17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати грозотията. Не си заслужава дори за секса.

Не е истина колко сме пропаднали като държава и като общество. Ние сме дъното...

""" Не е истина колко сме пропаднали като държава и като общество. Ние сме дъното... """ Е, не е така ,може ,при това много интензивно се копае в дъното. Чувството любов,колкото и гръмко да звучи ,изчезва,вече се замества с финансова сделка.Нали такава е мантрата при еврогейският ,демократичен ,пазарно ориентиран неолиберализъм-всичко е стока и има своята цена.Любовта е стока и има цена, живота е стока и има своя цена, ако лечението на някого излиза скъпо ,то по евтино е да премине в друго времепространствено извенение

Ма много си грозна ма Къв мъж, някой мангал, сириец, арабин може да ти се навие ама здрав прав българин че и с пари баго. У Сливница нема ли пита ви, някое мандраджийче тва онова, или някой със самосфалче, багерче те вадят, малко са грубички ама ти си им свикнАла....

Такива недоразумения винаги имат мъж до себе си. Факт е че мъжете са прости и елементарни създания.

Наскоро чух виц и сега като я видях тази се сетих за вица. Вървят си Гена и Чебурашка и Гена изведнъж се зазяпва по една жена и замечтано си казва "Тази е моята любов!" А Чебурашка се опитва да го върне в реалността "Гена, да не си ослепял, тази прилича на крокодил!"

Чоребе на буци

Дира, сложете моля , +18 на статията за ,,най колоритната баба Яга''

ПИПО

Не знам защо, но от цялата словесна диария (статия) най много ми се наби в очите "ще застанат рамо до рамо пред олтара, разменяйки своите клетви" От кога в България разменяме клетви пред олтара? А за клетото момиче просто не знам какво да кажа....без коментар.

Боже, колко грозна! Горката

Имам въпрос към мъжете, дали някакви тяхни специфични изисквания наложиха модата горната устна да ти опира в носа, а долната в брадата....защо за красота определено не става дума

Просто си правят втора в*гина. И то на показ!

заради теб отворих снимките. верно много се е предобрила тая ! без тая човка може да се каже че изглежда нормално .

Човекът се е спасил!

Абсолютен крокодил, изваян до най-тънкия детайл!

В махалата я вземат веднага!

У коя маала? У наш'та я нещеме

Искам да видя кандидатите за тоя кастинг. Адски ми е интересно, кои мъже биха са причинили подобно нещо. :-)

тоя пък крокодил какъв кастинг обявява?!?

Мръсна мурва! Отървал се е човека от тоя Дзвер!

Ма това Крокодил направо! Грозно, та чак плашещо! С тази тъмна кожа, обезобразено напомпана джука и изрусена кося мяза на..... мома от малаАта!

Колко много курви имало в Родината.

Дирът имат статия за секрета за успешна кариера на Елена Петрова. Там няма коментари, затова обеснявам секрета тука: Тежки алкохолни нощи с влиятелни мъже. И посе като я хване КАТ се разминава само със забележка. Какво става бе, ДИР, мидиите не се ли бяхте разбрали пивече да не я споменавате.

Е, то е ясно каква е тайната за успешна кариера на всякакви родни плеймейтки, инфлуенсърки, актриси, моделки и подобни. Няма и нужда дори да я споменавам тази тайна, всички знаем какво движи интереса.....

знаем!тайната е да лапат пишки на богати чичковци!

Какво падение!!!

Обявявам кастинг, кой да ми плаща… Много як… кастинг ще е!

Браво на човека, добре се е оттървал от това ...

Да знаеш че си грозна и че не ставаш!?Това парите кво ли праят.Ма нали ши те дават ТалаВизията.......пак те търсят сеир.И всичко си идва на мястото.

ша я намажа с плажно олио и ша я блюзгам

Малеее, тая колко е грозна! Абе, да не е някой трaвeстит? А дира ни ebaват с новината!

Да ти го напраскам в гъза! След Гуглята...ти си наред!

