17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не съм следила живота на тези измислени 'звезди', а искам да изживея собствения си...

Нито един шут на екрана не заслужава хонорара си...Тези хора имитират, подиграват и обират обществото. Тези хора не работят, а живеят на гърба на останалите и без грим и дрехи повечето са смешни. Звездите са на небето. Вече има интернет и всеки може да покаже кой е всъщност, а тези имат комплекси и са мечтали всеки да ги познава и да се изживеят като специални.

Интересно ми е каква работа има съда в договарянето на хонорар на който и да е, защото никой никъде никого не е вързал с вериги да наема някой който си е определил хонорара..

Ганьо, ганьо европеец...

Парите за разни моделки, миски, реалитито звезди и т.н. са грешно похарчени пари. Те не заслужават и стотинка.

моментално ще намалее навалицата.

Може и да са грешно похарчени ама не те са влезнали с влом да ги вземат??? Те си казват тарифата отсрещната страна си прави сметката и всичко пито платено.. Като не отърва на някоя от страните просто договор няма....

Според мен заслужавА тези пари. Кардашиянките скубят стотици хиляди за селфи с тях, а Наоми е легенда.

а те са много рационални хора, които добре боравят с парите. и добре си правят сметката дали и за какво и колко да платят.

Ами като не искат да плащат толкова пари за ВИП гости можеха да поканят Андреа, току виж замъкнала и Кобрата безплатно

а не дай Боже и Кличко да е там, голяма веселба ще падне. :-D

Балът в операта може да е имал и благотворителна цел.Посредством нейното участие да са очаквали богати гости .....

за 20 минути , какво може да направи , ама хубаво, да кажем 4-5 свирки ,по 100 лева -много са , ама айде става 500 лева . те това е сумата . ако вън е било студено и е влязла в операта на топло и нищо не е правила ,а само се пули , тогава да си купи билет

нещица си има приказка.. За лудия и баницата.. Поискала е.. Дали са и ги.. Вие си завиждайте.. И си пишете, че не е заслужавала.. Тя парите си ги е прибрала.. И е минала по сцената, както и пише в договора..

Ако беше чел и статията.... Нищо не са и дали... 47 евра за 4 часа не щяла, минала за 20 минути, те и давали 25, тя искала 55, съдът рекъл, че не ѝ трябва нищо, щото ходенето на бал не е работа... Толкоз. Взела е на дядо ти цървулите...

интересно ми е, според вас Каоми Кембъл заслужава ли да й се платят почти 60 000 евро за 20 минути присъствие? моето мнение е не.

Не заслужава онзи, на когото нем у предлагат толкова пари, за да се фръцне. На нея обаче са й ги предложили. Без причина не се предлагат толкова пари за едното му фръцкане там.

"Не заслужава онзи, на когото не му предлагат толкова пари, за да се фръцне." защото плащането на толкова пари за едното голо фръцкане е тъпо. сега ми кажи, че съм комунистическа отрепка и кой откъде е.

като беше женена за руснак цингарела получаваше стотици хиляди долари само да се появи някъде.............не бе, викаше БЕРЕКЯТ ВЕРСИН като я почерпеше някой руснак с квас

за кваса нищо не знам, че руснаците черпели с квас.

"Типична" британка! Запазила "изконните" черти на британците. Честити ви Брекзит между другото! ;)

правилно, нЕкои се самозабравиха.

кило банани й стигат!

На мляко от банани...

само тук в българите анонимници. Наоми е световно известна, макар като човек да не е стока, все пак са я поканили да привлече посетители, не за друго.

а пък Наоми К. е една хрисима, хрисима... бие шамари на домашните помощнички, налага ги по главите с телефоня, рита си шофьорите, драска и хапе по аерогари... Да не говорим що мъж избяга от нея... даже се учудвам как някой германец не е отнесъл я ритник, я шамар заради нейното "ощетяване". ние тука пишем каквото мислим с риск за животите си, че тая е толкова злобна - прочете ли ни, мани-мани. 33 години вече захлебва, малко да се спре, не тъне в мизерия.

макар като човек да не е стока

означава, че мразите и себе си подсъзнателно. Повечето българи се отличават с омраза към всеки и всичко, което те не са!

друго е да кажеш какво мислиш. стига с това подсъзнателно, чели сме не само Фройд, но и Юнг. трето е да си правиш майтап с парадоксите на живота - като в случая.

само това го доказва, поне за вас дето сте тук!

който ти си ми фраснал.

