Испанската актриса Елза Патаки: Бракът ни с Крис Хемсуърт не е перфектен

Блондинката признава, че семейният им живот със звездата от "Тор" има върхове, но и падения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, имат много пререкания, но нещата са още по-сложни. Той се е отказал от киното единствено защото са били вече на ръба на развод. Това е солидарност със съпругата му, която е оставила кариерата си заради децата и той не иска повече тя да се усеща неравностойна.

Р

Поредният гей, оженил се за жена, защото не може да се приеме. Е, резултатът е ясен, жената е нещастна и незадоволена. Толкова нещастен и той на снимките. Като тръгнеш против сърцето си така става. От един селяк

То така се правят 3 деца. Тъпото путлераст си остава тъпо до гроб.

Деца се правят много лесно, ама ти като не си виждала секс няма как да го знаеш. Неоптният си остава неопитен, ама дали до гроб не знам. Вземи се в ръце, бебче, или ела при дядо Ставри, той ще ти покаже мъжка мощ и деца ще ти направи. Та очите ти да се отворят.

Пустият му бог Тор с големия....чук, как се е уредил! А ние пък си имаме Блатечки,жена и деца, на па на!

Гледам доста бедни и прости българи са коментирали със завист, което ме навежда на мисълта, че нещата в България скоро няма да се променят.

Много яко парче, пък и той е пич, да са щастливи и да отгледат нормални деца!

Сигурно не се задоволява полово. Няма друга причина!

аз пък им се кефя - и двамата са хубави, и са успели да създадат читаво семейство и прекрасни деца,които да си гледат. Не са някакви дето не стъпват по земята заради славата. Това рядко се случва в холивуд. Да са живи и здрави. п.с. само на българските моми ми се иска да им кажа да престанат да си избират мъжете по плочките на корема и бицепсите ( знам , че е секси), щото ако не си в залата по 4 часа на ден ( което не може да продължава вечно), ставаш съвсем обикновен невзрачен човечец - както гледам снимките на тоя юнак, така и даниел петканов се сещам каква преса имаше, а сега се е спихнал.

Не си търся мъж с плочки а с мозък, сърце и морал. Състрадателен,смел,оправен,на който може да се разчита. Да не е порноманяк и т.н.

Щастливо семейство с отговорни родители осъзнават кое е важно в живота им! Три деца супер аз имам четири невероятни са защото са всичко за нас!

64 милиона! За една година! Пък вие сте се хванали за външния вид на жена му.

Тази Елза, Румънка в Испания...е една хитра сметкаджййика, грозна и без талант. Хвана го тоя, ожени го набързо, нспраВи му 3 деца и така. Кариера тази няма, но знае как да се бута напред. Преди Крис беше с Адриен Броди... И него го издои добре за слава най-вече, и после замота тоя глупак. Много фалшива, късокрака коза... С пластична хирургия. Но кой както се уреди, така е живота.

А може би унгарка? Каква румънка, като е родена в Мадрид, дъщеря е на испанец (Josе Francisco Lafuente), завършила е в Мадрид и т.н. Живеят в Австралия.

Долу- горе е така...

Леле, да не ти попадам в полезрението. Много омраза, много злоба. Ама тя е с Крис, а ти се пържи в собствения си сос.

Ти коя световноизвестна кралица на красотата мандръсаш, че си такъв специалист? Твойта не те дои, щото е не само красива, но и скромна, не излиза от дома си, не говори с никой, гледа ти децата, като я биеш те гледа с обожание и ти масажира краката докато пърдиш на дивана. Гроздето кисело...ама едва ли си чувал дори притчата, че да знаеш за кво ти се говори.

Очевидно като не тренира по 5-6 часа на ден за снимките, си е бая слаботелесен льольо. Не си го очаквала, ама това е положението. То и той едва ли те е виждал без грим преди сватбата, та сте квит. ПП: Сигурен съм, че редовно четете Дир.бг. Заради това ви пиша тук.

Елза ще да е на немски език... Тази актриса е Елса.

Не знам какво обсъждате разликата в годините им. Но мацката е по-свежа от него. Макар и 7 години по-голяма, по-възрастният изглежда той. А и едва ли му сложила бесилото на врата. Щом и 3 деца й е направил. Оставате хората да се обичат и се надявайте и вас да ви споходи.

Името на скандинавският бог с чука е ТУР ама тъпите продуценти от Холивуд са го прекръстили

Българският е ТУР - допотопното говедо, живеещо по поречието на Истър(Дунав) . Два пъти по-голямо от днешните. До днес в Северна България живее народната група по социален статус - ТУРлаците. В средновековна България са били повинни като стражи на кулите в проходите и Дунава. ТУРанци са предците им от античността - гледачите на Божествените ТУРове. Последния тур е убит в Полша през 17 век. ТУР (Богата) е символ на Силата на Бог Отец. До днес на биволите в България се казва Бога. Отиде богата у ряката - означава че бивола отново е изтърван в реката(където обича да стои в жегите). На ТУРа носи името си Търново и още няколко града в околните, на днешна България, държави - Търнава, Търново, Турно магурели. Тура е бил в древността бойна единица. Непобедима, както слоновете. Оттук са античните кули за нападение над крепости - укрепени и непобедими подобно Турове. С времето в ТУР се превръщат крепостните бойни кули. Град Търновград е града на крепостните кули. Оттук в българския език на крайните фигури на задния ред, в шахмата, казваме ТУРОВЕ.

не мога да повярвам, че от коментар мога да науча такива неща. мерси! впечатлен съм!

