17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има много злоба тук. Защо? Тя е достойна и уважавана. Няма изцепки и разни гнусотии. Какво ПАК не пасна на читателите на тази статия?

"да опитат сладоледа", а не сладоледът.Не сте ли учили граматика?

Горкото дете стои в студа с часове с наакан памперс, за да види неоъществената фантазия на мама, вместо да е с другите деца в прескула и да се занимават с игри, форми, числа и букви

Тая не е принцеса а селянка а другата е негърка негърка и селянка дето и за чистачки не стават

И децата не понасят тия вампири дето живеят на гърба им от стотици години

прилича на лелка с това червено -никак не и отива

Тя е лелка скоро ще стане на 40 на 38 е

Тя е лелка ти да не мислиш ,че е на 30

Уолт Дисни и др. от рано промиват мозъците на децата с Пепеляшки, Принцеси и Принцове рицари готови да ги "спасят" и предоствят охолен и безметежен живот. Е, на вид (как и беше името) е една обикновенна с нищо неотличаваща се жена, приличаща на детска учителка (от 1ви до 5ти клас), каквато ще стане и малката (как и беше името) като много други.

Hobbs не е нищо особено като марка. Лошо ушити бабешки кройки от некачествени платове с високи цени защото имат договор с Кенсингтън. Някакви вискози, които се късат при първото пране. Обувките им пък са още по-голяма скръб защото деформират краката Нормално да не изглежда като принцеса когато е облечена в техни парцали ... Право е детето

Тека какту не вервахте за Брекзит, тека сега не вервъте и за трансджендера - но ке доде време и ке повервъте. . Трансджендеризма е вклучен в ЗиониЗката еврейска програма за завладеане на света, и това се случв асеки божи ден в еврейството - но вие сте будали, заблуждавъни и лъгани с команиЗма, и сте верни роПчета на ниско ниво. Кой да ви обеснева на вас защо и как. Който има очи да гледа и ДА ВИЖДА. Тое в видимо с проосто око - даже не е нужен далекоглед. Гледайте трансджендерските пропорции типични за мъШ (момче) виШте начина, по който не дебелее и нема цици - и виШте как телото на момчето не се промени за 3 бременности - нема раждала жена която да не види и разбере, че тука това не е жена раждала. И дофтурята знает и разбирът, но смеът ли да коментирът. Трансджендера беше купен и поробен, за целите на династията. Скандала с Даяна почти ги изтри като династия. Скоро, ке излезне даже повеки. Ас лично вервъм, че негрото докопа тайни нещица за роялите и сега ги пържи на негро вуду магия.

Къртиш, сестро, направо ги разбиваш тия

Пбещавъм да съоПщим кога набаръм новини как точно негарката докопа Лизбетката еврейката за гЗа и я изнуди. Колко орица моът да се пофалът, че са изнудиле еврейката Лизбетката. Ки дебним ако треби следващите 10 годин, тфа си е новина!

Или я имаш или я няма'синята кръв' и класата-това са неща,които с пари и чрез брак не се придобиват. Децата имат най-чистите и верни инстинкти-не е истинска принцеса по произход!

Ами право е детето. Не мога да намеря никакъв кусур на Кейт, но няма харизма. Даяна каквото и да облечеше - беше блестяща.

Така е моето момиче! Истинската си замина в Канада. Остана тази, която каквото и кажат - прави. Казват и скочи - скача. Падни - пада... Никакъв живец освен ражданията... Явно духът на Даяна се е предал на Хари...

Защото не е руса, в приказките принцесите са златокоси, и Барби е със светли коси.

Тя напоследака се изрусева, откак се появи негрото в семейството. По мое мнение, некои хора почнаха да забелезвът колко трансджендера е тъмен (почти черна коса и очи) макар и да изглежда бела, но нема нищо типично за белата раса в него. И започнаха да го изрусевът, ако погледнете стари снимки и по-нови, от последната година, трансджендера е изсветлен с поне 3 ако не и 4 тона към по-русото. Просто я изрусевът и й махът мустаките с лазерна терапия, винаги моете да откриете къде са му мустаките на трансджендера, следите от махането си личът, това след толко години скубане и обезкосмеване, просто това е мъШ, не жена. И дна-то на мъШ не мое да бъде подменено. Ако й спърт терапиуте хормонални и другите операции и козметики, трансджендера за 1 година време ке си върне мъШкия виТ. Разгледйъе й ниския и тесен мъШки ханш, късите мускулести крачета, плоското задниче на мъШ. Жена има закръглен ханш и висока талия, тоя трансджендер има нисък ханш окачен върху несъразмерните къси мъШки мускулести крачета в пропосрции за типичния мъШки трицепс на бедрото. Винаги я карът да носи рокли с висока талия да не личи, ама има и снимки по джински на които сичко си личи, даже къде й е отрезана патката и ташаците.

