17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно защо не си е купил къща на Слънчако....

Никой ли не знае за педофилското минало на Том Ханкс. Може би затова си купуват гражданство, започнаха много да ги разобличават в САЩ холивудските педофили след ареста на Джефри Епстайн. Разровете се малко. Опра Уинфри, Том Ханкс, Елън Дедженерис, Джейми Фокс и още много.

Знае се, особено в Холивуд, но дали тези неща ще достигнат до масмедиите и до хората, които твърдо вярват на (дез)информацията, подавана от медиите, едва ли...В Холивуд си има една групичка от "хора", които си живеят безнаказано. Сещам се за един от последните скандали покрай една моделка Chrissy Teigen.....60 000 педофилски туита за 11 години.....и после се оправдава, че била жертва на хакер цели 11 години

Ми що ниной не му е казал, че има и България. Може да си вземе къща тука, даже безнаказано да хвърля пъдпъдъчи яйца по министерския съвет, а той къща в Гърция, скука.

Много болка си събрал. Сигурно си гербав м@нгасар.

на снимката с новия паспорт Том Ханкс не изглежда много щастлив...

Случаят със съпругата на Том Ханкс много ясно илюстрира колко смесено е било населението между Одрин, Солун, Охрид, Ниш и София. Историците ни да не се бият в гърдите как всичко докрай е било българско и населението също!

Ами точно това пише, че баща и е българин с насилствено променена религия, той или дедите му(знаем как е ставало).

За съжаление, след като нашите пухльовци признаха Македония (Северна) и нейната "история", на практика се отказаха и от българите в Северна Гърция, които сега са македонци. За Гърция те са гърци-македонци от област Македония в Северна Гърция. За Северна Македония те са македонци. За Турция помаците са турци. За България те вече са никои. Да си чувал някой от властите, отговарящи за българите в чужбина да ги споменава?

Много комплексари драскат тука: срам я било да се нарече българка заради Бойко Борисов. Вие акъл имате ли? Придобиването на тези паспорти няма нищо общо с произхода на жената, а е свързано с това, че са си купили къща на остров. Прекарват много време там - Ханкс в момента е безработен - иначе допустимият им престой е ограничен със закон. Това е!

Сигурно си прав ,но най вероятно няма нищо общо с педофилския скандал в Саша и той по никакъв начин не е замесен а

Българка да се наричам , срамно е за мене...

Виж в каква кочина живеем, пък после мисли дали не е.

Рита Уилсън си е чиста българка, но как да се снима до тиквата с чекмеджетата и пистолета.

Майка ѝ е гъркиня, а баща ѝ е роден в Гърция, но е българо-мохамеданин и впослествие живее в България. Тя по рождение има право на гръцко гражданство и явно добре си прекарват в Гърция

За да плащат по-малко данъци и на Нубия ще станат ако трябва . Малко са им милионите, та все гледат да ги спастрят.

Нормалните хора които все още са останали в сащ емигрирст масово от там, същото е и с русия. Ценете европа, няма по до ро место за живеене или скоро може да няма изобщо такова...

Интересно, от албанка и помак гьркиня се родила !

И двамата са православни християни. Явно са попаднали на старец и ги е обърнал. Черкуват се хората, а повече от списващите тук нямат представа какво значи тази дума.

Надуват гайда и пеят на БЪЛГАРСКИ. България от 75г ги ЗАБРАВИ. Затова изкуствената нация "гърци" ги асимилира като СЛАВЯНОГЛАСНИ гърци. https://youtu.be/7O52yNBHfko

Ето откъде тръгва заразата.Нито един не е с маска.Гръцкият премиер да махне веднага тестовете за българи !

Жената няма нищо общо с България. Ограмотете се преди да си избивате комплексите за малоценност!

Няма, просто баща й е българин, както и нейното рожденно име е Маргариа Ибрахимова. Иначе си прав, той и Джон Атанасов няма общо с България...

МаргаРита Ибрахимова - Рита Уилсън. Баща й, българинът Хасан Ибрахимов - Алан Уилсън, приема фамилията на улицата, на която семейството живее - "Удроу Уилсън"

Трябвало е да е Джейсън Абрахам!

https://youtu.be/7O52yNBHfko

"Рита Уилсън и Том Ханкс вече са горди гръцки граждани" - по-скоро са горди американци с гръцки паспорти

И гръцкият премиер като достоен балканец, не пропусна да си направи ПР/реклама/.

