Искат £60 000 за рокля, с която Елизабет Тейлър получава първия си "Оскар"

Уникалният тоалет се продава на търг заедно с други тоалети на звездата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елизабет Тейлър се омъжва за Ротшилд на 18г. и след две години се развеждат, защото е бездетна. Ако се бе оказала плодовита, никога нямаше да ѝ финансира блестящата холивудска кариера за компенсация на развода.

Жени се за Хилтън, не за Ротшилд, бракът им е само 9 месеца щото той е пияница. Тя има две деца от втория си съпруг Майкъл Уайлдинг, и едно от Майк Тод. Родени от нея, приличат на нея и въобще какви са тия измишльотини, че била бездетна.

Мой познат наскоро продаде наследствена къща в известен наш балнеоложки курорт за по-малко праи жт роклята. Както казват в бдж-за всеки влак си има...........

слиповете, които му е съблякла трескаво, за да хо гепи за мадрибулите докато смуче баберката?

Дека га таа рокла? Я не виждам рокла, виждам само Литл Ред Райдинг Хууд

"Искат £60 000 за рокля, с която Елизабет Тейлър получава първия си "Оскар"" Где ли е била тази рокля до сега, .... ами бизнес! Време е и Боко да се усети - що не иска поне една милка за долните си гащи, с които е сниман от "Мата Хари"? Организатори на аукциона ще се намерят!

Глупости, перат пари, източени от обществените фондове, че републиканците до дни идват да разследват гешефтите от Долната камара. Затова обявяват търгове за старите дрипи и мухлясалите червила на холивудските звезди.

Така и не разбрах какво харесват на Ричард Бъртън. Нисък, сипаничав, уста като кокоше дупе.

Ами, да не би г-жа Тейлър да е супер красавица?!