Ноо се да личи че трансджендера е с тъмни коси и очи. Секи път като снимът трансжендера до трите деца, си личи колко те са руси и светли, а колко трансджендера е тъмен и различен. Нема капка прелика между децата и трансджендера и кък да има - те са раждани от сурогатка. Разгледайте лапетата едно по едно и до деЦките снимки на момчето трансджендериран да бъде слуга на династията. Трите деца немът нищо оПщо с трансджендера - защото трансджендера е купен да ги гледа, но не и да ги ражда. Династията се напати с фертилната Даяна и реши да раздели нещата - един трансджендер да бъде за парлама, а сурогатки да раждът, та да си немъ прублеми с незаконородени и медийните изяви на Даяна поФторени.

Трансджендера е евреин. Типично за евреите, те давът първородния си син на служба на Яхве по Талмуда. Трансджендера е първородния им син, и е подложен на типичното за евреите кастриране - това е изрично указано в Талмуда кое и как и защо, и произлиза от заповедта на Яхве че Авраам требе да принесе в жертва на Бога първодордния си син . Понеже едни и същи равини обслужвът еврейската Сакс Кобург и Гота династия, и останалете евреи в британия, нале се сещате как точно се е случило че трансджендера е попаднъл в двореца още 16-годишен. Първи го е употребил Принц Филип, за което има снимки, как е представил трансджендера в семейството след ебането на сутринта. Следващия е бил Чарлз, точно след убийството на Даяна, Чарлз се е забавлевъл с трансджендера сексуално - и за това има снмки, как Чарлз изпраща трансджендера да си отива една ранна утрин извън Кенсингтън, като лепва една мокра целуФка на устата на Кейтката - снимката беше шокиращо интимна. Чарлз и кейтката вкопчени в цалиФка през 1998 .....тфа трее да се види за да се поверва. Но камилата изревнувала - за Чарлз е добре известно че си пада и по двата пола - а сички знает как точно камилата се пребоди да остане единствената жена околу Чарлз. И се твърди от близки преятели на камилата, че е шитнала трансджендера на Хари след това. Но пък майката на трансджендера онаа еврейката Мидлетон, казъла на синчето си трансджендера, ти се махай от хари, той е саму втори след Чарлз. И насочила трансджендера към Уилямчо, и направила с връзки и пари, че трансджендера да попадне в същото оПщежитие на същия уни. Това съм го чела и гледала с картинките, футиджа и снимките, писмата писани ръкописно, имаше подобен сайт преди сватбата, но после не можах да го намерим, още ме е ят, че не направих скрийншотове и не свалих матриалите. Е кой да знае тогава че трансджендера ке го оженът за тъпото Уилямчо, дето му подкастриха крилцата защото е синче на Даяна?

"Мислех, че ще приличаш повече на Пепеляшка, но ти не изглеждаш като истинска принцеса", заяви Анабел Убийствено точен детски коментар. :)

Ами тя не е принцеса, защото не е аристократка. Направиха я херцогиня и толкова. Така че НЕ Е принцеса.

Е нема кък трансджендер да изглежда като жена, майка и принцеса. Това е мъШ, на който му е отрезано пикалото и му се прилага хормонална терапия та да наподобева малко от малко нещо женско. А децата усещът и още кък. На ви последната реклама на Старбъкс и да видите какво е трансджендер: https://www.msn.com/en-gb/news/uknews/the-new-starbucks-ad-about-a-trans-man-changing-his-name-has-melted-the-internet/ar-BBZBFio?ocid=spartanntp - The new Starbucks ad about a trans man changing his name has melted the internet Vic Parsons

Напълно нормално, малките момиченца свързват принцеса с друго облекло. Не си изсмуквайтен тъпи новини

Мечтая си един ден да не виждам безмислени статии за тези кралски особи

добра снимка. кой е зад принцесата

А за Трифон зарезан не е ли готова?

Браво на детето, казало ѝ е истината в очите!

Четеш като дявола библията. В представите на детето са принцесите от приказките и захаросаните филми на дисни с ефирни бални рокли. Истината е че Кейт е истинска и земна.

Ти си идиот. Детето ясно усеща, че туй нещо няма никаква харизма, каквото и да облече.

Прекрасна ?

Катя винаги ми е била симпатична