"Форбс" лиши Кайли Дженър от статута й на милиардерка

Марката "Кайли косметикс" беше считана за феномен, след като завъртя оборот от 420 милиона долара само в рамките на 18 месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е 1 млрд, а някакви си 900 млн. Ок!

Всеки път се изненадвам колко отчаяни мъже има тук . Злобни, негативни, най-вероятно не виждали жена от години . Гнусни сте просто , защото за всичко слагате гнусните си членове. Ами никой не иска стар вмирисан пенис , използван многократно . Приемете просто , че вече сте стари женени , и оставете забавлението на младите .

Миналия път нарекох азиатката американски аналог на нашето недоразумение Мегз. Сега вече това сравнение изглежда още по-убедително.

огромната популярност на Кайли в социалните мрежи, която има 178 последователи в Инстаграм.

а каква е връзката на тази , която освен да си показва по снимките задните части , друго не може да прави, с това че сте я сложили на снимката с чаша в ръката, от която даже пие и то на всичкото отгоре блондинка, пред чернилката ??????? искате да кажете в статията , че е алкохоличка ли, или поне сложете снимка с козметиката й - едва ли няма нито една такава снимка - нали се водела "милиардерка " до вчера ???????

И в Армения и в България КАРДАШИТЕ са индийски дравиди(мангасари).

179 последователя в социалните мрежи ..то аз имам 3хпо толкова сигурно. Май сте забравили няколко нули :Д

Егати тъпата новина! Та после ревете от миналото... Тая не е изработила сама нищо ,но и така или иначе е милионерка-пикла!

Ай стига с тази и смотаните й сестри, които н0е могат да дишат без хорското внимание. Същински енергийни вампири. Боли ма фара дали цила милиардерка. Да са скрива и да патасва белким и вие спрете да ни занимавате с тях. Проява на изключително лош вкус е да следваш някоя джънър/кардашиян в социалните медии. Бъдете и вие малко софистицирани и се спрете.