Хем е неграмотна, хем с тези устни като слонски лабии изглежда гротескно

що не се е снимала в някоя библиотека с книга в ръка?

Да бе, да изпусне клиентите. Кандидатите за тая не ходят по библиотеки и книжарници.

Ма има такава снимка. :)))

Какъв е тоя пластмасов травестит ве, буахахаа, наистина ли по ТОВА си падат младежите?

Какъв годеник,каква раздяла,какви пет лева? Типичен селски манталитет- лъжи и ратегляне на локуми, а може би споделя сънища.

Като я целуне Принцът и ще стане Принцеса. Само трябва някой принц да се престраши

ПЪРВО- тая стои ПРЕКАЛЕНО много на плаж... Изгоряла е и е започнала да прилича на циганка... На плаж се ходи колкоко да се позачерви кожата... ВТОРО- С тая обява, тая НЯМА да си намери МЪЖ.. А ще намери някой ня който му се еббе.. Който отиде при нея ще и даде някакви пари, ще спят и ще я остави... ТРЕТО- Ако тая има АКЪЛ и Пари, може САМА да си избере някой мъж... А не да ходи при някакви мангали, спечелили пари от тотото или ОТКРАДНАЛИ пари от някъде..

По лошо от грозна жена е грозна и много проста жена. Тука е в изобилие и от двете. Съчувствам на кандидатите

Тая у ужилил стържел по чофката...ама ооо моа та зема да копаш бостана....

Ас искам а са вклуча в кастенга

По-голям "вълк" от тази няма!!! Ужас, как може да се показва??????????

Тая кукумявка няма ли кой да я навре в собствената й хралупа…

Тая акула кой би се мъчил за нея?

Кастинг? Стойностният мъж не се явява на кастинги.

Що тез джуки, бе булка? Сякаш някой те е млатил безжалостно.... Иначе сгодно пиче, само да не я гледаш в лицето. Такива стават за 1 път, като им метнеш възглавницат връз човката. И после давай набързо. А наздраве.

Ма тва а най лошата версиа на баба Яга бе. Да, внимаеат тиа къде ше съ пробват да не останат с еректилна дисфункция до живит.

Тая беше най грозната участничка сред многото съвсем обикновени в тъпото шоу.

Бахти простата и грозна сливнишка селянка. Тая е дъщеря на секретарката на клуба на ГЕРБ Сливница. Вили прибери си курвата ма......

Ще намери не един, а мнозина. Нема нужда да заспива всяка вечер до един, но поне за десет години ще намери различни за всяка вечер. После вече ще е амортизирана.

Кокво й е на устата?

Възпалена е. И ожулена също. И охлузена. От работа.

И аз съм падала от скейта и съм си жулила устата. Ама чак тъй не е било ... Помня баща ми ме хвана с цигара и такъв ми шибна с тежката си ръка, че ми напраи джуните двойни. Питаха къде съм слагала филърите и ги пращах при тате хаха Ама зорлем да се напрайш на путка в лицето не го разбирам. Пък и от опитни мъже съм чувала, че и свирките с джуки не били толкоз яки ...

Тя не е падала от скейта! Тя има други занимания.

Преди няколко години тая участваше в най-различни пропаднали предавания, никой не я знаеше. Водеше някакви рубрики по неземни телевизии и в you tube. Ето обаче пример как със свирки може да се стигне много далеч. Сега си почива по островите, проста е като за световно, но няма значение. Свирки, цици, задник и животът е пред нея.

Тъй трябва! Хахаха живот си живее хаха

завист ли усещам. Грозничка е, но задникът сиже нейния. даго върти на какъвто чеп иска. А ако завиждаш, знаеш формулата. Как беше ? Джуки цици.....ти го каза, действай!

Няма такъв вампир с такова самочуствие, явно огледалото и хорските коментари не вършат работа.

Куха, по куха, най куха лейка

Това какъв вампир е

Много мъже се бият за нея и всеки вика "Вземи я ти" !!!!