17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, затова не гледам мачовете от втора английска лига и по-надолу:)

Кое лондонско полицейско управление е било затворено?!Тази да не е живяла в джунглата преди това и да мисли,че в Лондон е същото.

Аман от гюбрета търсещи слава... Трябвало е да отиде в Абу Дани да се оплаче:-Аз не съм такава!!!

Ми то аз добре, че само два пъти съм се събудила. Че иначе целия национален отбор щеше да загази !

И на мен ми се е случвало от две чаши шампанско и една водка на другия ден да ме боли ,,утката. Само дет не се сещам кой фудболист да накарам да плати . . . .

Как'Маро, след толкоз пиене нищо чудно и отзад да боли...

Излезло и от гравата, когато се сетила била вече в Париж. Може и да се е сетира малко по-късно например 20 гидини, както беше в Америка с артистките.

хелп! може ли някой на човешки език да ми каже що е то: "играч от долните нива на английския футбол" ? предварително мерси.

Крайно време е за изнасилване да се брои само ако някой ти влезе с взлом в къщата или те насили на улицата или от улицата те отведе някъде да те насилва. Това "ма бехме у нас, ма танцувахме, ма пихме, ма аз не щях, ма той ма наева насила", айде не на мен тези. В днешно време тутка да имаш. Гладна няма да останеш.

... и така седем пъти! Тия ... футболисти срам нямат!

Аре бе, Лондонското РПУ било затворено :)) А на вратата нямаше ли бележка "Серем. Ще се върнем след 15 минути"?

Не мога да я разбера тази, хвали ли се или се оплаква? Какво е тръгнала да търси пияна в Лондон с некакви нерези-ритнитопковци? Очевидно го е намерила...

значи като става дума за световноизвестни режисьори - техните имена не са следствена тайна. обаче като става дума за манекенка и футболисти - има следствена тайна. каква марка шапанско и водка е пила - следствена тайна. щом се връщат в наетия от нея апартамент - значи са тръгнали от същия апаартамент за разпивката. значи се е познавала с тях, а какво са правили преди да тръгнат от апартамента й - следствена тайна. ето: " само две чаши шампанско и една водка, но е започнала да се чувства зле и е повърнала, с което вечерта за нея е трябвало да приключи. Когато се връщат в наетия от нея апартамент в Уестминстър..." твърди, че е била упоена с "две чаши шампанско и една водка". и т.н. обвинила е двама - обаче в заглавието е обвинила един...

колко скалъпено , не помни ...ми и аз така мога да кажа , че ме изнасили Памела Андерсън и да търся кинти , поредната курвентия гладна за слава

Голтак - журналист !! Ей това е ! Нито се съобщават имена - нищо, само някаква перверзна история, нам позната до болка от скапания живот, шепа стотинки за списващия новината и ...Това e !!! И после...после модераторите почват търкането на печелившите билетчета, пардон, на неудобните коментари... Е това е днес тази медия...!!!

Изпива “само”: 1 водка И 2 чаши шампанско Което за гладуваща манекенка максимум 45кг е равно на делириум.

Ей, кво стана с тая, дето в брадъра налиташе да го лапа на Гошо борчето?

Френска манекенка обвини английски национал в изнасилване Като чета статията, за пореден път се убеждавам,че курвата си е курва,независимо дали е манекенка,миска и т.н.

А га еде от сокчиту му ни рива.

Защо всички имена са следствена тайна, айде спрете се вече. Поредната "новина" в графата "Една жена каза...."

Ха хаа хаа хаа ...

Защо ни занимавате с леки жени? Каквото е търсиля - това е намерила - сега иска да и се плати за услугите...

А не трябва ли? Кога ще се научите, че неангажиращият секс се заплаща? Можеха да се договорят с нея и при желание и съгласие от нейна страна да си платят, колкото им поиска! А не да си мислят, че са неотразими и всички жени дигат краката като ги видят, и да се правят на цигани като я дрогират и изнасилват! Ама от футболер какъв акъл да искаш - сега ще си платят много по-дебело!

не е истина просто.

Ето за това сме комунисти, за да не плащаме.

Щом неангажиращия секс се заплаща - да му плати тогава! С нищо не й е длъжен!

Тази трябва да черпи, а не да се оплаква, нали за това е била с тези безмозъчници...

Жените имат лошия навик да припадат в неподходящи моменти. Но тази е попаднала на хора и ще стане човек от нея.

Тя опитва да докладва за случая в лондонската полиция, но районното управление е затворено, затова го прави в Париж, когато се завръща във френската столица. А един мармот завиваше шоколада в станиол

които си търсят богати мъже(за секс или брак), а след като ги зарежат се обявяват за изнасилени!!!

които си търсят богати мъже(за секс или брак), а след като ги зарежат се обявяват за изнасилени!!!

това е нов вид обвинение - за групен секс, не може да и се отрече. кани ги и двамата и припада ама баш на леглото... сигурно е някоя зле платена кифла. не вярвам грам на тия лакърдии.

това е шедьовър: "Когато се връщат в наетия от нея апартамент в Уестминстър, моделът продължава да се чувства зле и директно припада на леглото. Според показанията пред полицията, тя се събужда докато футболистът прави секс с нея като ѝ е свалил бельото в периода на безсъзнание на хубавицата. Въпреки болката, упоената манекенка не успява да се отскубне от звездата и отново припада, след което по-късно се събужда, а на леглото до нея е приятелят на играча от Висшата лига. Тя му споделя какво се е случило и моли за помощ, но вместо това и футболистът от долните нива на английския футбол я изнасилва. Този път все пак момичето успява да се измъкне, след което отново припада. Когато се буди, мъжете вече ги няма." Последното изречение не е коректно обаче, би следвало да гласи: Когато се буди, играча от Висшата лига и футболистът от долните нива на английския футбол вече ги няма.

Мен пък редовно ме изнасилват извънземни ! Отвличат ме със зелен лъч в чинията си !

на магистралата преди това, не премълчавай подробностите :)

ми тва у щото водиш федно дело срещу тех...... и май са ги задължили да сменът лъча от зеле не челвен. ше има досто повече болка при изнасилването!