Рита Уилсън няма гръцки произход, баща й е българин, а майка й е албанка, просто и двамата родители са родени в днешна Гърция.

територия,така наречените седерасти -костовисти - пишман демократи и соросоидни гей-паради убиха родината ни

Но пък ние им позволихме

"Рита Уилсън е родена като Маргарита Ибрахимова (на английски: Margarita Ibrahimoff) в Лос Анджелис, щата Калифорния на 26 октомври 1956 г. Нейният баща, Хасан Халилов Ибрахимов (1920 – 2010), е българо-мохамеданин, роден в с. Брещене, Ксантийско в Гърция. Семейството на Хасан Ибрахимов се мести в Смолянско, България след 1927 г., където той израства. От 1941 до 1942 година Хасан Ибрахимов служи в Българската армия. Първият му брак е с Алис Агоп Маркарян, която умира 16-годишна на 29 декември 1945 година, едва 3 дни след раждането на техния син - Емил Хасанов Ибрахимов. Синът им умира на 1 април 1946 година, когато е на 3-месечна възраст. 1946 година Хасан Ибрахимов емигрира в САЩ, където пре 1951 година се омъжва повторно за Доротея Генкос, родена в село Сотире, област Аргирокастро в Албания, откъдето семейството ѝ емигрира в Гърция, а оттам в САЩ. Когато става американски гражданин през 1960 г., Ибрахимов, приел православието на сватбата си, сменя и името си на Алън Уилсън, приемайки за фамилия наименованието на улицата, на която живее семейството му – „Удроу Уилсън“" Кой продаваше БГ паспортите, шкембе паша - Каракачанов ли беше? Жалко, за пореден път хората с пари и възможности предпочитат селска почивка в пущинака и красивата природа, отколкото застроено Бетономорие! Хубавото е, че откакто ГЕРБ са на власт в последните 10 години, направиха много, за да не се строят подпорни-хотели по Черноморието!

Хасан Ибрахимов се е оженил повторно, не омъжил.

И аз ако можех да избирам между гръцки и български паспорт щях да избера гръцкия.

След като катаджиите мл. инсп. Г.К.П и колегата му се опитаха да ме рекетират, силно ми се прииска да се махна от тази кочина и да заживея в някоя бяла държава. А след като и другите полицаи се опитаха да ги прикрият ....

Иди в Гърция. България няма нужда от такива като тебе

вие цялото МВР ли сте България, ве.....мамицата ви червена!

Марш в Гърция.

Какво нищожество си, но нямаш акъл даже да го разбереш, неразумни юроде прост.

А бе, спорове, спорове за нищо - чета по-долу !! България е била на 3 морета, но никой от сегашните "властелини" на Европа не е имал за цел да остави голяма и силна държава на кръстовището на Европа с Азия. Конете ни са си пили водица на Бяло море векове наред, а Ксанти и днес се намира по средата между сегашна Б-я и Бяло море. Що се отнася до селцето на помакинята на ТОМ ХАНКС - името му отдавна не съществува. Що се отнася до това, че са избрали гръцките паспорти, а не български - простете, но...с "АВТОРИТЕТА", който имаме днес и аз не бих си взел БГ паспорт на тяхно място !! Нямате си напредстава (това го знаят само българите по света) каква вреда е да си покажеш БГ паспорта в чужбина ?! Изведнаж усмивките им се сменят с нещо подобно на гримаса !! От 20 год. съм в чужбина и съм го изпитал вече на 3 континента - ПОВЯРВАЙТЕ МИ...ИСТИНА Е !!

Може би гримасите са заради теб самия, а не заради паспорта ти. Замислял ли си се върху това? И какво ръсиш акъл и плюеш върху народа си, като нямаш никаква представа (не напредстава) за нещата?

Село, научи езици и иди "навън", но не на любимите ви екскурзии, дето "хиените" ви чакат да ви обезкостят и ще видиш ИСТИНА ЛИ Е ИЛИ НЕ?! Аз съм се нагледал на сеир, но по-добре там, отколкото "калинка", "лузър", "месирка" и какво ли не в БГ!!!

