17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стелка, купи ли си от ароматизирания вазелин? Мажи и лягай!

Явно следствие от прекаран ковид.

Красива , но видимо тъжна и нещастна жена. Сигурно никак не й е лесен живота в кралското семейство. Парите и титлата не даряват щастие. Дано по-бързо се възстанови жената - млада е , а има и две деца.

Някой би ли ми обяснил тая световна мания за "кралски" особи и "селебритита"? Как може нормален инидивид да изпитва емоционални реакции към съдбите на потомствени изроди, родителите на които са плували в робска кръв, избивали са нации и са си присвоили ресурси векове наред? Намирате за нормално да ви вълнуват съдбите на хора обвързани с кралски фамилии? Или живеете в дълбоката заблуда, че те са хора като вас, и те "страдат" и трябва да им съчувствате. Ако тва не е майнд-контрол не знам кое е.

Абсолютно вярно! Всеки ден ни навират статии за всякакви кралски особи. Вместо да вървим към еволюция и заличим тези моменти от историята, ние продължаваме да се радваме на семейства, където инцеста е бил на почит стотици години! Не разбирам защо масата толкова се вълнува от темата при положение че повечето кралски особи са доста не-харизматични и неприятни.

Аз пък много обичам да гледам и чета за кралски особи. Красиви, изтъчени, елегантни, далеч от простотията, чалгата и пошлостта около нас, в която тънем и затъваме все повече. Много ми е приятно да ги гледам как се обличат, как изглеждат и как се държат. Сто пъти по-ценно и обогатяващо от българската действителност с Рачков и Азис.

Не мога да разбера защо сравняваш кралските семейства с Азис и Рачков. Светът не се свежда само до чалга и синя кръв. Има толкова много изкуство и култура, с които може да се обогатим, но щом твоето удоволствие се свежда до гледане на снимки на кралски особи, не мисля че нивото ти е много далеч от това на споменатите имена. Поне прочети малко история и виж откъде им идват парите за "хубавите дрешки".

Вчера имаше клип, че е пристрастена към хапчета...затова я нямаше толкова време....Сега ще я лекуват тук

Тя направи груба грешка, че се свърза с гадния Албер. Той е виновен за всичко! На него генът му е такъв, още от възникването на рода му!!!

Ако не я бяха прибрали от летището дни преди сватбата и не ѝ бяха взели паспорта, нямаше да се съберат...

Родена уморена.Почива си от почивката.

Да я настанят на лечение в българска психоболница. Щеоздравее на мига. И .....какви са тия спец грижи! В станата на « демокрациятя» , имало и разделение Лош пример, лоша практика, другари!!!

Подлудили са я нещо...