17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това същество говори толкова тъпо и дразнещо, също като повечето млади хора като тези балан, малан и т.н.

Многоб детско държание за 25 годишна. Все едно е на 14 години. Ваня е с пет години по голяма от нея и отстоява всякакви бури сама.

Формата е много зле, откъде ги намериха тези хора, Кирил например не е за фермата! Този индивид има проблем със себе си и е много лош!

Как не разбирате че Лора влезе във Фермата само за да стане известна.Да не говорим че до края се скатаваше колкото може по-дълго да остане.Поредната кифла това е Лора.

Чета ви коментарите и припадам от смях! Вие всички ми завиждате, че съм млада, красива, умна и супер мега известна! Във фермата най-якия фермер се влюби в мен - Любака от кресна! Яд ви е че само такива мачовци ми се лепят, да вярно че зъбите са му криви като на Сашо Александров-Кривия краката, ама за това са зъболекарите. Яд ви е че сега ще имам флотилия от бусове в Америка и ще си купувам ментета от Турция наволя! Просто вие всички сте такива мишки които само завиждате! Аз съм топ и скоро ще съм най-ВИП в кръчмата в Кресна! Можете само да злобеете за моя световен успех!

Мечтите са безплатни

Значи така, четейки коментарите, оставам с вчепетлението, че добре правя като не гледам и това "риалити" предаване!!! :) Радвам се, че има коментари за да знам колко добре правя като не гледам телевизия! :)

Значи има полза от коментарите ни, щото иначе не знам в кое чепетление ще останеш!

правилно си прочел/а това което нарочно написах! Бравос явно не само аз чета коментарите!!!

Много е проста!

Мега

Този формат е много зле! Участниците са гола вода!

Къде я изхвърлиха ??

образовайте си децата за да не се налага да участват в подобни предавания за пари, като тия тъпанари

Изумен съм от организаторите на тази продукция! Уж трябва да се радваме на българското, да има позитивни сигнали към зрителите, да се зарадваме поне малко, че сме БЪЛГАРИ. А виждаме само скандали, противни и нечистоплътни душици, попаднали в риалитито,не без съдействието на продукцията. Да, скандала продава - но да допуснеш няколко здрави ,прави ,и уж интелигентни мъже, да обиждат и нараняват жена - това двамата водещи допуснаха , съвсем умишлено. А уж има правила за такива случаи.

Хората го обясниха, качествени предавания без сеир нямат гледаемост, следователно няма кой да ги финансира. Поради тази прочина 80 % сеир, 20 % качество. Без 80 % сеир, няма и 20 % качество.

Организаторите са “бивши” алкохолици, които и майките си ще продадат за пари.

Аз се чудя на "мачовците" и сие, не са ли гледали предишни издания, не знаят ли че победителят се определя от зрителите, не се ли досещат че рейтинга им навън е като на Плевнелиев. А любо не разбра ли че битки се печелят не само с мускули, до сега няма една спечелена битка. Затова виждам Ваня фаворит.

Любчо е злобарче и затова й каза, че е кърлеж! Пълен глупак и комплексар!

За млад човек Лора демонстрира пълна липса на воля, на интелект и на собствено мнение. Отдавна трябваше да си ходи. За красива - всеки си има мнение, просто обикновено младо момиче - красиво с младостта си, нищо особено по принцип.

къде по точно я изхвърлиха , да мина да я взема.

Това момиче показа липса на характер, лабилна психика, залитане между лагерите, работлива е, да. Но на 1000% имаше емоции към участник във фермата. Които отрича сега. Днес в. Интервюто в предиобед беше хипер напомпана с повърхностни клишета и държане. С беден речник и преобладаваше думата прекрасно и производните и. Излъга нагло водещата, която задаваше добри въпроси както винаги. Общо взето боза, изветряла с киселеещ вече вкус.

Може ли да ги видя по цици и по катерица за да преценя коя е хубава и коя не ?

Момиче на 23 години, младо, само заради неговата младост е хубаво.

Хубаво, ама Хубавата Флора бе много грозна.

Кой ги измисля тези глупави заглавия? Никой не е изхвърлял Лора. Тя сама си загуби и това е условието на играта. Жалко заглавие

След Squid Games това риалити ми изглежда като детска градина.

В тая ферма преядоха, Лора стана като мендената пита в лицето, а Цвети стана като пън - не можеше да се помести.

С 5 кила отгоре, Лора стана по - хубава. В началото бе дръгливо грозна .

Мартина е подла, можеше поне малко да бъде по- добра и да не демонстрира надмощието си над това момиче, с което има 16 г разлика!! Комплексара, на жена не прилича!

Марти че, колкото и минуси да цъкаш това е истината!

Чак пък хубава ...