Деси Тенекеджиева с премиера на филмов проект

Официалната премиера на документалната филмова поредица на Деси Тенекеджиева „Спирка Европа: София 2019” ще се състои тази събота, 9-ти ноември от 17 ч. в Bulgaria Mall.

Обратно в новината

Коментари - Деси Тенекеджиева с премиера на филмов проект | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЕСКА, ОБИЧАМЕ ТЕ! ТИ СИ СТРАХОТНА! Благодрим ти за това, което правиш. Глупостите тук дори не ги четем. Бъди здрава и продължавай да ни радваш с прекрасните си проекти!

не искам някой да си мисли че съм злобен или просто зле възпитан, но дявол да го вземе, не мога да разбера докога тази бездарна "тенекиена" грозотия ще ни я лансират и натрапват?!?!.....

Щом ти натрапват момиченцето на мамата, Златки, Николети и прочие суфлети ще мълчиш. Все отбор красавици и интелектуалки. Тенекето същата...

Дай боже толкова "бездарни" хора в България колкото Деси:) Тя е изключителна- съжалявам, че сте толкова далеч от нея и това,което прави.

Тая не мога да я понасям,толкова е тъъъпа горката.Това ,че я натрапвате непрекъснато предизвиква обратен ефект.

до тажно - не си ли разбрал,че грозните и глупави жени винаги искат да се показват.не знам какав е ози мазохизам,тая е направо плашрщани .как са я избрали за артистка не знам .сигурно има много далбоки вразки с комунягите,иначе как тая плашеща с грозотията си/или втора кулезич/ непрекаснато ни я набиват,а -или някои ор дир-я я ...

Явно ти си много красива и много умна..Деси Тенекето не е типичната ви красавица, но да кажеш за нея ,че е тъпа..Как го измъти? Тя е много забавна и винаги ми е интересно да я слушам ,а и гледам..

Нещо се бях затъжил, че през последните дни не бях чел нищо за Тенекеджиева, ама ето на... Тя освен че била "изключителна певица" и "уникална" актриса, била дори и режисьор, продуцент и всичко останало на филмчета. Е, как да не сме щастливи, че в Бг се е родил такъв универсален талант? То и в Холивуд май няма чак толкова всестранно развити индивиди. Ами тя сигурно е единствена и в света? Браво Десим браво Тенекеджиева. Очакваме изявите ти и като художник, защото ДИР-а нещо оставят настрана този ти талант. Бръкни се малко де, иначе няма да стане...

Нали и Светла Иванова е "певицата и писателка, пишеща поредната си книга и подготвяща убийствен видеоклип с още по-убийствения си глас" че що е Тенеке...да не я лансират.

Вместо да се радвате, че има хора като Деси, които са истински артисти и имат повече от един талант и то доказан- вие си чешете езиците от злоба. Що за тъпаци сте, баси..

Не мога да разбера това ли е единствената премиера в България? Тази Тенекеджиева още преди да е пръд*ала, вече го пише в Дир-а.

Уаууу, че голям обектив! Аре успех, Деска!