17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако наШТа Деса Мерцедеса беше там щеше да я засенчи и никой нямаше да й обърне вннимание на Летисия. Особено ако беше с някое тоалетче от "буткчето" Венет(к)а направо на гръб щеше да я тръшне със стил и изящество та ни тиара, ни рокля щеше да се забележи!

Нали се е преработила Летисия , добре е направила омъжвайки се за Фелипе и хоп -кралица ! Нека и е зле !!!

Кастилци!

Прекрасна и изключително съдържателна новина. Благодаря, че ни осведомихте.

Скучна жена

Много се прехласват пред Летисия,но тук се вижда че независимо от тиарата,тя е доста неприятна.Вижте лицето й,натъпкано с ботокс и изкуствена усмивка.Няма класа.А принц Филипе е друго нещо.Сладур

Повече впечатляват с безполезност и паразитизъм тези и роднините им.

Си Дзинпин е президент на еднопартийна социалистическа държава, с възможност да биде преизбиран многократно, но властта не я предава по наследство и има шанс партията ако реши, да го смени когато му изтече мандата. Испанската кралица Летисия е на власт до живот и никой не може да я смени, ако сама не предаде щафетата. Властта я предава на синът по наследство, идентично със Северно корейския президент Ким Чен или халифа Ал Багдади. Кое е по демократично социалистически Китай или "демократична" Испания и ЕС?

Лидерът на Китай има власт и думата му е закон в политиката,докато Монарсите изпълняват представителна функция.Преди да правите сравнение се запознайте по-подробно с правомощията на двете страни по спора.

До 123 Много си зле.