Си байно Радев.

Е, щом на три континента знаят за България, все пак е нещо.

Аз пък живея от 25 години отвъд океана и ПОВЯРВАЙТЕ ми в началото, когато нямах още тукашен паспорт, на никого не му се е сменяла усмихнатата физиономия, виждайки българския. Не ти знам трите континента, за които говориш, но ти ГАРАНТИРАМ, че в Северна Америка българският паспорт не причинява никакви емоции, особено негативни. Не мога да кажа това обаче за Германия, където дори да им кажеш, че си от страната, от която имам второ гражданство много ти се радват, но най-накрая те питат расисткия въпрос (нищо, че си по-рус и по-синеок от тях и идваш от по-силна и развита държава), “А кога ще си ходиш?” Въпрос, за който в Северна Америка може и да те арестуват. Както и да е. Интересно ми стана за трите континента, където толкова много се негативират срещу българите? Я кажи?

Не съм лъжец, но за "отвъд локвата" говориш за онова време, - 90-те години, когато нещата не бяха толкова надълбоко заорали в Рецесията, бензинът беше под 1$ галона - друго време беше !! След 2001- ва (11 септември) и малоумния Джордж Буш - всичко отиде по дяволите...

цветенце

Подкрепям. Обиколих 30ина държави, работих в 6. Проблем с българския паспорт не съм имала (освен в Чехия), даже имах много приятни изненади в Канада. На много места, в които трябваше да се легитимирам - срещнах български емигранти, които искрено ми се зарадваха и си разменяхме истории и стари снимки от България ;) Да, в много държави има шовинисти, факт. Но ако си нормален човек, работиш и си плащаш данъците, проблеми почти няма да имаш - не и повече, отколкото всички чужденци в конкретната държава.

Не са искали да стават български граждани, защото знаят колко е корумпирана държавата.

Тя щото Гърция не е корумпирана разбираш ли :)

Класациите по корумпираност гледаш ли ги ?

Да се запитаме защо Рита Уилсън с баща българин не е пожелала българско гражданство?

Представям си Том Ханкс за да получи беге паспорт как му искат наръка в бегето.

Не ми ги хвали тези византийци. Те лапат мухи и вуна взимат.

Много интересно-години наред Том Ханкс все беше български зет/в медиите/, па сега що стана?

Ще

О, неразумна Маргарито, поради что се срамиш да се наречеш българка, па било то и помакиня? Изглежда 350 години след Паисий нещата не са се променили много и някои хора не се кефят да ги наричат българи... що ли?

не знам как си го представяш някой на която майка й е гъркиня и баща й турчин ей така изведнъж да реши че е българка, по-логично е да се пише рускиня или американка, както е и направила първоначално, а сега се връща на гости на балканите

Не, че е нещо - но баща ѝ е българин, а майка ѝ е албанка, нерде гърция.

Замъкнала го в родното си село.Нищо ново под слънцето.

Започват да се изнасят от Щатите по единично, че негрите настъпват.

Браво, сега може да си спокоен, че и тази година не спечели зелена карта.

Кой е тоя дрисльо Ханкс и помакинята Рита, че това е такава важна новина? Посредствени холивудски подлоги. Айсиктир, пишман от таквиз

Ти явно си много велик и си свършил важни дела на този свят, за да раздаваш такива присъди.

Да, повече съм свършил за човечеството от тези нарцистични печелбари, дълбоко обвързани с холивудските педофилни изчадия

Представям си Ханкс пред родното бетономорие да получава българско гражданство... Това и пари да им даваме няма да си го причинят, освен ако парите са мнооого

гушнал тулупу де ла бакия

Ако много хора решат, че в България е хубаво, ще стане като в Младост и ще стане задръстване. Я по-добре да ходят и да задръстват в Гърция. А през това време ние ще си направим тука да ни е хубаво и няма да ги пускаме, да се пукат от яд.

