17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Редакторите. Преведете си с translate.google.com - Rey Charles- излиза РЕЙ ЧАРЛЗ.

Издислав съм го чувал как мучи за апартамент...ама кой е Фики....

Ако искате да бъде обективно класирането , махнете зрителския вот. Единствените достатъчно малоумни да гласуват са тинейджърите , а Фики им е идол, така че ще го помпат независимо как се е представил.

Кой е Рей Чарлс? Не съм го чувал. Знам за Рей Чарлз но явно са различни хора, щото имената не съвпадат.

Много нагласена история. Това с бутона на късмета стана вече водевил

За пръв път чух това нещо Джордано. Тотална скръб. Ако е болен нещо, да прощава, но за нормален индивид ...е нещо брутално зле.

Убава работа, ама ЦИГАНСКА. Анаболите не прощават.

порнография..

Еб@л съм го мангала, еб@л съм шоуто педерастко

Това го гледах веднъж и повече няма да се излъжа.

В началото шоуто беше добре и забавно но следващите вече станаха съвсем комерсиални-бутона на късмета се манипулира по предварителна заявка кой какъв да става а Фики е добро и възпитано момче но арменеца зорлем го бута все да е първи и всичко стана пошло а за "журето" да не говорим-арменката като го види и и потичат лигите а оная торба с лайна само чупи стола с тъпотиите си та с една дума стана отврат това шоу,язък

Гледам това "шоу" защото не искам да ме занимават с политически бози. Но това беше последният епизод, с който си губя времето. Омръзна ми да ми обясняват: как мазният мангал Фикрет е най-голямата работа на света; да се опитват да пробутват лигавото Поли да се добере до четворката; да слушам тъпотиите на некадърника Юли; да ме занимават с измислени конфликти по оста Ковачев-Вапцаров. Бутонът на късмета също много ми е интересен. По ми прилича на бутон "златка рибка", уловена от сценаристите.

Издислав, му нагласиха и песничките и като цяло му изграждат образ на едно добро, леко плахо момче, което е чувствително и много добро, а в същото време е много як мъжага откъм напомпан изкуственно с добавки(Гаранция) мускул. Направо PR отвсякъде. Да не би Маги и компания да са на процент от продажбите на Фики и татко му? Омръзна ми това нагласяне и слагане на Фики. Колкото и да го правите и да го добрите все на Марая Кери е в главата при женските образи, а мъжките не му се отдават.

Браво на Фъки!

Лансирането на Фики и непрекъснатите четки към него и баща му наистина започват да ми идват в повече.......... Този сезон за мен е много слаб и не само заради участниците, но и заради журито и изключително нагласения бутон на късмета.

Много хора се възмущават на чалгата на Слави (не че го харесвам), а не виждат как предаване като това прави точно същото !

Тва предаване дълбае след всеки лайф. Някога имаше интересни моменти въпреки мазните арменци в предаването. Но напоследък стана реклама на мазната чалга и кроманьонеца фики... Мисля, че ще пропусна от тук нататък.

нема такова нагласено предаване просто......как пък не му се падна някой рапър , да го видим тогава...само чалга и цигани ...еби му майката

На кой му пука, има много по-важни новини от тази "новина"