17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там където океана и морето се сливат се издигна дъга от пръдня и рибата обърна корем

Там където океана и морето се сливат Глория вае дъга от пръдня , а понякога дори засрамва картечница

Такива чалгарки трябва да излежават 20-годишни присъди в строг тъмничен изолатор и да им се пуска опера денонощно докато се излекуват

Дърта пръдня

Набирам доячки и краварки за Индия

ТАЗ ОВЦА ЩО НЕ СИ ГЛЕДА МИЗЕРНАТА ПЕНСИЯ АМИ СИ КИСНЕ ДЪРТИЯ МИРИЗЛИВ ЗАДНИК В МОРЕТО

С кой от всичките й любими ?!

така.И тя написа книга но дали описа в нея, колко мутри са се гаврили с нея .Горката! След всичко което е пеживяла редно е да отиде на почивка.Няма лошо.

На повечето кадри едното копито все напред опънала, а устата стисната аха да засмуче нещо... ба почини си, отпусни се за естествена снимка....

От публикуваните снимки става ясно, че мястото е Малдивите-архипелаг от хиляди островчета с вулканичен произход(атоли). Отдавна Малдивите не са нито кой знае колко скъпа, нито екзотична дестинация. Просто приятно място, с красива природа, където човек може да релаксира. За мен наистина райско място са островите във Френска Полинезия, намиращи се в южната част на Тихия океан, по средата между Австралия и Южна Америка-Таити, Мореа, Маркизки острови...

Виждаме добре къде пулсират и се сливат. Какво пък, малко романтизъм и лирика не пречат.

Прилича на септична яма

Тая колко песни забелила нямате си на представа красива жена е и доста интелигентна знае как да си постига целите респект

Защо обаче изчезнаха завинаги първите и снимки с дебелите балдърчета и селската прическа и физиономия. Всички фолкаджийки са толкова унифицирани след пласичните операции,че не ги различавеме вече.

Тая колко песни забелила нямате си на представа красива жена е и доста интелигентна знае как да си постига целите респект

На Бали е, нали това е мечтата на всяка кифла.

малдиви

Все същото.

Бегам да си закупа тоз бестселър.......

Беше истинска жена през 90-те. Една такава позакръгленка, поуплашенка в погледа, а бе нашенка. От село. Сега ми е една чужда.

Да видим ще ги хване ли коронавируса

Ако няма фейсбук и инстаграм, какво ще правим?

Интересно ми е, на тези като им слагат по две кила силикон на всяка тита, дали им имплантират и по едно арматурно желязо в гръбнака. Щото това нещо освен показване и тръскане, иска и носене.

"Под формата на история в Инстаграм... ...отправиха към нея множество комплименти под формата на коментари... ...се отдават на времето заедно... ...заглавието, което е избрала да разлиства..." Оставихте ни безмълвни, в захлас сме.

Това е наръчник с думи и изрази за писане на такива "статии", които явно го раздават на всяка новопостъпила "журналистка" в дир.

Кога ще я подхване ДАНС.С какви пари си живее живата и какви данъци е платила през годините.Писна ни от тези прос..кеси.

Галето , просто показва къде харчи парите на феновете си , почитателите които щракат с пръсти докато им пее....все пак да се знае : )))) Но пък е важна новина.

Абе за годините си важи. Да и се радва мъжо и, и да я кара редовно на задна гума че да не си мисли глупости.

ква задна гума...то няма сцепление..

Най-сетне!!! Глория! Ееееее, вселената пак е в хармония! Бях са притеснил и отегчил. Неква друга певачка била станала на 33, некви международни ми са пъчат.... Ай сиктир!!! Ся пак Глорийка ше си гледам, сичко е наред, не ма търсете за работа.

Се мисли за лебед

Жената не е стара и дърта, просто е навлязла в зряла възраст и всякакви Лолитски изпълнения, чупки и муцунки я карат да изглежда смешно и нелепо. Това важи за всички жени ... бъдете прекрасни по бански, но не си правете снимки като 16-годишни инфалтилни девойки, защото не сте!!!

Чак сега ли чете тази книга? Може да и е любимата и да я препрочита? Или само за фасон. Брей-интелгентна чалгарка, бре. Още по - ефектно щеше да бъде, ако е показана книгата в оригинал.,Браво на почитателите, които и осигуряват този луксозен живот. Тя се отблагодарява с изкуствени усмивки и шарени снимки. Колко е вярна приказката за баницата и кой я яде....

Не я чете, разлиства я ......................

Прилича на септична яма

“понеже в центъра на изображенията стои самата тя - облечена в тюркоазено син бански костюм от две части и навлязла в кристалните води на океана. “ Неееее, това е писано от бот, човек не може да го напише, нали?