ЩЕ

Бе тез гърци уж люлка на демокрацията пък начело на държавата им все хора с фамилиите Мицотакис, Папандреу, Караманлис. Само Ципрас по разрови малко елински говна ама колкото да направи място за новия Мицотакис. Като се замисля можеше малък Тошко да стане Цар Тошо Втори, а си остана битов алкохолик, ще чакаме Боко Втори Малката Кратуна.

През 1920 - та , не 1929

Всичко е хубаво, само дето незнайно защо пишете, че село Брещене било Ксантийско. Преаз 1929 г., когато е роден бащата на Маргарита то е било Българско - демек в прелите на България. Държава Ксантия не съм чувал. Някой да не ви плаща допълнително, само и само да не пишете, че е било българско?

Явно и хабер си нямаш от история!!. Ксанти е в границите на Царство България от 1941-44г. И нашите Българи са ходили на курорт там. Имало е българо-мохамедани, говорещи по добър Български от теб и СМЯТАЩИ СЕ ЗА БЪЛГАРИ за разлика от сега.

Като незнаеш - не пиши! Там почти не е имало гърци до договорът от Лозана, когаго гърлежите с помощта на Франция отнемат тази българска територия и засаждат гърлежи от Мала Азия. 1912-1919 - 20 си е било България.

FFF

Той като посетител на педофилския остров на Епщайн овреме се изнесе от Щатите, щото ако вземат да не самоубият Гислейн Максуел, ще стане доста неудобно. А винаги е имал излъчване на супер благ, мил човечец. Ама явно и това е било роля.

И това ми била българка. И аз имам гръцки корени, но второто ми гражданство винаги ще си остани българско. Това е пример, че има два вида бълагари в чужбина. Едните никога не забравят родината си и се гордеят, че са българи, а другите се опитват да премахнат всичко българско в тях.

Каква българка е тази???. Май нещо бъркаш.

Все още живея в България, но всячески се старая да премахна всичко българско от мен и децата ми. Срам ни е.

цветенце

Ами поживейте няколко години в чужбина и ще видите, че няма от какво толкова да ви е срам ;) Криви, невъзпитани и прости хора има НАВСЯКЪДЕ по света. Както и обратното, разбира се ;) Ако не ми вярвате - започнете с живот в Чехия ;)))

Умни хора, станаха гръцки граждани преди Гизлейн Максуел да даде показания.

Името на маман е с френски произходи и би трябвало да се произнася Жислен, но тя и всички около нея, , го произнасят с английска транскрипция Гилейн (Gee-lane).Гледайте интервюто на Андрю по ББС за връзките му с Епстайн, с него са приятели от много години, та той би трябвало да знае как да се обръща към нея правилно:))

Прав си, но мен ако питаш Шишлейн най-би и подхождало.

Що не купят къща в Росенец?

Котарака на Мъск е с български корени, отговаря на "Мац-мац" Жувейте си живота...

педофилите по гръцките острови ли вее ще търсят убежище?!

Големи напъни бяха да я изкаераме Рита българка, а те взеха, че станаха гръцки, а не български граждани! Умни хора!

Колко са заблудени. А можеха да станат граждани на Тиквенистания - раят на ГЕРБ.

Мйната им на американското гражданство.Лапай ципури и си пий узакито за кратко сме на тази земя.

Интересно като се мъчат да ги искарат българи защо вземат гръцки паспорти и имат имот в Гърция а не в България

ИСкарват ги!

Съгласна съм с написаното, но вземи да се ограмотиш и да пишеш правилно.

Хич не ги изкарват, бащата на Маргарита/Рита/ си е чист българин /помак/ я е научил малко български Ханкс пусна няколко думи в "Терминалът". Явно гръцки тепърва ще учат.

Рита Уилсън е родена като Маргарита Ибрахимова (на английски: Margarita Ibrahimoff), дъщеря на Хасан Ибрахимов.

Трима балканци и един американец

Рита Уилсън всъщност е с баща българин и майка гъркиня с произход ото Албания. Но тя явно предпичита да се пише гъркиня.

Откъдето момата, оттам и родата...и в семейството на Рита така- майката е гъркиня и това е.

Значи от Албания е родата.

И аз искам имот в Гърция :(((

Е па купи си бре кво чакаш ?

Чакам шкафчето ми да се напълни с пачки евра и злато.