Коментари - Илайза Душку (37) от "Бъфи" се омъжи за 53-годишен бизнесмен (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така. Давайте в гръб младоженецът, отдалеч,а също и в профил.Да не се вижда, че е възрастен.С четири деца и си играе на сватба. Е мъжете наистина около 50 до 70 год.изкукват. А тази Душку бременна ли е ?

В гръб снимка като онзи на Тоца.големия еди какъв си Батинков и той така все в гръб и се виждат само ноктите на жена му.

Ти сега завиждаш щото и ти искаш 13 години по млада булка,щото твоята си е позагубила търговския вид. За съжаление ти също си изгубил твоя, а едва ли имаш възможностите на този юнак. Трябвало е да забиваш млади яренца, когато е имало с какво да ги впечатлиш, сега без всичката ти коса трудна работа.

Само 13 години по-млада, след медения месец ще му омръзне, ще спре да го вдига и от нея и трябва да си търси по-млада любовница. Това е порочен цикъл, в който ако попаднеш, рано или късно опираш до младо момче за удоволствие, по-младо момче за удоволствие, още по-младо ...

Ударила е кьоравото. Можеше да е шкембелия. Или да е Флавио Бриаторе-подобен. Лошото е, че ако ще имат деца, мелоформациите и мутациите идват по-често от бащицата и колкото по-дърт е той, толкова е по-рисков.

обикновена кобра! Казват с подходящо портмоне - може и да се подмладиш !

Абе как не прочетох 25 годишна де жени за 50 годишен професор, или успешна актриса се омъжи за миньор.. Все голямата любов пламвала ... около касата..

cwetence

И за какво ще си говорят актрисата и миньора? Много са ми странни такива изказвания, все едно общите интереси, посока на развитие и поне донякъде сходния стандарт на живот не са важни... Да не говорим колко мъже не желаят да се обвързват с жена, която е значително по-добре платена от тях.

И сега как и е фамилията? Илайза Душка Патладжан?