Пичът снимал интересни филми, докато тя била просто една майка, неудовлетворена от света. Интересно, ако мъжът ѝ не снимаше интересни филми, от които да печели милиони, а стоеше до коленцето на жена си, тя щеше ли да е доволна да е просто една майка, само че без кеш и слава?

Намерила та зашла

ЧЕ ТЕЗИ ДВАМАТА НАИСТИНА СИ ПАСВАТ ЕДИН НА ДРУГ !

Дотук коментаторите оплюват красивата, талантлива и искрена Елза Патаки. Като е така, моля публикувайте незабавно снимки на жените, с които живеете, да ги видим колко са млади, красиви, секси и талантливи. Така е честно!

Стара новина и стара статия, т.е. не е новина!

Сигурно я пребива системно

Къде ги намирате тия мъже бееееее

Извън ДИРа и като попътувате навън...дал Бог много.....

Така става с жените които се женят за по-млади мъже: гледат котки на стари години. Като минат едни години и започнат да ги обливат вълните и разликата която до тогава е била секси сега става пропаст. Защото мъжете могат до късно. И винаги има и по-млади жени които си търсят татенце. Срещу биологията е трудно да се върви.

Не е секси а си е чиста перверзия.

Еее, 7 години не е чак толкова много като разлика. Разлики към 10 и нагоре вече са големи. Я си представи млада хубава жена в разцвета и един мъж вече след 50. Мъка, мъка

Ти пък, има си каки, които са много секси и запазени. Не може и годините да им дадеш. А и то не е само секса, но и смислен разговор да проведеш, да се чувстваш обичан и т.н. Че голяма част от младите момиченца за нищо не стават. Ако мислиш, че като си с по-млада и бракът ти ще е цветя и рози жестоко се лъжеш. А и забравяш нещо много важно, ако въобще си способен на чувства. Човек просто се влюбва и не избира в кого. Връхлита те и толкова. Ако решаваш с кого да бъдеш по години или други признаци - това не е любов, а сметкаджийство. Само глупавите още не са разбрали, че ние не се влюбваме в най-хубавите, в най-младите, в най-стойностните, а в тези, с които имаме химия, привличане. Не са разбрали и че хубостта и младостта преминава бързо и остават очарование, сериозно отношение към партньора, способност да е добър родител, вярност и позитивност. Та така, Жорко. Ще пораснеш моето момче, ще осъзнаеш някои неща. И не се заричай, че да не хлътнеш по някоя кака - тогава друга песен ще запееш.

Евала! Много хубаво казано!

Остави ти тая работа с каката.Всеки средно грамотен психолог ще ти каже, че когато жената е по-възрастна това е винаги, само и единствено Едипов комплекс. И колкото е по-голяма разликата в годините в полза на жената толкова по-силно е изразен Едиповия комплекс. Жената по начало старее по-бързо, по-рано и по-видимо от мъжа,а след климактериума поради силното намаляване на женските полови хормони нещата стават съвсем неудържими. В един момент ще изглеждат като майка и син а не като съпрузи. А ако "майката" се опитва с пластични операции, хиалурон, ботокс, да спира времето, картинката ще е гротескна.

Абе, пак не сте разбрали човека. Смисълът на написаното е, че не избираме в кого да се влюбим. Любовта не пита, а те връхлита. Няма как първо да преценяш човека подходящ ли е и после дасе влюбиш. Обратното е просто се влюбваш. А и млада жена в разцвета смъж със затихваща полова мощ също не е ок. Мъжете детовсе младо търсят, накрая са зарязани заради млади тъпкачи. Хората се разселят постоянно и то с "перфектни разлики" , така че ..... Важното е да се обичат хората, пък колкото продължи - толкова. Поне ще изживееш хубави емоции.

Виж, една връзка не се крепи на романтични мисли и погледи. Любовта е супер, но само на нея никой уважаващ себе си мъж не би устискал. Ние сме малко по-просто устроени създания и искаме едно нещо. А ако не знаеш да ти кажа че при жените “сезона” приключва много по-рано от този при мъжете. Просто устройството на органа е по-сложно. И трика е до тогава да намериш някого който да свикне толкова с теб че да не може без теб вече. И да умрете заедно. И проблема на каките е че много рано свършва медения месец и след това просто няма какво да се предложи а на половинката още й се трещи. И се появяват ... другите. Да, също е илюзия че ще могат да задържат младите девойки. И това свършва зле също. Но да си мислиш че любовта като те тресне и ще те държи замаян 50 г си е направо фентъзи. Навика е истината. И да спре да ви се мандръса и на двамата по едно и също време.

Прав си! Само че тия неща ги осъзнаваме едва на стари години, а там втори шанс няма.

Нали казват че жените след 35 до менопауза най им се треска. Така съм чел и чувал. Тогава за най-жадни за секс. Дето се вика има и лубриканти за по-сухите. Друг е въпросът, че когато лягаш с някого от години няма начин да не си писнете. Без значение кой на колко е, вероятността да ви се треска заедно докато можете е малка. Всеки ще търси чуждо и това е ясно. Така са повечето браковете. Когато лягаш г.з до г.з с някого години наред няма как да не си писнете. Нищо вечно няма. Всичко е преходно.

Този с майка си ли се е снимал?

Нарича се синдром: да го начука на майка си. Трудно детство с отсъствие на баща и властна майка. Резултата е на снимката.

Коте, събирам волантьори за да помагаме. Колко ни искаш....

Може и да не съм прав, но Елза изглежда като мрънкаща малка женичка.

Не му става и търси курсури на Елза.