17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за глупости - протеини във храна която е 100% въглехидрат... няма и не може и да има протеин в хляб направен по класическата рецепта

[s]Борисов 3[/strike]

Българският хляб беше хубав допреди 20-25 години, когатосе правеше от родна пшеница. След това производителите станаха по-алчни и безкрупулни и вече хляба се прави масово от вносно нискокачествено зърно с добавен глутен. Ако знаете някоя малка, бутикова пекарна, където правят хляб от българско брашно, купувайте от там.

....малка, бутикова пекарна.... 5 лв. за половинка хляб няма да дам, при положение, че цената на българското брашно е стотинки. Аман от печалбари. В Германия и Италия най-добрият хляб не е на такива космически цени.

За да си набавиш протеин от хляба трябва да изядеш 10 хляба. Бахти простотиите....

Пълни глупости! Яж бял хляб сутрин, обед и вечер и бъди здрав, ако можеш! Хахаха! Затова от набиване на бургери хамериканците са дебели като свини! Хамериканските хлебопроизводители са си платили за това т.нар. "изследване" - да угояват още повече стадото. Единственият полезен хляб е ръженият. За жалост малко народи - предимно в Северна Европа и Русия, имат културата да го включват в менюто си... Ганьо не е сред тях.