои, например Франция се надяваха да обърнат тенденцията, но само първото поколение мигранти има по-ниска възраст на репродукция и то главно заради деца родени преди да мигрират. Абе тъжна картинка. И то политически стимулирана. Универсална възраст за съгласие за полов акт 16 години, третиране на всички деца родени от майки до 18 като неравни пред закона на запад, дженджерския закон на истсмбулската конвенция пък е върха. Какво може да желаем, след като ни управляват безплодни баби и дядовци в Европа? . Да не говорим за отражението върху здравето на хората. Мутациите си се натрупват в яйцеклетките. До някъде 23 годишна възраст нямат голямо значение, по някамкъв не съвсем ясен начин начин се отбират по-здрави яйцеклетка. Но след 30 години на майката вече мутациите в яйцеклетките са си в огромната част болести по наследство.

До това доведоха либерастките ценности - че трябва да се учи до 25 години, да се гони кариера, да работиш да се "самоусъвършенстваш" и всякакви други такива модерни глупости. Също така се подстрекава егоистичният и консуматорски начин на живот - да си угаждаме и мислим само за себе си - нови парцали, нови техники, само козметики, гримове и парфюми. Ама как така ще гледаме деца? нямаме време, имаме собствен личен живот, трябва да се забавляваме... И така - ни жените искат да имат деца, пък мъжете и на 50 не могат да пораснат и да носят отговорност като съпрузи, родители и бащи. Ей така се затриват цели народи. Нищо чудно след 50-100 години въобще да няма българи и България... Щото всеки иска да мисли само за своя гъз и да се забавлява. Така деца не се раждат и отглеждат.

Ами недей да учиш. Някой кара ли те насила?

Като не разбираш написаното - що се опитваш да коментираш, а? Трай си там и ходи си легаш.

Стига си дрънкал ти глупости. Да родиш на 20 не е гаранция, че ще си възпиташ добре детето, когато ти още не си осъзнат човек. В крайна сметка хората трябва да имат деца, когато се чувстват готови за това. А след 50-100 години не само България може да я няма, ами и светът да се е сгромолясал дотогава.

Бе не се обаждай ти бе... Като го родиш на 35 по-добре ли го възпитаваш? Ма как може прости хора да се изказват въобще по въпроси, от които НЕ разбират?! Че те и на 50 някои не се чувстват готови, щото са прекомерно заети със себе си - да мислят за гъза си и с какво да си угодят. А не да мислят за дом, деца и семейство. Не ми обяснявай неща, дето не ги разбираш ти, ясно ли ти е!?!

Брей, че си ми умник!

аре, чиба! Че като ти зема ена пръчка!

поставя на първо място парите а не човека. Да направим пари а пък деца, когато може. Някои други нации поставят на първо място човека понеже нямат достъп до пари. Инстинктът им показва че прогресира по-голямата популация. Нагледен пример - Китай. Въобще не говорим за Индия - там нещата предстоят.

До скоро в Китай политиката беше само 1 дете. Освен това китайката рядко ражда повече от 1 дете. Индийките раждат по 2, бедняци раждат и по 7, защото рядко повече от 2 деца доживяват до 18 годишна възраст и се възпроизвеждат.

Просто жените търсят мъже с добри гени. Българите са с лоши гени, те са ниски, дебели, оплешивяват на 30 години и е нормално една жена да предпочете афроамериканец пред бял българин. То не, че българите са и бели де.

Ко каза? Ко?

Ко търсите вий жените? Кат станете на 40 айде у лево! Ни мой да забременееш нито деца ша гледаш

Затова - бегай в гетото, там се раждат много и животът е песен!

Как ще раждат средно на 35 години? Това е твърде късно за първо дете, не че много от нас не раждат и на 40 първо, но с нарастването на възрастта възможностите за бебе намаляват за съжаление

са на две писти. Едните раждат късно за да бачкат и хранят чааветата на тези, които раждат по-рано

Няма да има раси...а може и сливането на полове да е факт. Това е част от прогреса и проклятието на технологиите... времената се променят бързо, старите поколения трудно понасят динамиката... Каквото и да предстои, то е нормално и част от еволюцията. А може би след още повече години, че има само Планетяни... А последният комунист и русофил, че бъде замразен и дигитализиран, на територията на днешна БГ.

Трансхуманизъм (от лат. trans – отвъд и homo – човек; изписвано също като H+ или h+) е интернационално интелектуално движение, което поддържа идеята за подобряване на човешките умствени и физически възможности, използвайки новите технологии.[1] В превод на реален език: Идеята за половете и динамиката създадена от семейството, пречи на корпорациите да командват. Целта е през културна промяна да се нормализират трансхуманистичните идеи и децата да са обща собственост уж на държавата. А зад държавата са корпорациите. Не виждам нещо да спре тази тенденция. Варианта е глобална революция срещу корпорациите, ма това няма как да стане, щото хората сме овце, по цял ден главите ни са пълни с илюзии и програмки набити от инфомационната система. Така,че кой еал - еал. Кой имал семейство - имал. От тука вече всички няма притежаваме нищо и ще сме щастливи - както ни искат Господарите на Света.

