Халваджиян на семейна ваканция в топлите страни

Семейството беше в Дубай, а след това Бебо замина за Бали с Алекс и сина им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той не трябваше ли да е в затвора?

Отдъхнах си, не са останали без почивка тези труженици. Сал едно ме мъчи - що не се женят младите? Ей и синът им порасна, а на тях акл още не им е дощъл. Пък да вземат да си направят и едно момиченце, та синът да заприлича на момченце.

#Армения обича ли ме? Бежанец от Беломорска Тракия съм!

#българска работа, ние ще се оправим. Да си оправят собсвената пропаднала Армения. Защо не се прибирате? Армения ви чака. Ние не.

тези които не са си имали работа с тях. От каквото и да е естество. Дори да сте били съседи. Лесно е да обичаш арменец, ако не си имал работа с него.

А мен кво ме интересува че някъф арменец отишъл в оркландиа ? Да си ходи при себеседниците! И не ни занимавайте с глупости на глупаци.

Лоши и мързеливи хора са. Сградата им е до Болница "Токуда". Едни дебели, трътлести арменчета с порше панамери, паркират най-редовоно точно до служубния вход за линейките. Високи са не повече от 150 см. От охраната на Токуда, Аджибадем, Ала-Бала, се правят на ударени. Десет пъти им казвам - не смеят, щели да ги покажат в предаването. Викнете "Господари на ефира"? А да, вече нама как.... А и как да викнем ВАС за ВАШИ роднини или ПАРТНЬОРИ. Толкова ниски българи няма. Това са си ВАШИ арменски роднини с панамера, високи метър и петдесет. Всеки ден е това!

Никой не ви е канил в България. Хубаво е имало арменски геноцид преди век, ама вече няма. Айде ориентирайте се към родната земя. И да, българите не ви тачим много. Иначе нямаше да има толкова вицове за вас.

Адски противни с тая наглост и показност. Ама адски. И аз имам много пари, но се съобразявам къдея живея. Добре ще е някой да им каже, че докато продължават да се разхождат в приют за бедни с богаташките си куфари, всички ще ги мразят.

Хайде стига с тези Халваджиян,на хората им писна от тях.В България има много по важни неща за отразяване

Детенцето е много сладко. Само не разбрах полът ясен ли е или тепърва ще се самоопределя?

Да са живи и здрави, щастлива и да се обичат! Сплотено , симапатично семейство. Знам, знам, какво ще напишете, но замълчете, защото тези хора би трябвало да ви дават стимул, защото показват, че тръгвайки от 0, ако си добър в това което правиш и имаш сърце за него, вероятността да успееш е голяма. Въпреки че са богати хора, ето сина нон стоп участва в протсети и всякакви социални активности. Симптично ми е да имаме такива богати хора.

Тая коса мие ли е някога въобще?

А къде е огишъл Фики ? Що дискриминирате ?

Фъки Стораро ли?

Бедро-с не звучи много добре на български! Все едно в Турция да се казва Баджак!

Бедрос произлиза от Петрос /Петър/. Всъщност разликата идва от специфичното западноарменско произношение, при което беззвучните съгласни п, т и к се озвучават и стават б, д и г. В резултат на това Петрос става Бедрос, а Макъртич - Магърдич.

Стига сте злорадствали.

Добре де, аз като вземам 700 лв. заплатка, как мога да отида на такава ваканция като нямам малко дупе и гърди? Ще ме светнете ли?

Изпотребвало ти да ходиш в Дубай. Там гледам все "звезди" ходят. В някакви пясъци. Изкуствен град, но по арабски натруфен

Дубай - мутреска дестинация. Няма да отидат във Ватикана или Прадо.

тука си прав. Сите мангали и псевдозвезди са в Дубай.

Тези дрехи , с които са облечени не са "традиционни дрехи", а наметала, с които се обличат жените-не мюсюлманки, за да бъдат допуснати да влязат в джамия.

Това е хубаво. Но аз имам друг въпрос, който не ми дава мира... Бебо и Рафи много си приличат. Та въпросът ми е: И арменците ли се кръвосмешават яко, подобно на евреите, за да запазят расата чиста?

Беге елит....така са те