17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Душевно грозни хора.

Внимание !!! Вещици в Созопол!!! Носенето на кръстче или чесън не винаги помага !!!

Баба Илияна защо не остави младите сами.Може ли постоянно да е с тях?

Много е дразнещо

Тя плаща...

Като няма с кого да отиде на море и децата са вариант,а може и да са на нейна издръжка.

имат красиви имена-Славея и Виолета. Защо е това залитане по западни имена?

Тия нейните моми/жени нямат ли самостоятелен живот, че са все до полата на майка си, навсякъде се мъкнат с нея, за парвенющината няма какво да говоря, достатъчно е казано по долу. Но така с всяка нова публикация тук доказват, че без парички от родителите си са нищо, сигурно нямат един работен ден през живота си, а вече деца гледат.

го няма защото се е захванал с най-вжната българска кауза - ФК Левски. Отборът на народа, въжделението на нацията. А, дереджето на България - майната му ! Левски, оле ! Тити, оле ! Наско, оле !

Тези за някакъв аристократичен клан ли се имат, че всеки ден ще ми се изтипосват фамилно? Това да не е кралското семейство??

Защо тези, набедени за хайлайф в БГ, ходят все в Созопол тази година от всички черноморски курорти?

СелЪния до шия!

Знаят ли се кои са бащите на внучките?

На мъжа на Славчето виждам вече как му поникват рогата с голеееми разклонения....

Това ли е най-важната новина в България?

Шшшш алоу, к'во море бе, Левски кой ще управлява.

Хубави са жените. Какво завиждате?

Яяя двойник на Мис Тигрова...

тая се насра да показва снимки на себе си на дъщерите си и на внучките си ама направо се насра яко

Боклуци

Още ли има балъци да чикат жаби като тези двете?

Нямали кой да ускубе веждите на тази мома?

Ммммммдаааа.Какво точно ни казват тези снимки?

Напънала се планината и родила мишка! Що така бе хора? От где тоз зор все да сте в очите на хората... "на първа линия"? Живейте си живота и стига с тез напъни... Знаем се... Ми не става...

Уффф

Децата да саживи и здрави, но за бабата и дъщерите й по-добре без коментар. То бива парвенющина, но всичко си има граници. И да се афишира нон-стоп с материално богатство натрупано по съмнителен начин в страна с толкова бедни хора буди не завист, а съжаление. Няма нищо звездно в непрекъснато нежелателно натрапване. Нищичко симпатично няма в това насилено платено медийно присъствие. Дажи усилва антипатиите на всички и буди присмех.

И какво толкова благосъстояние натрапва!?! Това е Созопол, по дяволите. Можеш да си намериш приветливо място и за 20лв на човек. Иди и ти! Не е лошо..

не конкретно в този пост. но то бяха къща-палат с прислуга, пищна сватба...аз не намирам нищо звездно в подобно парадиране. и то с пари едва ли изкарани с честен труд.

Баба акционерка да си на тия години... А дедо главен акционер къде е? Зает е да уговаря феновете балъци да даряват пари явно

Неприятни хора, дори едни от най....

Като жаба си в лицето грозницо. На нищо не приличаш. И детето ти е грозно.

То Левски са фалирали, за това почивката е в България, ама нищо, догодина Насето Раев ще отклони повече и може и до Гърция да идат.

А Педераско къде е ? Бият ни като тупан .

#Алекс Ломски харесва това!

Ще пук.нете от злоба! Кой ви знае вие какви хубавци сте, толупи с толупи!

Определено сме по-хубави , децата ни са по-хубави, мъжете ни са по-хубави, на всичкото отгоре сме и образовани, възпитани и умни. И бабите ни са по-хубави, макар да са въртели къща, деца да са гледали и да са работели, и са по-хубави, и са по-умни, и са по-добри баби. Яд ли те е?

Не сме галеници на режима, не сме харчили държавни пари, не сме живяли на стара слава за която са ни патили от много до пре-много. И сме по- интелигентни и хубави , дори и богати само с парите , който сами сме си изкарали. Не сме и профани, жалки сенки от миналото и грангоани.

Със сигурност сме по-хубави от тая грозна жаба. И най-вече по-умни.

Феновете на Левски да събират повече пари че и Наско да отиде на море

Какво гадже беше, каква баба стана.

Какви звезди какви почивки и морета.Защо ни занимавате с тези кукувици и внуци.

“новината” и нещо в мен ме напъна и така яко пръднах,че направо ме е срам! Позьорско семейство грозотии

Ужасно безвкусна демонстрация.

Приятелите на Борисов на море! Ех Илияна беше златно момиче, но се продаде после за пари и стана купено момиче!

lu4ka

Момиче!?

Да, за съжаление споменът за онова талалантливо момиче от поколението на Златните момичета в художествената гимнастика, на които се възхищавахме, отдавна избледня, за да се появи тази нагла жена!

Хитруша е тя! Остави овц. Ата да се бори "за благото" на Ф. К. Левски!

Бебчето е много сладко. И прилича на Наско Сираков

прилича на оня травестит от чиято шутка излезна :D

Тая Славея само врабчетата пред НДК не са я минали....като магистрала е в междукрачието

Има по-големи гърди от черката

от всички на снимките зетя има най големи цици!

Добре че накрая успя да излъже някой мъж, та се поукроти. Тоя на бас, че е заради парите със Славейка-''хубавейка''-кухалейка

женската част на това симпатично семейство е перфектна за оргИя

Родила, и хайде да сложи силикон, я! Добре майка ли стана?!

Отпреди това си го имаше. Слабичка е, малко повече, снимките с якия баджак си личи, че са фотошопнати от самолет, на останалите е слабичко момиче със странно лице.

Цирк "Сиракови"

И какво ни вълнува това????Нито е някаква ''звезда'' реална, нито нещо произвежда за потребление или за културно обогатяване.

Успяла, красива, превъзходна, щастлива ... Влачена чанта, която се опитва да е капак на всичко и мпението и да е меродавно. Намира кусури на всичко само не и нея си Да си гледа третата възраст и да спре да се натрапва. Нито тя ни интересува нито котилото й. Дотам

Не е Созопол... св.Тома е !

Млад мъж,а толкова запуснат.Гърдите му по-големи от на жена.Малко диета,малко спорт-млад човек може ли....Момичетата са си добре,не може всички да са красавици.Да са им живи и здрави децата и нека повече българчета да се раждат.Майчинството е повече от работа/за грозно коментиращите/

Добре че накрая успя да излъже някой мъж, та се поукроти. Тоя на бас, че е заради парите със Славейка-''хубавейка''-кухалейка