Демокрацията и т.н. европейски ценности са най-голямата зараза която убива нациите. Големи нации като френската просто изчезват, погледнете нац. им отбор по футбол само 2 души бели. Германия е същата работа, да не говорим за Англия. А за България след години ще се говори в минало време. Така, че Трифонов е нарекъл партията си " Има такъв народ" Имаше такъв народ чалгаджийо, сега го няма

Човечеството ще продължи да съществува, произвежда, консумира и открива нови неща...какво като се омеша, по чисто икономически причини ?!?!

Сега след ваксината - и все по рядко!

Плана беше такъв. Ако си мислите. че няма връзка между "работещата кариеристка жена" и падането на раждаемостта сте наивници. Тенденцията започва още 70 те години, когато корпорациите разбират, че мъжете излизат по-скъпо и трудно се манипулират. От там започва и голямото рекламиране на еманципацията, а сега вече и с ляв уклон - борба с патриархичният модел през феминизма. С един удар утрепват два заека - по-евтина и изпълнителна работна ръка и разбити семейни устои, което довежда до деца с нарушена психика - също лесно манипулируеми. А реалността е вече друга. Математически няма достатъчно млади хора за да издържат старите, хората работят над 60 годишна възраст. Цената на живота е скочила главоломно, приходите не. Тия великаните в Америка, за пореден път ги излъгаха, че ще им вдигнат минималната надница. Въобще, човечеството като цяло е тъпо и ограничено и за това го дерат безкрайно.

Ако жените не работиха, това означава 50% от работната ти сила да не е включена в трудовата дейност, т.е. да работи компанията ти на половин капацитет, а съответно и да прави 100 пъти по-малко печалба. Няма как да разшириш производство, без да имаш служители. Между другото, тъй като не знаеш, а разчиташ на фейсбук, жените се включват в трудовата дейност още по времето на втората световна жена, защото мъжете воюват на фронта. Жени директори в България има още от 1960 година. Представяш ли си? Кой по-лесно е манипулиран говори това, как някой се съгласява да бъде пушечно месо в интерес на някакви политици и идеологии.

Фейбук? Я да се напънеш и да четеш, примерно какво е https://en.wikipedia.org/wiki/Breadwinner_model Since the 1950s, social scientists and feminist theorists have increasingly criticized the gendered division of work and care and the expectation that the breadwinner role should be fulfilled by men. Norwegian government policy has increasingly targeted men as fathers, as a tool of changing gender relations.[2] Recent years have seen a shift in gender norms for the breadwinner role in the U.S. A 2013 Pew Research study found that women were the sole or primary breadwinners in 40% of heterosexual relationships with children.[3]

бе каква кариера, какви пет лева, беее... тва е дъвка за наивници... Какви са тия високи постове, за които трябва ВСИЧКИ жени да се борят и да градят кариера...? Що за малоумие...

Ами как няма да раждат късно след като той не останаха мъже в тая държава! Никой мъж вече не иска да има деца, иска само еднократен секс за забавление и това е! Еми няма как да имаме читаво ново поколение при това положение!

Един приятел, последните 10 години си разби живота в опити да намери жена с която да направи семейство. Нито е грозен, нито е нисък, доколко имам информация и не е малко-пишковец. Отговорно момче, изкарва пари, спортува. Но не е путьо и не кляка на идеята да бъде командван или да издига в култ жената. Седят с него по година - две, ползват му ресурсите и като дойде момента за сериозните неща - бягат. Масово жените от последните 30 години нямат идея какво искат, но определено се търси мечтаният образ "Балък с пари за харчене". Намират се и такива, няма да се лъжем. Но са малко а конкуренцията е голяма. Така че тази криза е комплексна. Плод на колективното съзнание на жената, за която приятелките са по-ценни от мнението на мъжа, който "уж е избрала". После влиза влиянието на майките им, които са разочаровани от мачовците бащи и мотивират дъщерите си с идеята да търсят слаби мъже за лесен контрол. Като добавим и икомическите процеси свързани с липсата на постоянни работни места - резултата е логичен.

Е най-големият мухльо и нормално да не си намери жена. Спортува, не е нисък, не е грозен, работи и не му е малък. Това е все едно жена да ми каже, че не е ниска, не е грозна, работи и спортува. Това прави ли я жена и майка? Първо, красотата е нещо много субективно, второ рядко се раждат красиви хора, 1 на 100 хиляди. Второ, спорта нищо не означава, красивото тяло е хранене и ген. Спорт и лошо хранене плюс лош ген, просто те прави още по-грозен в тялото. Всеки работи, не е голяма работа. В момента 19 годишна момченца и момиченца започват на 3 хиляди бруто. Твоят приятел прави по 30 хиляди на месец щом така го рекламираш? Щом говориш за мъжко достойнство, вече му изгради образът на пълен мухльо.

Твоя приятел не си търси жена, а любовница, която евентуално да промоутне до жена, т.е. има силен афинитет към леконравни женици, такива като него самият. А пък стойностните жени този статут не ги устройва ни най-малко, напротив - унизителен е!

