17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То това не е новина! Даже имам усещането, че са били в случая много скромни в кражбите. Щото тия когато крадат, крадат и с гъза си! Толкова са алчни, нагли и безпардонни! А в това безвремие и беззаконие в момента, няма спирачки за нищо в тая измислена държава! Ама както каза г-жа Нюланд, когато им раздаваше понички на "Майдан": "F.ck the EU!"

Путин е виновен!!!!!!!!!!!!!!

Украйна е поела към дъното и няма връщане назад. Виновен е украинският народ, защото се продаде на запада за едните голи надежди.

А ние за какво се продадохме? И не сме виновни, че сме на тоя хал? И за нас има връщане назад? Едва ли!

Тази констатация не би трябвало да ни учудва. Хохлите са си хохли, а след "революцията" Украйна стана антидържава и се крепи благодарение на САЩ и ЕС. И затова стана домакин на конкурса на Евровизия при нарушение регламента на провеждането му, за което Международния съюз за радио и телевизия/май така се наричаше/ си затвори очите - както и за отказа им да приемат руската изпълнителка. Авантите за Украйна не са само в тази област, но това едва ли ще помогне тя да стане нормална демократична държава.

Ей, добре че са тея нещастници там та да вземат първо място по тъпотия, продажничество и 100% бездържавие. Иначе ние щяхме да сме първи!!!

А на руснаците показаха комбинация от 3 пръста

Русия изхарчи 50 МИЛИАРДА за зимна олимпиада, но скандали нямаше! Най-много да са изтезавали някой.

Има - харчи! Тебе кво ти пука? Да не би да са харчили твоите пари?

Тъпотията е по рождение и особено изпъква когато през растежа си индивида я усъвършенства::((((( Когато един бълвоч наречен ''песенен конкурс'' сие дефакто разходване на някакви средства НЕ по предназначение се сравнява с Олимпиада за която участниците се трудят неуморно бая години и за това е необходимо да им се създадът условия за доказване на плодовете на техния труд си е доказателство че усъвършенстването на простотията дава ''успехи''...

Украйна е кочината на Европа1 може би и на света. Няма нещо, което хохлите не са освинкали ...

Украинците, както и македонците са два светли примера, които трябва неотклонно да следваме, ако искаме да сме крИтени на 124-та степен. Може пък ние да сме истинските шампиони по евровизия на деградацията, знам ли? Сигурен съм, че до Коледа най-късно Украина ще е в НАТО и еврозоната, щом е в евровизия. Тръмп изобщо не ги е отсвирил, нито на Меркел или Юнкер им лази по нервите. Убавци, съюзници и братя по оръжие за сдържане на агресивната раша, смЕх.

Schilo

Добрутро!

Тея па... Немат паре за гащи, 30 милиона похарчили за тая тъпня нагласената... Че и проблемът не бил за разхищение от 30 милиона, ми за последните 500 бона... Мноо гривни, мноо нещо, мноо ръце са трябвали да ги носят...

руска мъка

Шутлер здрасти ...

Нищо особено! Който поръчва музиката, той и плаща! В цял свят е така....

Държава в която Генералният им прокурор е кум на президента и е изтърпял ефективна присъда за присвояване на държавни средства в особенно големи размери , държава в която законите се приемат чрез разпределяне на рушвети в Долари за приемането на един и друг закон, държава в която Нацизма в съвсем автентичен вид е жив това не е държава и всяка една подобна новина не е нищо ново и изненадващо под слънцето

Ми, на 20 юли 1944 г. 14 гренадирска СС дивизия - т.нар. СС дивизия Галичина, която сега превъзнасят хохлите и на която издигат паметници, е била практически унищожена. От войските на ... 1-и УКРАИНСКИ фронт. Истинските украинци са унищожили укропитеците. Жалкото е, че не са ги избили всичките, та са успели да оставят потомство.

Питам се дали хунтата в Киев връща парите,които ЕС им отпуска периодично от евромайдана насам?

Не се кахъри. Имали- дали.

А не бе, ще гледат! :)) Тия са по-крадливи и от нашите! Да попитам сига защитниците на МайДауна как така, нали уж изгониха корупцията заедно с Янукович???? :)))

Свинята щеше да замъкне поне милиард.

Ба, аз за половин милион в зелено даже няма да ставам от кревата на министърката-секретарка! Ми тва даже за ремонта на 2 плочки пред НДК-то не стигат!

Незаконен Президент и се краде като за последно ! Янукович е Президент ,а Порошенко е Фалшив Президент ! Под чадъра на Анти-Руската вълна , са още на власт сега ако се усети Народа ще ги изхвърли във WC на Политиката ! Това са Хазарско племе за които са виновни всички други ,но не и Укрите !

""Янукович е Президент"" - тва иди и го кажи някъде в Украйна и ше ти направят главата на баири докато се усетиш, руска подлого!

Абе ще видите вие като росияните си приберат цялата пУкрайнина :) ЕС като спре паричките догодина за фашистите и ще я втасат. Путин ще си я прибере обратно. По Кримския мост, гледах днес вече и влакове минават :)

Така е при "развитите демокрации" - стотици милиони за медиите и лъскавите малоумия, докато хората тънат в мизерия и глад ... но щом не се отразява по медиите - не е истинско ! Нали ?

куче влачи параход-диря няма-сега разбрахте ли защо някой иска да се отцепи от тия тъпанари- хората искат пътища работа и нормален живот но докато тая клика е на власт тия неща няма да ги имат

Никой не се интересува от тази измислена нация.

До сега крадоха газ, сега само долари.

Укропите сега навлизат в 90-те

:) Слаба ракия са укропите! Злоупотребили общо с 3-4 милиона от общо 30? Ми това са някъде около 10%, бе! Я да дойдат да видят у нас - в Далаверистан, как се изразходвани фондовете за Европредцедателството на Светиня му Бойко! На много неща още има да се учат от нас!

Някой изненадан има ли? Държава с перзидент, който воюва с Русия и всяка година плаща десетки милиони долари даници в Русия. Це зрада!

ако демокрацията им се развива по Български образец - така ще бъде.

Имат да ни стигат! Все пак са свършили работата с 500 бона отгоре. У нас нямаше да има резултат и щяха да са похарчили поне тройно на началната сума.

да си поръчат нов майдан бе и ще имат парички