Готвят специалитета на Пушкин в „Мастършеф“

В кулинарното шоу останаха петимата най-добри участници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Доколкото чух вчера, това е бил специалитет и на ГоголоВ!

Много неприятно изглеждаща жена, престанете да й публикувате снимки, че ми се разваля деня.

Как може такова нещо , Да споменавате Руски имена на интелигенти и да готвите Руски ястия - Това НЕ подронва ли УСТОИТЕ на ДЕМОКРЦИЯТА и Евро.....- "ценностите " - УЖАС !!!! Какви НАТОвци сте та ще готвите пирожки ??

Тези руски интелигенти като Пушкин, Достоевски, Чайковски, Чехов, Рахманинов и пр. са класици и нямат нищо общо с руските ценности в момента.

Така ли :-D ?! Да ама са Руснаци и са заплаха за демокрацията , според " експертите " , демократите НЕ ядат пирожки , защото не е демократична и здравословна храна , а наблягат на хамбургери , и щом M'c Donalds не продава пирожки , значи са вредни :-D !!!

Интелектуалците не са никак на почит в съвременна Русия, не са изгодни на олигарсите и мафията. Повечето избягаха в щатите и западна Европа.

Путин е демократично избиран президент а Русия е с демократично управление Ушанка :) :) ти даже не си наясно какво е Русия

А бе подлого-КОГА СА ЖИВЯЛИ тези руски класици?По време на комунизма ли.........явно плитките ви мозъци не правят никаква разлика от режима който управлява руснаците но вие си знаете само комунизма при който лентяйствахте

Тия и интелигентни както ги наричаш са Рожби на царска Русия. От как болшевиките им изтрепаха цялата аристокрация и интелигентни хора там освен колхоз и и и орки друго не се ражда! Дай ми пример зада ме убориш нещо читаво излязло от СССР, СССР2 или БКП!

Е няма как,педала продължава напред....