Малоумник, звездите ли ти ги говорят тия 3 бона? Къде видя, колко му е дохода? Тия неща дето ги дрънкаш въобще от гъза си ли ги извади? Спорта не бил фактор, щото лош ген и хранене. Кой спортува без диета? Само необразованите олигофрени придошли от дълбоката провинция зобят химия и ядат квото им падне. Това едно. Второто е, че си пропуснал най-важната част - тъпите путки нямат идея какво искат. Искат наблъскани от телевизора и рекламите мечти и на финала на по 30 години са в Инстаграма с кученца и котенца. А пича няма нужда от реклама. Той продължава да ги търкаля. Просто се отказа да гледа на тях сериозно, щото те отказват да се вземат на сериозно.:)

Около мен родилките са на по 35+. Не знам откъде я вадите тази статистика...

Ромале - джавале къде са? :Д

Може рядко да раждаме, ама като го родим, е най-рано :Д Живи и здрави да са ромите ...

Една жена ражда деца, когато е сигурна, че партньорът и е стабилен финансово и може да издържа семейството. Докато живях в България виждах около себе си само смачкани мъже, без самочуствие и готованци, на които не можеш да разчиташ. От 10 години живея в Германия, женена съм за немец и имам 2 деца. С две думи много съм постигнала в живота. Българските мъже са смотльовци и като цяло не стават нито за съпрузи, нито за сексуални партньори. В 2/3 от случаите са въшльовци, а другата 1/3 са идиоти и олигофрени.

Много си постигнала, вярно е - друго си е мъжа ти да те издържа. Това за БГ мъжете донякъде е вярно - само дето проблема, е че и всички почти БГ жени са като тебе - никаква амбиция, не учат, не работят, нямат кариера, финансова култура - 0, и т.н. Пушите най-много в Европа, не спортувате, не ядете здравословно и за това повечето имат проблеми със зачеването - да продължавам ли?

А сега смени с жена. Щото е пълно със свестни мъже, а пеперудите чакат принца от приказките и пият бело вино докато си разказват курвенските подвизи в молчетата. Щото са "модерни жени" и тва курварлъка и идиотията са качества. Да не говорим, колко кукувици си разбиха семействата заради татуирани селяндури дето се правят на оборотни. С две думи: седи си на гъза, продала си си шундата за пари, намерила си някой да плаща сметките. Постигнала си много в живота. Лапай там и мълчи.

Много си постигнала, защтото си подлъгала немец и си родила 2 пъти, за да не бЕга??? От коя циганска маала си, ако това е " много съм постигнала"??? Аз също живея в Германия, но и тук мъжете рядко се женят и масово се раждат деца без брак. Трябва да спомена, че германските мъже като цяло са адски грозни, не се обличат с вкус и са много разплути. Но на теб явно малко ти трябва, за да " постигнеш много"!!! Хахаха!

България е втора в света по най-дебели мъже над 21 годишна възраст. Хората над 30 години с наднормено тегло са 70%.

Ами това си беше целта - да раждат българките от чужденци, тоест германчета, англичанчета и т.н., само не и българчета.

Брей колко комплексирани мъже тръгнаха да нападат. Вместо да се замислят и да променят нещо в себе си, в името на това да увеличат раждаемостта. Мамините те....да философстват и да търсят проблема в жените е по-важно хД

Променям се веднага в името на раждаемостта. Няма драма, ще бачкам, ще плащам, ще изслушвам жената, ще я пращам на почивка с тъщата. Изисквам: Да не ходи с приятлеките на срещички в мола, да има работа в която да не се налага "да е няма" щото кариерата и е важна, да е прочела поне 100 книги но не от "съвременни популярни" автори, да се облича адекватно и да има възпитание и маниери на сериозна жена а не на "разгонена тинейджърка", да не я "боли редовно главата" в момента, в който трябва да получа задоволяване на мъжките си нужди. Да има ясен отговор когато я питам "Какъв е проблема", да не вярва в зодии, магии и астрологични алабалистики, да поеме отговорност за дома и да се грижи за него. Не очаквам слугиня, и аз мога да мия чинии и да готвя ако се наложи. Но ако тя очаква аз да съм основният доходоносител и кредитор няма как ще трябва да получа в замяна. Като резултат обещавам поне 3 деца. И нямам проблем да им осигуря образование и семейно внимание.

Белите мъже ги кастрират химически с добавки в питейната вода и храните, затова 20 годишен в момента има 50% от сперматозоидите на 20 годишен през 1975.

Спокооооо! Негърките раждат рано! И арябките също!

'Българките' от цигански произход .... егати статистиката.

Ама кога почват да с(а) аргасват ...?

Това е истинската война, целта на управляващите недоклатени психопати е смачкване на нормалните мъже като използват жените, говорят за равноправие, жени началници и дрън, дрън. А колко по-лесно е да се гледат подходящите качества на личността, а не пол, раса, да не говорим за секс. орентация

Хилядогодишншият ни план за Геноцид над Бялата Раса, най-сетне е в последна фаза!

Не е вярно . Това е новина която ще се има последици . Европа е ГОЛЯМА - само ЕС и Белите Хора НЕ Раждат .