Гала пребори коронавируса

ТВ водещата е с отрицателен тест за Covid-19

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.

Тя колко курони е преборила, та тая ли.....

Боли ме ....за гала

A, ZNAETE LI, MINALA LI E PREZ KARBOVSKI, S POLOGEN IZPIT! IMA IZISKVANE ZA DOBRO POZNAVANE NA EZIKA!

Чудесно. Вече ще спим по спокойни.

Тази надежда ме крешпеше през последните 3 седмици, дали Галка- Жалка ще пребори вируса. Новината ми стопли сърцето.

Хубаво е, че се излекувала, ама сега ще започнат едни безброй предавания по темата...

А крокодила в нея кога?

Браво Галке,много си готина,само успехи и радости ти пожелавам.

Следва мокрота. затруднено дишане....А как дишаше-ееее....!

Ам сега? Тя може и да го е преборила този вирус, но как ще се пребори с микрофоните и книжовния български език, виж, това вече не знам! Нека си почива поне още малко, че ще вземе да прогони и последните зрители, включили случайно и мимоходом на този канал по това време...

По-важното е че след като дълго зарибяваше простия народ,вече е предостатъчно финансово обезпечена!

Браво, Галче! Предаването ти е най-интересното и много се радвам, че пак ще ни радваш от малкия екран.

Как тъй е жива? Това е смъртоносна болест! И как така не е била в болница?! И не е направила пневмония и на вентилатор не е била включена. Тц, прави се, евтин пр е това! Алоууу, това е пандемия, бе! Все едно чума, разбираш ли, разболееш ли се, брой се умрял - ако не днес - утре, ако не утре - вдругиден, ако не тази година - след някоя друга! Нелечимо е! Сега и ваксина да намеря, с нея е свършено, щото е повредена рийш ли от вируса. Край с нея! Само тези с маските ще се спасят!

глупи, шансът да не беше добре е много по-голям т на който и да е грип около 50 пъти това че си бягал по математика и неща като вероятности и статистика не ти говорият нищо на селската кратуна, не значи да се правиш на оригинален, тъпако

тъпако, гала, за разлика от теб ходи на лекар по 3 пъти на година профилактично, докато ти ходиш на зъболекар веднъж на 8 години . отишла е на 7-мия час след като са се появили симптомите, докато ти ще ходиш на работа с температура докато не паднеш на пода

Излекувал я е Стефчо с пчелния медец, а сега най-вероятно пак ще досажда на сутрешната аудитория с пискливият си глас и неадекватно поведение! пс: плюс грозното ѝ плюскане в ефир.

някъде другаде да има? и там как се лекува?

Още една излекувана с чайче и аспиринчета от страшната пандемия!

Чайче но с Мед!

Пет дена се лекува, а сега пет месеца ще прави предаване за това .

Да е жива и здрава Гала и все така да ни радва от екрана!

Тази е била госпожица преди 30++ години, ако си в състояние да го схванеш.

Ще е в телевизора, докато свят светува!

Не можахме да се. Отървем от тази

Още една излекувана с чайче и аспиринчета от страшната пандемия!

Смешник, опасно е ако не може организмът сам да се справи и ти дотрябва спешна помощ. Ако всички го минаваха така нямаше да има проблем.

Антисмешникът, бряяя! Ако организмът не може да се справи с това, ако знаеш с още колко други работи няма да се справи! Да убием децата, за да живеят старците и безнадеждно болните! Ей, те тази линия на поведение сте прегърнали!

Ето такива чалгарки си назначихме за елит на нацията - без образование но пък с много нахалство и хитрини. И видите ли - учители и лекари боледуват, но в новинарските сайтове ни пишаг за чалгарката. Помните ли как пиеше урина в едно предаване? Питайте я дали случайно и сега не е пила..Доповръща ми се!.

Гала има педагогическо образование. Айде стига глупости, тя дори не е чалгарка, просто трябва да си намери друга работа.

Аз също не я гледам, но както се казва "въпрос на вкус". Така че да не разсъждаваме по тая тема. Предаването е в ефир от мндго години (с изключение на една-две), телевизията смени няколко собственика и все си остава в схемата за излъчване. Значи има рейтинг, защото ако няма щеше отдавна да е изхвърлено и забравено.

Да дари плазма и да не бие барабан !

Плазма може да даряват само преболедувалите! Циркаджийка!

само да не почне със онова кома предаване на кафе

Радоооооуууууууууу, дифффффффф човек. Абе човече,дамските превръзки се използват до определена възраст. Трябва да си МЛАД, !!!!!!!!!

Ха ха !! Щом раждат на по 50 и косур години ,значи всичко е възможно!!Пък и тя се гласеше да ражда на Стефчо дете!!

Аз съм възмутен от Гала!!В ефир да демонстрира ,че и идват на крака в къщи от РЗИ ,при положение ,че хора нямат възможност за тестове,лекувайки се в къщи ,нямат адекватна медицинска помощ,,линейки обикалят с болни ,умират лекари и медицински специалисти,а тя се лигави на екрана! Ами да си каже ,кога използва и дамските си превръзки и др.подобни интимни и лични неща!!

Тя вече не използва дамски превръзки.

Уау Цели 16 снимки за тази новина !

Три дена,само колкото за парлама.

Ура, ура, ура братя и сестри българи. Сбъдна се вековното българско желание Света Гала да оздравее. Още като чух че всенародната любимка Гала е оздравяла, все едно камък ми падна от сърцето. Даже не камък а все едно Хеопсовата пирамидата ми падна от сърцето. Така ми е стана хубаво че излязох на площада, гръмнах с пищова три пъти и благодарих на всички че Гала най-после ще може да я гледам на живо всяка сутрин и да и се радвам. Предлагам този ден да бъде обявен за национален празник на оздравяването на света Гала, да има всенародни празненства и фоейверки да пуснем довечера от площадите - да не забравите кметовете ей! Искаме довечера ракети да хвърчат, заря да има и хора на площада да се вият. Ей, голяма радост днес - Гала оздравяла.

goadron@

ейй брао, миунала грип, голем праз

браво дано е пуснала няколко записа "На шкембе" та бацила е избягал в гори телилейски

Браво на Гала! Сега да иде да дари кръвна плазма.... Опссс, то няма къде :)

Може, но след 40 дни.