17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито едни импланти не са безопасни. Въдействието им все още не е напълно изследвано. Едва сега започват. Страничните ефекти като рак и други са неминуеми.

егати гадостта-силикони, парафини и нервнопаралитични токсини

Жалко ... Силиконовите импланти трябва да се изписват по клинична пътека ... От психиятрите естественно

Големия бюст е голяма работа, ама и да не е провиснал. Ето затова си прябва яко силикон.

И за задника - също. Устни, скули - също. Трябва и да не остарява жената, че кожата се покрива с бръчки и петна. Мисля, онези големите, силиконови секс кулки са перфектни - вече им слагат и нагреватели, че усещането да не е все едно таковаш труп. Струват колкото една хубава кола втора ръка, но всеки цент си струва, вървят и с две глави, омтъзне ли ти едната, отвърташ я и завърташ друга. Можеш да си поръчаш азиатка, негърка, каквато ти душа иска, с по-големи, с по-малки гърди и всичко останало, абе - истински жени, ти казвам, каквито трябва да са, непретенциозни, неостаряващи, с перфектни форми и кожа, в чудесна форма, не отказват никакви сексуални желания, гънат се както ти душа иска, носят на бой и всички екстри!

Ти си плоска нали :)))

Ако може да се забрани и повдигането на пръсти пред огледалото, защото предизвиква заблуда у околните.

Жалко. На всеки мъж му харесват големите гърди.

Но не на всеки му харесват надуваеми кукли .Нали така а ?

Луди жени! Бъдете себе си! Не се правете на изкуствени кукли. А мъжете какво ли усещат като пипат силикон? По-евтинко ще им излезе да си купят истински кукли.