Истинско комично съзвездие в "Забраненото шоу на Рачков"

Известният тв водещ събра на една сцена Краси Радков, Любо Нейков и Мариус Куркински

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен,, че промотира, колкото се може повече хомосексуалност, може би следващия път ще ни залее със солиден водопад от лесбийство. Освен познатото всичко старо и избичена чалга- хумор и сатира, нищо ама нищо! А вие си го похвалете "за простотиити"!

Голем смех не го гледах.

Пълна тъпня. Хумор на парче

Храчков и Куркински .

Пенсионерското "шоу" на Рачков беше тотален халтурен провал! Очаквах го, защото кланът "Халваджиян" са се доказали като продуценти. Но тази рядка боза е под нивото и на бълвочите на Нико Тупарев в нова. Жалко, навремето харесвах Рачков, нокогато някой реши, че е хванал Господ за шлифера... :(

Лош старт! Дано се коригират. Дори и другите артисти бяха зле.. но като сценарият е зле, няма как да стане!

Най-доброто шоу в по-ново време беше Турбо Лига на Еливис Цецоса и Боби Турбото. Това шоу брутално отказа всякаква конкуренция (Слави и т.н.) и затова беше спряно.

Тъпо, скучно

По-става в сравнение с гърчето и Слави.

Всеки автомонтьор би направил по добро шоу! Рачков е силен в иноровизациите, сега като са го вързали със сценарий, не се получава.

Нямаше никаква концепция, актьори и безкрайни скечове без каквато и да е връзка помежду им. Смях на ниво "голямо междучасие" на парче на принципа "К'ажи нещо смешно!". Очаквах, че така ще стане. Рачков цикли от години на едно пуберо-халтураджийско ниво, а арменците се разтапят от кеф... Само дето ние не сме арменци, не ходим с него на Малдивите и не сме длъжни да го намираме за гениален.

счупиха и последния "тъпомер"!

Много, много шум и ми заглуши идеята на всичко това.

Тъпотия...

Ей да се ... , как съм го изпуснал? А аз по това време гледах някаква тъпня по Нова.

Стари смешки на нов глас. Все още не му се получава много добре. И да си научи малко сценария. Малко уважение към драгия зрител.

При Азиз потърсих дистанционното.. нямам нужда някой да ми пробутва мазен циганин педераст в неделя вечер. Мерси..

На Пената интервюто бе по смешно от този клоун.

Някой върза ли се на финалната сълзлива индийска сага как мазният педерлив сигаанин не знае, че майка му е в бекстейджа? Даже нещастният водещ се срамуваше от себе си. Поне се надявам да е така, де. Тотален ужасТ!

Лоша работа! Толкова безлични, че постоянно шарих по каналите.

скрити бяли долни леви педали на волга :))) които да ти пеят на ушенце : Шат на шматката главата , тука има , тук нема таков народ и всичко тва с чалга съпровод

Никога не съм харесвал Рачков, нещо ми идва много лигав надменен, както го наричаше Вучков суетен лигльо

Пената пак разцепи. Що го мъчат и него...

Хареса ми.

Истинското име на шоуто е Тюрлюгювеч!

И аз по принцип уж не съм расист ама Азо ми дойде в повече

Не се разсмях на нито една смешка. Рачков е добър, но трябва веднага да с е тя концепцията.

Мнооооооого яяяяяяяяяякоооооооооо. Много силен старт. Супер актьори и интересна концепция. Определено силна заявка за шоу, която обаче предполага много и интересни личности, а такива в България няма особено много. Дано да съумеят да поддържат това ниво. Успех!

Арменска боза рецепта: - щипка Каналето - малко Капки - супена лъжица бъзик със Слави - малко стари кранти - измислен рапър И за финал турски сериал от Костинброд

Имаш лош вкус!

Бездарници със скучни и тъпи скечове, аман от тях

По коя ,,кабеларка ,, го пуснаха?

Изпуснал си много.

Смотаният манго с майка си накрая??,, Имате поща"или,, Море от любов"? Омръзна ми от глупости. Тия арменците няма какво да предложат, изчерпаха се отдавна. Слаб старт, съжалявам, Рачков го харесвам много от,, Пълна Лудница ".

Земи гаси ламбата!

Капак на простотията беше присъствието на измисления некадърен Кантарджиев! Случаите на Ковид растат, хора умират, а боклука е на шоу!

Смях се почти през цялото време. Само да не беше "любовната" сцена в колата, че се притесних за Рачков след такова блъскане, добре че "мечока" го спря навреме.

не са ми смешни, сега. Не могат да ме накарат дори да се усмихна. Дори накриво и измъчено не мога да се усмихна на тези тъпотии.

Що за слабоумен коментар? Където иска, там ще ходи...

Сега на гробищата ,след задушница,има камара цветя безплатно .Що не идете да ги съберете и да поднесете един голям букет на който пожелаете ,д ви и.ба в културтрегерите,а ?

И на кое се смя? Трагедия беше...

Имитира Как ще ги стигнем на Тодор Колев. Не беше зле, но мисля, че бързичко ще се изчерпи.

Петя Петрова, вие за лекарска етика чували ли сте или слабоумието само ви тревожи?

По едната телевизия Рачков, по другата Рачковица, така е след 20 год. Каналето в събота-вечер и 25 год. Шоуто на Слави какво да се очаква??? Чалгализация на тъпата нация!!!

От днес дори съм богаташ. Това шоу ,,ме обогати,,.

Имах нужда от това -шоу без политика.Хареса ми и самоиронията на всички .Успех.

Като за първо предаване ставаше, но следващия път не могат с това да ми задържат вниманието два часа. То и сега не можаха, де, след първия час се отказах да гледам...

Тъпия си ти ,ако си решил да се самообразоваш от от едно развлекателно шоу.

Смесица между Слави и комиците, не го изгледах до края, толкова беше тъпо, Рачков се изтърка отдавна

Ба, как са смъртните случаи след това шоу?? Амин?