не е луд кой яде зелника а кой му го дава според написаното разбирам че модела е платена компанионка под някаква форма

То тука на гарата има по-хубави циганки от нея за 20 лева...

Искренно се съмнявам! Ако бяха с нейната външност, едва ли щяха да са на гарата и за толкова пари. Наомито много добре си знае цената, ама има проблем с характера си. :)

се чудп кой изобщо и плаща та стана звезда?!?

Не знам дали е от превода на статията, но не разбирам защо ще и плащат след като е там за да "получава награда"? Ще го разбера ако е там, за да връчи награда и затова има договор, който тя не спазва. Но да ти се плаща след като ще "получава награда", не го разбирам.

Щото си придават важност на наградите. И аз мога да направя "Човек на Годината - един конкурс организиран от община Полски Тръмбеш" и да почна да връчвам награди на учени, изпълнители, политици и прочее на световно ниво ама дали някой ще дойде реално :)

А ми давай, то всички конкурси са на този принцит, колкото повече е фондът, толкова повече посещения. Ако не се даваха милиони за Нобеловите награди, някой щеше да отиде??? ЗРЕЛИЩЕ И ПАЧКИ, хахахах

Светът е пълен с наглеци.. А една кучка си получи хонорара.

Само не ми стана ясно какво общо има Африка с операта Земпер в Дрезден и класическата музика? Виж да беше някой рап концерт, би стояла до края, а тука цигу-мигу и някое неразбрано за нея сопрано.

една хубава новина. дано по-често има такива. само че им слагайте снимките в момента, в който им кажат, че ще им се плаща максималната надница за час работа.

млади момичета. пояснявам.

Майк Тайсън, не бих и дал и 200 лв за да се появи на партито ми

Германски съд: Наоми Кембъл не заслужава петцифрен хонорар за 20-минутна поява Не знам за Наоми,ама как ви звучи един футболист преминал от Арсенал в Ювентус да получава 400000 паунда седмично/сподед дир.бг/,като имате предвид ,че той не е най-скъпо платеният футболист.

щото няма да му плащат да се разхожда 20 минути - професионалният спорт не е като да въртиш задник в операта срещу 55 930.

90 минути игра равно на 4 по 20 минути плюс 10 минути. 4 по 55 930 (закръгли на 60 000) равно на 240 000 евро плюс 30 000 (за 10 минути) - равно на 270 000 евро за един мач. ако беше топманекенка, де...

обърках сметката - закръгли на 56 000 евро, махни грубо 30 000 - четвърт милион евро. освен това друго си е един хубав мач, а не някой да се разкарва по подиума за шепа зяпачи.

Само да не ги обвинят в расизъм.

Мене ако питате, тя трябва да плати , за да се появи там.

Типичният англосаксонски подход! Смятат че като са известни, трябва да им се плаща само за това че същестуват и дишат същият въздух като тебе!!!

Какво и е "англосаксонското" на Наоми Кембъл? Че тя е негърка бе! Вярно хубава, ама негърка. Изрази от рода на "англосаксонски" и "хитлерофашистки", съчетани с неграмотност издават възпитаника на АОНСУ.

Мдаа. Забелжкитте за правопис са последното убещиже на глупака който няма какво други да каже. Не съм учил в България и езиците на които съм грамотен са такива за които вие плащате децата ви да учат но никога няма да ги научат. Не знам какво е АОНСУ (мързи ме да го търся в Гугъл) но възпитаника си ти щом не разбираш че цвета на кожата е от без значение ако си се родил и израстнал в Англия например. Може и да е черна но в мисленето си е англосаксонка!

вече няма нищо общо с англосаксонците, така ли? Топмоделката е от Ямайка - (това независимото е смешка, но карай) независима държава в състава на Британската общност. Глава на държавата е кралицата на Великобритания, представена от генерал-губернатор.

......Това че достиженията на пластичната хирургия са направили една маймуна да прилича на бял човек не променя маймунската и същност!

отиде "пазарната" икономика бе ! Има си цена - казала я ... щом са се съгласили ...то "бецален" !

Тя не е изпълнила уговорката. Не четеш ли?

То това е и цялата интрига - договорите трябва да се спазват. Съдът не е решил колко трябва да се плаща. Проверили са какво пише в договора и дали е изпълнено.

Операта за първи път ли среща нагла негърка?

Закачалка за дрехи да иска толкова пари е грешно.

Ака Наоми е закачалка за дрехи, то ти трябва да си академик... :)))