Хю Джакман счупи световен рекорд

Актьорът от малък мечтаел за такова постижение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И току се превърнеш сам в такова! Иначе е симпатяга и добър човек - все пак е от свободна и далечна Австралия, не от Сити-то и Бъкингам!

Харесвам го много. Изключително добър, не само като актьор, но и като певец и танцьор.

На 51 е

Много го харесвам и като актьор и като човек и жена му как не се напъна да му роди поне едно дете, нищо че е по-голяма от него с повече от 10 г. Язък за материала.

Много харесвам този човек - харизматичен - надкоро четох колко е дисциплиниран- за да подържа това тяло на 50 години, изключително много държи на съпругата си- въпреки че не е модел на Виктория Сикретс и някаква красавица- просто човека остарява с достойнсво

Само да кажа снимки 1;5;9 са със съпругата му

Щука

При цялото ми уважение към Джакман, но това не е никакъв "световен" рекорд, понеже не всеки човек на планетата може да вземе участие в подобряването му. Това си е вътрешен, холивудски или марвелски рекорд и толкова. Световен рекорд щеше да е, ако Хю Джакман си бе обул 420 чорапа на единия крак за една минута. Така че.. Не виждам новината тук

Индиана джоунс ???????????

си кретен! Арни, назобания чичо, сравняваш с актьор доказал, че може да играе. Да играе, забележи, а не да показва само мускули и да гледа страшно. Харесвам Арни много, но сравнението е неуместно. Те са различни въобще двамата. Или ми припомни роля на Арни в драма, романтика, исторически или друг филм.

не си по различен. Наричаш Арни назобен и защитаваш в същия момент друг актьор, известен с мускулите си.

Хю Джакман е известен не само с мускулите си, ако мога да вметна! Човекът има драматични, романтични и даже историчести роли, при това изпълнени много добре! Другото, което може би не сте разбрали, е че класацията е на "Марвел", а не изобщо. Но като типичен БГ манталитет - по-лесно е да се хейти, нали?

Егати смешките. А какво ще кажете за бате Арни - колко години играе "Терминатор" - скоро 50 май ще станат.