Хилария Болдуин: Сурогатното майчинство не прави Лусия по-малко моя дъщеря

В подкаста си "Witches Anonymous" инструкторката по йога каза, че не е редно хората да злословят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жена има някаква мания да остави колкото се може повече потомци. Иначе не си обяснявам защо в една година тя роди дъщеричка а същевременно им се роди и дете от сурогатна майка. При положение че вече имаха сума ти деца. Един вид осигуровка, че и тази година няма да има празно и ще се роди дете. Или се опитва да задържи богатия си мъж като постоянно е бременна за да го гризе съвестта и да не я напусне. Има нещо там.

Имам 3 деца, които имат х 3 години разлика помежду си. Сами си ги гледаме. Изискват огромно внимание и грижи ако човек иска да ги направи стойностни хора, а не да ге хвърли на детегледачки. 3 за мен е upper limita. Всичко друго е компромис с възпитание, внимание към детето и т.н.

разбрах само защо е било нужно да има сурогатна майка, след като тя може да роди? Нека си ражда докато може!

Цялото това семейство е hilarious. Освен това чаветата са грознички

Съсипаха го тоя човек, ей! Под угрозата от килия, бърза да се размножи още и бъхта ли, бъхта.....Ще вземе да му стане нещо на сърцето, все пак не е във втора младост.... Голяма работа е това изкуството! Те и наште певци и актьори, като прегазят набързо някой, ги оставят да си довършат концерта и спектакъла.....Хора сме все пак, трябва да ги разбираме......

Тия деца не са с бъхтане

Е това е истинска жена. Има жени които раждат и по 9 и 12 деца, но и 7 е добре.

Естествено, че не е нужно ти да си родила детето, за да го обичаш. Осиновителите какво, не си обичат децата ли? На тази проблемът е друг. Най-вече в главата, не в утробата. Да има голямо семейство, хубаво. Но седем породени деца вече си е мания. Това не е да колекционираш марки - да ги събереш в албум и да си седят. Всяко едно има нужди, желания, изисква време да прекарваш с него, да го "очовечиш", дето се вика. Като са седем, тя първо запомнила ли им е имената, пък кое какви предпочитания има. То денят не стига само да ги питаш как са. Конвейер - добре си, айде следващото на ред. Никой не може да ме убеди, че тази е адекватна майка.

Ти да не мислиш, че сама си гледа децата? Сигурно има поне 5 детегледачки и помощнички.

Не разбрах какви ги дрънка тая. Някакви аборти, а пък тя е била бременна, когато са ,,забременили,, сурогатната, разликата между двете деца е само няколко месеца

объркА се свет

гнусна работа, сбърканяци

не мога да я мисля Хилария.Къртовската работа остава за Алек, защото иначе ще трябва да се търси "сурогатен комшия" .Надявам се тези дечурлига да не си играят с пищовите , с които снима филми баща им.

Сурогатното майчиство просто е кражба на дете на някоя жена безправна робиня (по договор).

жена , която познава мъжа си от 9 години , от които 8 е била бременна, родена в америка от родители американци , но представяща се за испанка от майорка - не ми вдъхва много доверие. плоска.

Какво доверие бе пич. Тази е една абсолютно ненормална кучка. За да бъда още по-ясен, тази е около 5 пъти по-шантава от Киро Простото.