17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахахаха по-безсмислено нещо няма! Единствената цел на днешната "Евровизия" е да пропагандира либералните джендър извращения и да се опитва да ги налага като задължителна норма !

??? Единствената цел на конкурса е финансова. Тъй като това е междунараден форум, някои държави понякога се стремят да се покажат като особено либерални. Нито всички държави, нито винаги. Понякога такива изпълнения печелят, но в интерес на истината са по-скоро единици, а тази година дори почти ги нямаше.

Естествено, че ще се раздават пари, така налагането на джендър извръщенията става по-лесно!

Пари не се раздават, а обратното. Плаща се такса за участието, и то много висока, всички си плащат песента, видеата, сценичната реализация и командировките, и накрая зрителите си плащат с обаждане, за да гласуват. После държавата победител си плаща, за да организира следващата година, а другите държави доплащат. Никой не раздава пари на никоя държава, за да показва каквото и да е конкретно съдържание.

От обяснението ти излиза, че всички са на страшна загуба ... и въпреки това всички се напъват да участват. Защо? Ами защото около тая простотия се въртят огромни пари!