17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От любопитство само, без грам хейт, много бих искал да пуснете една "анкета" по темата. Как смятат читателите, колко ще продължи тази връзка?

Докато на прасето му свършат парите! Нали тая затова се ожени за този! Ужас, как може да се продаде на такъв! Без думи!

Каква е ползата за обществото от тези?

Гущерова в петзвезден хотел на Ривиерата със свиня в кревата.

Как каква бг обществото обича да го крадат и да величае изеддниците си , за толкова години, народът това показа.

Две години макс... После - развод с много кирливи ризи. Чуднотека!

Според мен - преди това! Да не му свършиха парите та с Марчето се разведоха? И тая ще трае ще трае пък ще си намери и тя нЕкой жребец, после Хриси ще стане на Дриси и така... до края на света! Има още много миски, които това момче може дя огрее ;)

Дано са взели и учебниците си в хотела. Само със скъпо шампанско не става. На България и трябват умни и мъдри капиталисти. Така,че да наблегнат на четенето.

Тази защо си мисли, че ще има достъп до заграбените от тати богатства , след година, две ще и вземат ключовете от колата и хайде на бунището.

Добре, че баща му навремето открадна достатъчно от българския народ по време на прехода, та сега проститутките да могат свят да видят.

сега на първата ви "светска" страница са курдисани гонзовица-гущеровица, ни-ло и...божидар искренов. не става така, махнете божидар и сложете тоца едикояси, за да имаме нов световен рекорд- най-жалката от всички възможни "светски" страници.

А булката дупена ли е .....

Заветната цел е да роди едно дете,че да се подсигури покрай него,когато здаде ключовете на следващата !

Искаме Гущеров по бански на плажа! Моля, дайте снимки на тоя левент!

Гущерова........ти като си на френската ривиера,знаеш ли коя е столицата на Франция ? .....Правилнооо......Виена,на мама умницата тя !

11725 човека се интересуват от сем.Гущерови а, за фалиралата ЗК Олимпик, само 5200 ...

както съм казвал, "с парите на изстрадалия бг народ"

А не са ли и те пуснали клипче как пукат шампанско на фона на Шушана?

ака ми се

А костенуркови..къде са?

Гущерови в 5-звезден лукс на Френската ривиера . Гущерови,Николета Лозанова, абе вие от дира нямате ли си други новини,че ни натрапвате простотията и цинизма.

Някой да ми каже това добре охранено момче, някога работил ли е???

Тази булка дали се държи естествено поне в тоалетната?!

В петзвезден лукс на Ривиерата с двеста килограмов варан в леглото... не знам колко бутилки френско шампанско изпива всяка вечер, за да го изтърпи ;)

Гущерката се кефи, а банкоматът го няма.

За каква работа питаш!? Момчето е син на баща си...

Тая сме я виждали вече, много пъти! Дайте левента младоженеца по кеспет да го разгледаме, да му обсъдим плочките и достойнствата, Светлето вече сме я обсъждали, ставата банални!

Пуснах сълза от умиление за тези влюбени гълъби. Толкова смешна статия, много имидж трябва да се чисти явно.

Мммм, тя пък щото е една радост за окото... За страх да я гълташ.

Виж сега, колкото по-тъпо е населението на една територия, толкова по-лесно се управлява. Неслучайно ни се набива колко успели са тези лични моми и юнаци - все пак няма как да дават за пример ядрен физик, щото няма да проработи схемата.

То като една поредица от порното. Мъжа грозноват и не може и вика персонала да оправи жена му. Тук на заден план се вижда мускулест татуиран градинар. Смехее.

Лош човек си, бива ли да искаш такива неща в обедно време?! Помисли за хорските стомаси...

Моля, моля, различаваме гущер от плужек.

Гущеровица изглежда твърде щастлива на снимките. Машалла на Гущерчето, задето я ощастливява така :D

Френско шампанско и лукс на Ривиерата, ама после тряя да изтърпи и тая лоена топка в кревата.Е, няма толкова шампанско на света.

ще се прежали за 10 секунди, до минута-две, колко му е, ако ще и да е затисната под шкембето му, ще притаи дъх! Пълно щастие няма!

Тя да не е като тебе, че да има такива примитивни нужи, че да ходи до тоалетна?!! Тя такива мръсни неща не върши, ако искаш да знаеш! :-D

Kenn1111

Тоя явно е голям непокис щом не му е ясно че жена няма да го погледне или докосне ако не са парите на татко му.Че и да се изтипоса по разни сайтове е още по унизително за него като мъж.Жалка история.

Добре де, почивки, шампанско, звездни хотели и курорти- всекиму според заслугите:)), но все пак някой да каже- тези двамата работят ли някъде? - Плащат ли си осигуровките и данъците?

А в махалата кога?

Ако може и залози да има,все пак да спечелим нещо.

Ти, аз и тези дето работим им плащаме масрафа на еуглените.

Не се сеща за тези работи, споко.

Ама много си мязат берее! То бива бива гърне и похлупак!!!!

Защо всички работнички се снимат около масата, не мога да разбера. А защо не на яхта, примерно??? А,да - те онези яхти струват 20 000 евро, за наемане, множко са дори за хриситу, сниман на една единствена снимка - без осветление, за което благодарим. Важното е средства да има - снимки, не толкова.

Още в 7 клас.

Така се държат всички възпитани хора с пари, а не като онази груоа селяни,които се поливаха с Moet ,пред погледите на ошашавените чужденци - излишните демонстрации са приоритет на руски,румънски ,български милионери, без грам усет за мярка.

Вижда се, не познаваш хора не с 30, с 3 милиона в джоба. Мисленето не може да го фейкваш.

Не е само до култура но и да желанието да избегнеш внимание. Когато хората усетят че си богат, повечето, започват да те занимават с техните бизнес идеи, проекти и дори да ти искат директно. За да имаме по нормални отношения с хората, сме принудени да се държим така и да имаме разни лъжи в резерва..Ох, колко хубави коли имате..Отговор: Купихме ги на старо само на 20,000км на много добра цена от фалираща авто къща. Ох, имате хубаво обзавеждане..отговора е подобен на този за колите. Ходите в 5 зведен хотел, да страшна оферта по интернет която букирахме преди 4 месеца. И така в този стил :-)

Знам че е невероятно и няма да повярваш че некъв си на форума тука и то българин, има толкоза много пари (семейството ми по точно, не само аз), така че няма да те убеждавам а и няма какво да спечеля от това :-)