И вторият сингъл на Alma тръгва по MTV

В четвъртък е премиерата и на впечатляваща акустична версия на “Don’t Know” в аудио и видео вариант

Обратно в новината

Коментари - И вторият сингъл на Alma тръгва по MTV | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който си има контакти е най-добрия

Пак ли мама прави реклама, талант трябва.

Страшно талантливо момиче! Освен това и красиво. Дълго време не знаех изобщо, че певицата Алма е българка, така прекрасно пее на английски и испански, съвсем случайно разбрах, че е българка и коя е майка ѝ. Тук изобщо няма как да се каже, че заради мама е успяла, заради мама са я "набутали" еди си къде, защото извинявайте, ама таланта си е талант, ама и гена си е ген, татко ѝ е музикант и т.н. Даже мои познати доскоро също не знаеха че е българка, още по-малко коя е майка ѝ. Просто всички я харесват като звучене и визия. Колкото до Невенка....хм....тя сама си избра да отиде при Слави, а който се закопае там, после трудно му се получава.ж Ама пък като си я влече натам, към кръчметата....

Ти мама ли си?

Ще а взема да ми пее и свири на "Кошарите"... Едно време майка ѝ Стаси също ми свиреше..

Впечатляващо безлична и незапомняща се песен! Само за саундтрак за ХМ да заспиш пазарувайки парцали. Майката на тази некадърница провали кариерите на толкова талантливи деца като Невена Цонева, а сега ни залива с тази овча "музика".

Напротив - песента е мелодична и запомняща се. Ако не знаехте кой я изпълнява, едва ли щяхте да я оплювате. А Невена Цонева в последствие сама си се провали като отиде към кръчмарските ритми.