17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо ме е срам

Направо ме е срам от българското кино или сериали хубаво, че снимаме рядко и ги гледаме, такава простия и некадърност няма никъде по света. Да има хора, които мразят турците но тия са на светлинни години пред нас

Майка му ли е спонор на филма ?

Спонсор

Филмите на Ники Илиев имат няколко отличителни черти: липса на сюжет, абсолютно нелепи сценарии и Саня Борисова която има таланта на отсечен прът от чепато дърво.Няма да се пребори.На добър час с кариерата.

А тези от ЕМИ знаят ли?

Как е възможно? Филмите и сериалите са ни под всякаква критика . Абсолютно бездарие. А на Ники още повече! Завиждайте на турците-те са изключително добри.

Браво! Поздравления! Живея в чужбина и е удоволствие да виждам все повече успели българи. А злобата в бг е голяма, но на кой му пука :)

Гледай си турските сълзливи и депресиращи филми, другите са за разбирачи!

Ами да ще си ги гледам. Доста са качествени. Актьорите симпатични и доста богати.

Ники беше много красив като по-млад.

Личи си колко разбирачи са около Ники и Наум и Луиза....смех

ами емигрирай в Турция тогава. Баси разбирача. Турските филми са едн аизмита боза, имитация на някой европейскии американски, показват живота такъв какъвто реално не е в Турция. ама щом те влече , стягай си багажа и бегай при тия дето са ни клали векове наред.

Добре де , тия дето му дават пари за глупостите, колко още време ще им е нужно да разберат, че бездарните му напъни никому не са нужни.....освен на него самия да си живее в един измислен свят. и понеже тези, дето гравитират около него са също толкова бездарни, му създават фалшиви илюзии на гооооолям режисьор.....Айде Ники, спри да си го мериш с баща си!!!Не ни тормози повече....Вземи обърни внимание на здравето си, на себе си като личност....Знаеш колко съжаление събуди у драгия зрител с пословичното си лакомо ядене в Черешката на тортата, а?!?

Едно време като дете го гледах в захлас по "Мело тв мания". Беше много красив мъж. Знам, че годините не прощават на никого, но той направо е нерапознаваем.

Кинаджиите,сериозните трябва да се самоубият....Никито е тотално некадърен....

Филмите на Ники Илиев са пълна боза, с цялото ми уважение.

Което е истина е истина!

Майка му на тоя помак не беше ли оная професорка дето с ортака си ген.Ст.Тончев, окрадоха и източиха ВМА като за световно????

Саня на тоя женчо Ники Кадурин, мамино синче.

Не съм го гледал този филм, но предните му не ме впечатлиха. Говори се, че майка му е източила много пари през здравната система. Не знам колко е вярно, но сигурно така се финансира. Иначе Ники е симпатичен.

Няма никакъв шанс. Филмът му е кино, а не телевизионен продукт. Наградите "Еми" за са телевизия - независимо че "Нокаут" в момента се разпространява през интернет за малък екран, като хиляди други, той е сниван с кинокамери, за широк голям екран, премиерата му е в кината и други обстоятелства. Малко fake самореклама не вреди, разбира се.

Само чу генерала вече не е сред живите, майка му се покри като щраус, а откраднатото така и никой не разследва. Но пък синчето бе споходено от здравословен проблем, който и маминка не можа да излекува....Явно има какво да плаща

Това е един некадърно направен филм от човек, който не знае как се режисира и пише сценарий. Като прочета, че Ники Илиев пишел, и се чудя къде пише. Сигурно пише по стените на тоалетните.

Толкова са бездарни актьорите. Английският им е потресаващ. Ники Илиев прави изключително посредствени и слаби филми. Не знам кой му пуска мухи на това момче, че е талантлив...

А,де?

Че нищо турско не си гледал!

А бе продуцент не му ли беше онзи пишман продуцент Красимир Иванов?

Фейспалм, криндж, срам ме е от тази глупост говорят английски като миячи на чинии в Лондон. Майко мила...

Не, продуцент си е той и (тогава) жена му плюс още трима - Джеймс Туминиа, Ян Янев и Бойко Илиев.

Ха, че това е най-слабият му филм! Не че другите са силни, де... Руши е много по-талантлив, също се води мамино синче, но има талант и си избира добри филми, в които да играе. Хареса ми последният - Сиво, нещо си

Оня с японката също беше добър, дори доста добър

Дано се излекува момчето, изглежда добър човек, много жалко, дано намери своето щастие

Така ли, сори, но е достатъчно да гледаш 2-3 турски сериала, за да си наясно с фабулата и всички сюжетни линии, които са в обръщение в турските сериали. Да не говорим за това колко са вредни те за бг населението, защото яко промиват мозъци, че всички злодеи са жение, които са готови на всичко, за да получат богатство или някой мъж, а мъжете имат по няколко любовници, но са невинни и достойни. Направо ми се повръща от тази помия

Това е поредния му слаб филм. Ако изобщо го одобрят за наградите "Еми" тотално ще съм разочарован.

Новината едва ли е истина, тъй като награди "Еми" се връчват на ТЕЛЕВИЗИОННИ ПРОДУКЦИИ. Този супер бездарен филм е правен за кино, не за телевизия. Нещо на самореклама на "творението" и привличане на вниманието ми намирисва?!?

Изглежда добре, но заговори ли....предпочитам да си пусна негов филм....:D:D:D

Към бозата, нали?

Не 2-3 серии, а 2-3 минути са достатъчни за да разбереш това. Който може да гледа повече време според мен нещо не му е в ред.

Вкусна и питателна е :-)

Беше.

е затрупана с предложения за роли!!! Само дето я виждаме единствено в платените не знам от кого публикации тук! Коклкото той е режисьор, толкова и тя е актриса... Бяха си лика прилика и е странно, че се разделиха.