Илиана от Варна - българската следа в "Сексът и градът"

Тя е дизайнер на една от роклите на героинята, изпълнена от Синтия Никсън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така и не разбрах коя е роклята?

Сериалът има своята публика. И в САЩ и извън САЩ. Като сериала "На всеки километър". Аз не гледам такива сериали, но за всеки влак си има пътници. Статията е за Илиана! Както много българи е принудена да отиде в чужбина. Където малко да си трудолюбив - успяваш. А с талант ставаш преподавател в Академия за изкуства. Илияна се е реализирала с това, което от дете мечтае. Мога да и се радвам и "завиждам" благородно. Вие, тролещи тролеи, с какво сте се реализирали?

бългърскътъ слидъ на курвълъкъ пу светъ и у нас

Айланд, е начальничката ти Внучка Татоправешка? Нали и тя е Дизайнер на Столетницана?

За Порхъб прави ли костюми...

До 555! Усещам, че нещо не си добре с глава- та, така, че не знам как ти позволяват да държиш сърце в ръцете си.

Сериала е мега тъп.

Сериозно? А за някой български лекар който бори Ковид пандения заврян в някоя американска или канадска болница няма ли да пишат? В Европа приемат български доктори. В Америка не. Пада голямо учеме. И много труд.

По принцип си прав, но има наши практикуващи лекари в Северна Америка.

Да след доучване, аз съм американски медик но не лекар. С 15г стаж. Тък в БГ съм никой обаче. Защото професията ми не съществува в Европа. И ако се върна тук се гаврят с достойнството и интелекта ми докато давам нощни смени в хотели с 4 звезди и кошмарен морал, сяеъхкорумпиранни и слизести. Тези пррактикуващи с БГ образование в Америка всички до еьиин доучват. Познавам 2 3 камари. Моят труд и факта че. Съм ivy league traibed, значи бищо в България. Отнасям гавра след д гавра. Скоро ше сее спася. Пак там. Та така.

Плюс това съм жена

555, дано се чувстваш оценена с УСА. Лек път.

Благодаря, там практикувам това на което отдадох живота си. И е мое призвание. И спасявам животи и държа човешки сърца в ръцете си, буквално. Да, оценена съм морално и финансово. А Америка. И то доста добре. Благодаря!

Взела ли си теста 555? Навремето беше за държавна работа в ЦРУ.

Браво на дизайнерката! Все така да й върви бизнеса. Иначе се чудя как може да ги гледат тея проскубани кощрамби от тоя сериал, на тая с граховата рокля бюстът и е виснал до пъпа... Другите и те са кошмар. Сериал за лелки, които отчаяно търсят мъж и не се усещат, че влакът отдавна е заминал.

Беше хит едно време, за хората които познаваха само робинята Изаура и други латиноамерикански бози