Изненада! Бебето на Серина се включи в кралската сватба (снимки)

Алексис Олимпия се снима с мама и татко в паузите между изисканите събития

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красавецът и ламята , да са живи и здрави

Най-смешният колаж са на таткото чорапите! Защо никой не ги забелязва?

Как да ги забележим, веждите на майката ги засенчват!?

Как да ги забележим, веждите на майката ги засенчват!?

звярът е ясен- да влезе красавицата...

Тая е баси звяра. Евала на мъжа и, че успява да го вдигне, че и дете да направи на това нещо. Майстор е дето се вика.

Много е стайлиш Сирената на фона на всичкото кич. Каква изненада! Чак секси ми се вижда, не знам дали да се плаша, че съм се счупил нещо или Серена наистина се е "барнала".

Серина също има страхотни попадения. И този път роклята е хубава и е точно за тяло като нейното. Браво! Друг е въпросът за ужасните й вежди, а и тези плитки ми се струват не на място.

Виждаш ли я с вежди като на Марлене Дитрих?! Аз не мога да си я представя. Серената е мощна жена, женище, та дрънка, какви тънки вевжди, какви пет пари, по нея нищо тънко няма и нищо тънко няма да й отива.

Като е намалила добавките за мъже-спортисти и в резултат на естествено увеличен естроген по време на бременност и раждане, се е разхубавила.

И аз констатирах същото! За първи път не е плашеща, една такава мека и сияйна, и завиден вкус с тази рокля...

Ужас ...Моля спрете да я наричате “кралска сватба”, това е негърска сватба....Освен кралицата, всичко друго е раста плитки и пиърсинг ...

То па бива-бива расизъм, ама чак пък толкова! За невежеството няма да споменавам. Това, че една раса (бялата в случая), благодарение на невежеството си, успява да издоминира над останалите по пътя на насилието в даден времеви интервал, не я прави по-висша раса, напротив. В свят, в които властва законът за причината и следствието, насилието и зверствата неминуемо се стоварват върху главта на първоизточника си. Струва си да напомним и за най-богатия човек на планетата, по данни известни на историците. Това е крал Муса Първи (забележете крал). Крал на Малийската империя. Негър. Известен е бил със щедростта си и влечението към изкуствата. Когато тръгва на поклонническо пътуване и стига до Кайр раздава на бедните толкова много злато, че предизвиква масирана инфлация. На града отнело години да се възстанови от паричната криза. Малийска империя отдавна няма. Но пък и Велика Британия, над която слънцето никога не залязвало, също я няма. Предвид безбройните безчинства и жертви на последната, бъдещето й би следвало да е лесно предвидимо. Управление, изобщо - свят основан на насилие, е обречен на гибел. Неминуемо.

Злоупотребата с естествената йерархия не означава, че такава няма.

“издоминирай” нЕкой урок по български,а?

Другарко БЪЛГАРКЕ, прощавайте неграмотността на моя милост и ако може - бихте ли била така любезна да ме информирате каква е представката или наставката, чрез които се осъществява перфективация на глагола "доминирам"? Прощавайте и за това , че съм използвал чуждица ("успява да издоминира", вместо "успява да се наложи", да речем), но българският език не е лесен, а и не ми е матерен.

И кой е бил " дзверот" - дзверчето и дзвероукротителя за ясни !