17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо актуално ли се е случило?? Защо се говори за този Оскар преди 100 години дето беше. Иначе тя има нов филм сега... Това е малко по-актуално, а не Оскара преди 20 год.

Хали Бери.....Одъртела е, но още има какво да "бери" от нея човек, пък и тя си е дашна отколе, така че няма проблем.

А голямата афроамериканка мегън Маркъл няма ли ОСКАР, ЗАЩОТО ТЯ Е НАЙ ГОЛЯМАТА БРЗДАРНА АРТИСКА, иначе за ПОНОКИО Я БИВА!

защо им викат афроамериканци като на тази например майката е бяла, т.е. 50/50 колкото е афро толкова е и бяла, всички известни "афроамерика" са така, и обонго, и меган на хари, бионсе и др.

Тръпна да видя един афроевропеец и един ромоавстралиец с Оскар. Пък и ако са транс направо го местя три пъти.

Оскарът просто й беше подарен! Беше година на чернокожите! Но пък при получаването така фалшиво се разплака, че трябваше да й го отнемат!

Мдааа, бурен "звезден" живот на афроамериканката... Що се отнася до Оскара... Те отдавна нямат стойност

Само за мен още не се е оженила да и направя едно негърче!!

Доста любовни разочарования е претърпяла горката...

Първата чернокожа актриса, афроамериканка, получила оскар, е актрисата изиграли Мами в "Отнесени от вихъра" - Хати Макданиел. Дир-аджиите, много сте зле.

Не предиряй много все пак е Дира.

Аз Афро-Българин, Афро-Европеец ли съм, защото преди 50 000 години дядо ми е бил негър в Етиопия?

Афроамериканка? Да ви таковам политкоректността. Иначе Халито е голяма мацка и е добра актриса, снимала е култови филми и си заслужава оскарс

Мислех, че е жителка на САЩ, тя афроамериканка била. А що не пишете, че белите в САЩ са евроамериканци, както по принцип е термина ? И не, не е първата ЧЕРНОКОЖА получила Оскар. Но случайно го получи за най-добра женска роля заедно с Дензъл Уошингтън, който взе за мъжка. Понеже тогава решиха да черпят ЧЕРНОКОЖИТЕ.

Сега ще ви обясня тъй като явно не сте си направили труда да се образовате: афроамериканец е термин обхващаш всички чернокожи в САЩ, защото предците им са докарани като роби на континента и повечето от тях не знаят точно от коя държава в Африка произхождат. Що се отнася до белите, да има термин White, European American не се използва често поради простата причина, че белите знаят обикновено от какъв произход са, повечето ще ви кажат, че са от ирландски, английски, италиански и т.н. произход и няма нужда да се идентифицират като European каквото и да означава това.

Холито е мацка, та дрънка!

През 1939 негърка получава истински Оскар ,а не като сегашният ,за второстепенна роля в Отнесени от Вихъра! Не пишете лъжи и глупости!

Холи е първата и засега единствената печелила за главна женска роля. Това се има предвид.

Ами то да те забележат във второстепенна роля е още по-голяма работа!!!