Коментари - Ирра (41) очаква трето дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1

Прекрасно е да изпълниш женското предназначението и да донесеш щастие на семейството си и да явиш на света ново същество. Но защо ли изпитваш някаква неловкост когато гледаш подобни снимки, които сега на мода и, които са дошла от Запад? А защото бременността е дълбоко лично, интимно състояние, с което не трябва да манифестираш и което не трябва да публично оголваш в буквален физически смисъл така както е дадено на снимката пред любопитните очи на различни хора. Това състояние изисква деликатност и от самата бъдещата майка, която демонстрира натрапчиво себе си. Съвсем нескромно да го демонстрираш. А и защо, колкото снимката и да издържана естетично. В някои държави е забранено майките да оголват гърдата си, когато храни бебето си. Се води като нарушение на обществени норми.

1

Тя беше с много дърпащ сексапЕл навремето. Сега...

1

голям праз, ако ще и 15 то да ряжда

1

Само благодарение на кръстословиците, където все още има въпрос за името на българска поп-певица. Обикновено, ако не е "Ава", е тя.Няма ли нещо друго, с което да ни изненада, че скоро ще сменят понятията и ще преписват въпросите един от друг?

Честито! Дано си има дъщеричка(най после)

Тя не беше ли популярна за кратко, пускаха я по БГ радио около 2000-та? Сладка беше, но с много съмнителни музикални данни. Както и да го мислим, близо 20 години оттогава и поне от 15 не е имала никакви изяви. Та, в тази връзка - дайте нещо за Тони Дачева, горе-долу в един времеви диапазон са.

Супер просташко е да се снимат голи и да си пльосват снимките на обществени места. Освен ако не са богоизбрани.

cwetence

Къде са тези голи снимки, че не видях? ;) А пък личният профил във Фейсбук, откога се води публично място? ;) За един прЕятел питам... :D

Emilia

Принципно харесвам коментарите ти, но тук ми стана смешно. Личния профил във фейсбук - ами публичен е - нали там си публикува снимки дето всеки или поне голяма част (избраните) ги виждат, както и изявленията и коментарите. А аз също не виждам нищо специално в това бременните "известни" личности да си снимат коремите, даже вече е изтъркано и досадно, ами останалите бременни ? ако и те наводнят нета със снимки на бременните си кореми?

victor359@abv.bg

Публично е, когато освен приятелите публикацията/снимката може да се гледа от всички. Има си настройки - като си ги сложил да са публични, е, такива са.

Хубаво, че ще си има трето детенце, но защо трябва да си показва голия корем?

Всички комплексирани бременни го правят. Бляк

Какво е "комплексирана бременна"?

Аз очаквам осмо и мие през шундата за тая!

Дайте нещо истинско и свежо, стига с тия никому неизвестни пътечки в Хималаите!

честито, но тази беше голЕма 'певица"!!!

Честито!

Цитирам - бебето вероятно ще се появи около рождения му ден :) Аз бих казала, че ще се появи точно на рождения си ден. ')

Около рожденния ден на батко си. Чети с разбиране.

Чукча не читател, чукча- писател!

Не знам коя е тая Ирра ама става!

коя е тая и кой знае отдолу ква е станала бляккккккккккк

Станала е като майка ти, жена ти, сестра ти, дъщеря ти. Или те са ялови?

Браво, да се роди живо и здраво, и да е момиченце.

Иначе Ирра някак отказва да приеме, че вече не сме 1998, а някак си стана 2018, ако може да ме разбере. По-лесно ще и е. И аз си харесвам 90те и годините, когато четяхме Егоист, но това е положението, Иррче - животът тече, ние сме на 40+ и за добро или зло не сме актуални и точно ние нямаме масово влияние сред новото поколение, за да спрем негативните тенденции. Ние сме просто техни родители и можем да помогнем само отвътре - с възпитанието им в семейството. Да, бяхме имфлуенсъри през 1998, но за съжаление хората, които се следват сега са други. Приеми го и да са ти живи и здрави децата, да ги възпиташ добре, дано те върнат чалга манталитета, там където слънце не огрява.

Ти па. Много бързо се бракува. Те първа на това поколение му предстои да управлява. Общо взето въпросните инфлуенсери..или по скоро десижион мекарите сме точно ние. И това само ще се увеличи през следващите 20г..после вече ще има спад. Както вика Бай Тиква (пред неколко години когато беше на 54-55) "Имаме още неколко години да поритаме топка и да пое*беме и тва е".

Политикът не е инфлуенсър на младото поколение и съм доооста далеч от бракуване. Но трябва ли да цитирам имената, които следват младите в момента? Не, няма да го направя и да експонирам още веднъж чалгаджии и рап-чалгаджии публично, начело с чичо им дедо Слави и други радетели на българското опростачване.

Божее човек ще каже че си на 80+??

Но не съм на 18, не си показвам дупарата и не се казвам Гери-Никол или Криско, нито участвам в Мис Силикон, мога да си затварям устата, защото и Мегз не се казвам и нямам 2 литра силикон вътре, т.е. Не съм инфлуенсър за поколението. Вдяна ли?

Добре, а ние кво сме виновни ?

Имам много какво да кажа, но няма да го направя, заради помията, която ще се изсипе тук. Само ще ти кажа браво за смелостта, надявам се отново да намериш себе си:)

Е па 40 години все търси себе си. Ха дано до 80 и след още 6 деца си намери.

Някои хора се търсят цял живот! Не е като да правиш едно и също 40 години:)